25 Απρ 2016

Είδηση που “Θάφτηκε”- ΣΤΕΙΡΩΣΗ μέσω ΚΟΡΝΦΛΕΪΚΣ της ΜΟΝΣΑΝΤΟ

Είδηση που “Θάφτηκε”- ΣΤΕΙΡΩΣΗ μέσω ΚΟΡΝΦΛΕΪΚΣ της ΜΟΝΣΑΝΤΟ

Η Rima E. Laibow M.D., Ιατρικός Διευθυντής του Ιδρύματος Φυσικών Λύσεων (Natural Solutions Foundation), αποκαλύπτει ένα εφιαλτικό διατροφικό σενάριο της γνωστής εταιρίας μεταλλαγμένων Monsanto η οποία έχει τοποθετήσει γονίδιο στα καλαμπόκια της που προκαλεί μόνιμη στείρωση σε άνδρες και γυναίκες.

Το 2001, σήμφωνα με το Το diadrastikο.blogspot.com, Ηεπιστήμονες στο βιο-εργαστήριο Epicyte στο Σαν Ντιέγκο δημιούργησε το απόλυτο ΓΤ «αντισυλληπτικό καλαμπόκι» όταν ερευνητές του ανακάλυψαν μια σπάνια κατηγορία των ανθρώπινων αντισωμάτων που επιτίθεται στο σπέρμα. Με την απομόνωση των γονιδίων που ρυθμίζουν την παραγωγή αυτών των αντισωμάτων, καθώς και με την τοποθέτηση τους σε φυτά αραβοσίτου, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μικροσκοπικά κηπευτικά εργοστάσια που είναι αντισυλληπτικά!!!

Την επιτυχία του ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Epicyte, Mitch Hein, το 2001, επισημαίνοντας τα γενετικώς τροποποιημένα φυτά καλαμποκιού του και ανακοίνωσε: «Έχουμε ένα θερμοκήπιο γεμάτο με φυτά καλαμποκιού που κάνουν αντισώματα κατά του σπέρματος».

Λίγο μετά την δημοσίευση στον Τύπο, το όλο επίτευγμα εξαφανίστηκε (κοινώς θάφτηκε). Η ίδια η εταιρεία εξαγοράστηκε το 2004 από την Biolex και τίποτα περισσότερο δεν ακούστηκε σε οποιοδήποτε μέσο για την ανάπτυξη του σπερματοκτόνου καλαμποκιού. Ωστόσο το γενοκτόνο καλαμπόκι πέρασε στα χέρια της Monsanto.

Όποιος φάει οτιδήποτε που σχετίζεται με το συγκεκριμένο αντισπερματικό καλαμπόκι (anti-sperm corn), αμέσως δημιουργεί αντισώματα αντισπέρματος τα οποία επιτίθενται στο ίδιο του το σπέρμα. Παρόμοια καταστρέφει και τα γυναικεία ωάρια.
Πόσο ασφαλή είναι τα taco σας; Τι γίνεται με το καλαμποκάλευρο ή τα κορν φλέικς σας;

Βρίσκεται αυτό το δημητριακό-δολοφόνος σπέρματος στο πρωινό μας;
Αν οι εταιρίες που επιστευτήκατε προμηθεύτηκαν το καλαμπόκι τους από την Monsanto, τότε… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Είδηση που “Θάφτηκε”- ΣΤΕΙΡΩΣΗ μέσω ΚΟΡΝΦΛΕΪΚΣ της ΜΟΝΣΑΝΤΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications