24 Απρ 2016

Διαβάστε το tweet Καμμένου, μέχρι το 2019 θα καλοπεράσετε με τον ΣΥΡΙΖΑ που βγάλατε!

 Διαβάστε το tweet Καμμένου, μέχρι το  2019 θα καλοπεράσετε με τον ΣΥΡΙΖΑ που βγάλατε!

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες θέλησε να στείλει πριν λίγο μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε ραντεβού στις κάλπες το 2019 στους αντιπολιτευόμενους και στους «νταβατζήδες».Ο ίδιος, εξάλλου, υποστήριξε πως πάμε για ρύθμιση χρέους.

Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση των εβραιων θα γελούσα με τα χάλια αυτού του ηλίθιου λάου ! τέτοια ηλιθιότητα δεν την περίμεναν ούτε οι ίδιοι! όταν έδωσαν στο ΚΚΕ εντολή να φτιάξει νέο κόμμα! ( το ΣΥΡΙΖΑ) απο την μια αυτός ο ηλίθιος λαός ,και απο την άλλη αδίσταχτοι κομμουνιστές πίσω απο έγκυρες πήγες πλύσης εγκεφάλου ! που θα πουλούσαν και την μάνα τους (κομμουνιστής δεν γίνεσαι! αλλα γεννιέσαι ξανα και ξανα!αλλα αυτό ειναι άλλο θέμα! )

Η κριτική της ελεύθερης αντίληψης των πραγμάτων απουσιάζει απο πολλούς, ειναι γελοίο να κράζουν το ΠΑΣΟΚ ΔΝ αυτοί που τα ψήφιζαν τόσα χρονιά, γιατι ξαφνικά τους ήρθε θεία φώτιση! και είδαν την σωτηρία στο ΣΥΡΙΖΑ! αν βγάλουμε τα κομματόσκυλα που ψηφίζουν με γνώμονα το προσωπικό όφελος, οι άλλοι ειναι μια άβουλη ηλίθια μάζα που την πάνε σε οποίο κόμμα θέλουν κάθε φορά!

Θα πει κάποιος οτι εσύ το παίζεις έξυπνος , ας πάνε στο 2013 τι λέγαμε τότε, όταν όλες οι γνώστες ιστοσελίδες προωθούσαν το ΣΥΡΙΖΑ , χωρίς να ασχολούμαι με κομματικά χρονιά (οπως κανουν κατι δηθεν ειδικοί )έκανα μια μικρή ερευνά να δω τι παίζει με αυτό το κόμμα, δεν βρήκα ούτε ενα κάλο! απο εγκληματική οργάνωση, έως συνδέσεις με Εβραίους και cia! τώρα η μάζα πως είδε την σωτηρία σε αυτό το κόμμα απόκομμα ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ? ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΤΑΝΕΙ! αν ήξεραν αληθινή ιστορία και όχι ψεύτικη κομμουνιστικη αριστερα, οι μονοί που θα το ψήφιζαν ειναι οι κομμουνιστές!

Βεβαία πως γίνεται όταν ο καθένας που αν ψάξει λίγο, όχι πολύ λίγο! μπορεί να βρει τι εκαναν στην Ελλάδα όλοι αυτοί,οι κομμουνιστές που καταψήφισε, υπάρχουν αποδείξεις ακομα, εδώ πάμε πάλι σε αλλα! πχ δεν ειναι φυσιολογικό να έχουν σαν αλήθεια τα αυτονόητα ψεμματα των κομμουνιστών, εκτός απο την άγνοια , την εκπαίδευση απο τα σχολειά οπως εκπαιδεύεις τα ζώα να κανουν οτι θέλεις, και την ηλιθιότητα μπαίνουν και αλλα στην μέση.... δεν σκοτωναν τυχαια μη κομμουνιστές το 40!

Πρωτη φορά που είδα πως χειραγωγούν την μάζα μεσώ ίντερνετ το 2013! τότε έψαξα να δω τι παίζει και με την Χ.Α χωρίς να με αγγίζουν τα ψεμματα των αριστερών, που μόνο απο όφελος που έχουν δεν θα έπρεπε να τους πιστεύει κάνεις απο τότε όταν έκραζαν την Χ.Α! (τελικά ειναι το μόνο ελληνικό κόμμα που έχει μεινει, το άλλο ήταν το Λ.Α.Ο.Σ) και δεν ειναι τυχαίο που έχει ενα μεγάλο μέρος γνησίων Έλλην που το ψηφίζουν, έγινε επί τόπου ερευνά, αντίθετα στο ΚΚΕ εκτός απο τους ηλίθιους που έχει μαζέψει, κατά μεσώ όρο ειναι Μογγολοι Ελληνες(συγγενικό φύλλο των εβραιων ) που εκαναν εισβολή στην Ευρώπη απο Αφρική,πάλι πάμε άλλου, πως ξεχωρίζουν; δεν θα πω εδώ.

Τέλος όσο άφορα ΠΑΣΟΚ ΔΝ ,2 κόμματα της cia που δημιουργήθηκαν άπλα να εκτελούν εντολές!μετα την εξόντωση Παπαδόπουλου, τι δεν καταλαβαίνεις; σε όλη την Ευρώπη έγινε αυτό, βαφτίζοντας δικτάτορες τους μη δικούς τους! με αρχή γενόμενης τον Χίτλερ που αν ρωτήσεις 500 άτομα (μη Μογγολους)οι 499 νομίζουν οτι ήταν ο σατανάς ο ίδιος!....(βεβαία είχαν και ενα λόγο πάρα πάνω, να κηρύξουν πόλεμο στην Γερμανία τότε! να γίνει εθνοκάθαρση οπως εκαναν στην Ουκρανία μεσώ του δικούς τους τον ΣΤΑΛΙΝ, τίποτα δεν εκαναν τυχαια! )

Με το θέμα ναζι έχουμε ασχοληθεί σε πολλά άρθρα μας ίσως η μοναδική σελίδα στην Ελλάδα και ελάχιστες παγκόσμια.. και ως ίδιος ερευνητής και γνησίων Ελληνας (ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙς ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥς ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ)μάλλον βρήκα αυτά που είχε βρει και ο Χίτλερ !(κατι ήξερε που ήθελε να διώξει τους Εβραίους μαζί με τους κομμουνιστές απο την Ευρώπη )και φτάσαμε σημερα να έχουν την εξουσία αριστεροί παντού!την δε γερμάνια την κανουν ισλάμ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Διαβάστε το tweet Καμμένου, μέχρι το 2019 θα καλοπεράσετε με τον ΣΥΡΙΖΑ που βγάλατε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications