7 Απρ 2016

Η Τεχνολογία των ΝΑΖΙ η καλύτερα με το όνομα τους οι Έλληνες Δωριείς!!!!!

Η Τεχνολογία των ΝΑΖΙ  η καλύτερα με το όνομα τους οι Έλληνες Δωριείς!!!!!

Διάφορες πηγές αντικατασκοπίας αλλά και επιφανείς στρατιωτικοί αναφέρουν ότι οι ΝΑΖΙ κατείχαν τεχνολογία ufo. Λέγεται ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία, αντιγράφοντας έναν ιπτάμενο δίσκο που έπεσε κοντά στην πόλη του Freiburg, το 1936.

Βάση της τεχνολογίας αυτής, ομάδες Γερμανών επιστημόνων κατασκεύασαν από το έτος 1939 ως το έτος 1943, τρία πρωτότυπα ανθρώπινα ufo, με κωδικό όνομα Haunebu. Το Haunebu 1 του 1939 είχε διάμετρο 25 μέτρα, το Haunebu 2 του 1942 είχε διάμετρο 26-36 μέτρα και το Haunebu 3 του 1943 είχε διάμετρο 71 μέτρα.

Το 1945 κατασκευάζεται από τους Ναζί ένα ακόμα ανθρώπινο ufo, το Vril-8, και κάπου εκεί σταματάνε όλες οι παρόμοιες αναφορές, για τέτοια τεχνολογικά πειράματα.Τα ιπτάμενα μαγνητικά παλμικά αεροσκάφη, όπως τα λέγανε οι Ναζί, Haunebu & Vril δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον πόλεμο και κανείς δεν αναφέρει ότι τα είδε επίσημα, παρά μόνο σε φωτογραφίες και σε έγγραφα του Γερμανικού στρατού που διέρρευσαν μετά το τέλος του παγκόσμιου πολέμου. Επίσης ποτέ δεν βρέθηκε κάποιο πρωτότυπο ή κάποια ανταλλακτικά αυτών.

O πρόγονος του stealth! made in Deutschland

Vril-8

Επίσης ποτέ δεν μάθαμε επίσημα αν υπήρχε πραγματικά αυτή η τεχνολογία, και αν την πήραν Αμερικάνοι ή Ρώσοι, ή την μοιράστηκαν, μετά το τέλος του πολέμου. Το μόνο παράξενο ιπτάμενο όχημα που βρέθηκε από τους συμμάχους, στις αποθήκες των Ναζί, ήταν ένα αεροσκάφος που έμοιαζε με το πρωτότυπο Gotha P.60A του 1946, που αποδείχθηκε πολύ προχωρημένο για την εποχή του.

ο όρος ναζισμός, o οποίος στη Γερμανία χρησιμοποιείται πολύ σπάνια εκεινη την εποχή(οι εθνικοσοσιαλιστές δεν τον χρησιμοποιούσαν καν), προέρχεται από την αγγλική λέξη nazism, η οποία με τη σειρά της έχει τη ρίζα της στην συντόμευση της γερμανικής λέξης Nationalsozialismus (εθνικοσοσιαλισμός) άρα όταν εδώ λενε κάτω οι ναζι εννοούν,κάτω οι εθνικιστές σοσιαλιστές!(οπως λενε τα εθνικιστικά κόμματα όλης της Ευρώπης ναζί! ) ζήτω ο Ευρωκομμουνισμός, Οικοσοσιαλισμός, Σοσιαλισμός, που λέει και το ΣΥΡΙΖΑ στο wikipedia! Το άρθρο δεν έχει να κάνει με κόμματα και ιδεολογίες αλλιώς προβατισμο, άπλα βαρεθήκαμε την διαστρέβλωση των πάντων απο των μπολσεβίκων κομμουνιστών διεθνιστών που δεν έχουν καμια πατρίδα εκ γενετής, αλλα ειναι παντού .

Η καταστροφή της Γερμανίας και της Ευρώπης ήταν μία έμμονη ιδέα στο μυαλό του Winston Churchill, που ήδη το 1936 είχε δηλώσει αλαζονικά στον αμερικανό στρατηγό Wood: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!»Ο ιστορικός F. Veale υποστηρίζει ότι η επίθεση της 11ης Μαΐου: «υπήρξε ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, επειδή ήταν το πρώτο σκόπιμο σπάσιμο του βασικού νόμου του πολιτισμένου πολέμου, σύμφωνα με τον οποίο οι εχθροπραξίες πρέπει να γίνονται μόνον εναντίον των οπλισμένων δυνάμεων του εχθρού. ».

Αλλά ο Winston Churchill, που δεν είχε παρόμοιους ενδοιασμούς, στις 16 Ιουλίου παρακίνησε ανοικτά την σφαγή, φωνάζοντας: «είναι η ώρα να αναφλέξουμε την Ευρώπη!». Η Γερμανική ανταπόδοση ωστόσο δεν πραγματοποιούνταν. Μάλιστα ο Χίτλερ, αφού είχε απορρίψει περιφρονητικά την συμβουλή των Raeder, Jodl και Jeschonnek να διατάξει τον μαζικό βομβαρδισμό του Λονδίνου, συνέχιζε να προσφέρει την ειρήνη στην Αγγλία.

Ο Churchill,στην ομιλία του στο Guildhall τον Ιούλιο του 1943, θα ομολογήσει : «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση», και καυχώμενος γράφει σε μία επιστολή προς τον Στάλιν την 1 Ιανουαρίου του 1944: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ την ειρήνη, ούτε την χρονιά που είμαστε εντελώς απομονωμένοι και θα μπορούσαμε να κάνουμε ειρήνη χωρίς πολλές συνέπειες για την βρετανική αυτοκρατορία ».όλη η αλήθεια εδώ ,ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ:,

Σε κάθε εποχή η ιστορία ορισμένων συγκρούσεων, γραμμένη από μέρους εκείνων που επέβαλαν με το ξίφος την κυριαρχία τους επί των ηττημένων, παρουσιάζει αποκλειστικά μία μονομερή και διαστρεβλωμένη εκδοχή, συχνά σε αντίφαση με την πραγματικότητα, που αποβλέπει μόνον στην ανάγκη να παραδοθεί στις μελλοντικές γενιές μία θετική εικόνα της Εξουσίας, που χάρη σε εκείνη την νίκη πέτυχε τον θρίαμβο της, διαγράφοντας, για λόγους σκοπιμότητας και προπαγάνδας, όλα όσα δεν συμφωνούν με τα σχέδια της για τον έλεγχο και την κυριαρχία των υποταγμένων λαών, οι οποίοι εκτός από την ήττα που υπέστησαν, χάνουν επίσης και την ανάμνηση του παρελθόντος τους .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Τεχνολογία των ΝΑΖΙ η καλύτερα με το όνομα τους οι Έλληνες Δωριείς!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats