22 Απρ 2016

Αποκαλύφθηκε το πλήρες κείμενο της “συμφωνίας” με τους δανειστές αλλά δεν το βλέπουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ

Αποκαλύφθηκε το πλήρες κείμενο της “συμφωνίας” με τους δανειστές αλλά δεν το βλέπουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ

Το ThePressProject σε συνεργασία με το Forbes δημοσιεύει σήμερα την διαρροή του προσχέδιου της «συμφωνίας» (κατά άλλους «διαφωνίας») σε μια ειδική πλατφόρμα που περιλαμβάνει επίσης όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε τεκμηριωμένα ή ατεκμηρίωτα με στόχο να συμβάλει στο άνοιγμα του διαλόγου.

Η ειδική εφαρμογή βρίσκεται εδώ , μια πλατφόρμα την οποία δημιούργησε το thepressproject βγάζοντας στον αέρα όλα τα επίμαχα κείμενα. Περιέργως τα mainstream media δεν “βλέπουν” τη συμφωνία και συνεχίζουν να “ενημερώνουν” με βάσει τις πηγές τους στην κυβέρνηση!

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του thepressproject:

“Το πλήρες κείμενο που εδώ και μέρες εμφανίζεται στα ΜΜΕ τμηματικά και αποκομμένο από την πραγματική του ουσία που μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο στη συνολική του θεώρηση. Σας παρουσιάζουμε μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε το προσχέδιο της νέας συμφωνίας με το μνημόνιο που βρίσκεται σε ισχύ, να το διαβάσετε ολόκληρο στα ελληνικά ή τα αγγλικά ενώ επιπλέον εσείς θα αποφασίσετε αν θέλετε να το εξετάσετε μόνοι σας ή να δείτε τον σχολιασμό της συντακτικής ομάδας του ThePressProject”.

Εκτός από το ασφαλιστικό, υπάρχει και το προσχέδιο του Μνημονίου 3. Κείμενα που θα πρέπει να διαβαστούν άμεσα από όλους Γιατί κυβέρνηση και θεσμοί δείχνουν-παρά τα όσα λέγονται σε ένα συνεχές παιχνίδι διαχείρισης και χειραγώγησης-να θέλουν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αποκαλύφθηκε το πλήρες κείμενο της “συμφωνίας” με τους δανειστές αλλά δεν το βλέπουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats