7 Απρ 2016

Ξαφνικά Συμφωνία! Το απόλυτο παπατζιλίκι κυβέρνησης και θεσμών σε βάρος των Ελλήνων πολιτών

Ξαφνικά Συμφωνία! Το απόλυτο παπατζιλίκι κυβέρνησης και θεσμών σε βάρος των Ελλήνων πολιτών

Η συμφωνία είναι θέμα ωρών μεταδίδει τώρα η κυβέρνηση! Αίφνης το ψυχροπολεμικό κλίμα με το ΔΝΤ έγινε ξαφνικός έρωτας. Το Μαξίμου δεν επιμένει στην έξοδο του ΔΝΤ από το πρόγραμμα με εξαίρεση τον υπουργό Νίκο Παππά. Ο Τσακαλώτος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής βρήκε μια Σολομώντεια Λύση με τους δανειστές: Θα παρουσιάσει δύο διαφορετικές συμφωνίες-μία με την Ε.Ε. και μία με το ΔΝΤ!

Ολα για χάρη της επικοινωνίας ώστε να καταπιούν οι ταλαίπωροι φορολογούμενοι το νέο μακελειό σε άμεσους και έμμεσους φόρους που βρίσκεται προ των πυλών. Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την 4ωρη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους δανειστές, κύρια επιδίωξη είναι έως το βράδυ της Κυριακής να έχουν οριστικοποιηθεί δύο ξεχωριστά κείμενα που θα αφορούν τα σημεία της πρώτης αξιολόγησης, ένα με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς (κυρίως τον ESM) και ένα δεύτερο με το ΔΝΤ.

Τα δύο κείμενα θα είναι παρόμοια μεν αλλά με διαφορές, με θεσμούς και Αθήνα να συζητούν έναν οδικό χάρτη ώστε να τα ενοποιήσουν. Το κείμενο με το ΔΝΤ αναμένεται να περιλαμβάνει τα ζητήματα όπου υπάρχουν διαφωνίες με την ελληνική πλευρά. Ο ΥΠΟΙΚ ξεκαθάρισε ότι τα δύο κείμενα δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε «ξεκλείδωμα» της επόμενης δόσης στήριξης 5,7 δισεκατομμυρίων ευρώ,

καθώς ο ρόλος του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα δεν θα έχει ακόμα αποσαφηνιστεί, και – όπως είπε – ορισμένα ευρωπαϊκά κράτη θέλουν το Ταμείο να παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα. Ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε ότι κατά τις συζητήσεις με τους πιστωτές ταυτοποιήθηκαν ζητήματα που χρήζουν τεχνικής επεξεργασίας, αλλά και θέματα που απαιτούν πολιτική διαπραγμάτευση, ουσιαστικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης ίσως απαιτήσει και μεταφορά των διαβουλεύσεων σε πολιτικό επίπεδο.

Η εικόνα που σχηματίζεται είναι ότι τα δύο ξεχωριστά κείμενα ουσιαστικά θα επιτρέψουν στην Αθήνα, τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ να αποτυπώσουν τα σημεία διαφωνίας μεταξύ τους και να συνεχίσουν τη διαπραγμάτευση. Πρόκειται για το απόλυτο παπατζιλίκι κυβέρνηση και θεσμών σε βάρος των Ελλήνων πολιτών-για τον απόλυτο εμπαιγμό…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ξαφνικά Συμφωνία! Το απόλυτο παπατζιλίκι κυβέρνησης και θεσμών σε βάρος των Ελλήνων πολιτών
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats