17 Απρ 2016

Προπαγάνδα ΕΡΤ: Βάφτισαν την σημαία των τζιχαντιστών ISIS ως Σημαία της Συρίας!

Προπαγάνδα ΕΡΤ: Βάφτισαν την σημαία των τζιχαντιστών ISIS ως Σημαία της Συρίας!

«ΜΠΡΑΒΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Iδιαίτερο προβληματισμό προκάλεσε η εμφάνιση σημαιών των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων FSA και Al-Nusra μπροστά στους τρεις θρησκευτικούς ηγέτες, Πάπα Φραγκίσκο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ταυτόχρονα η ΕΡΤ1 σε μια προπαγάνδα(;) βάφτισε την σημαία ως σημαίας....της Συρίας όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Ο FSA - oυσιαστικά στην Συρία δεν υφίσταται και τα μέλη του έχουν απορροφηθεί από τις υπόλοιπες οργανώσεις - Al-Nusra και ISIS είναι οι ισλαμιστικές οργανώσεις οι οποίες έχουν αιματοκυλήσει την Συρία και ευθύνονται για πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Την ώρα που Πάπας Φραγκίσκος πήγε να χαιρετίσει "πρόσφυγες" και λαθρομετανάστες μέρος τουλάχιστον των συγκεκριμένων προσφύγων και παράνομων μεταναστών σήκωσαν την σημαία των ισλαμιστικών οργανώσεων.

O "συνταγματάρχης" του FSA, Αλ Οκαϊντι μαζί με τον αρχηγό του ISIL Αμπού Τζαντάλ στην αεροπορική βάση του Menagh στην βορειοδυτική Συρία, μαζί με άλλους μαχητές του ΙSIS.

Eρώτημα μέσα σε όλα αυτά είναι ποιος είναι ο ρόλος της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου και της συνάντησης των τριών θρησκευτικών ηγετών στη Λέσβο.

Πέρα από τα καλά λόγια, τα ευχολόγια και τις πιθανές αγαθές προθέσεις αυτό που έγινε αντιληπτό είναι ότι ο Πάπας απλά έδινε "συγχαρητήρια" στους Έλληνες και στην Ελλάδα γιατί θα κρατήσουν στο έδαφος τους μερικές εκατοντάδες χιλιάδες -για αρχή- μουσουλμάνους "πρόσφυγες" και παράνομους μετανάστες, ανάμεσα τους αντάρτες που δεν έχουν σε τίποτα να κόβουν κεφάλι οπως οι ελληνόφωνοι αδελφοί τους κομμουνιστές, να γιατι έλεγε αδέλφια μας η Γαϊτάνι του ΣΥΡΙΖΑ τους λαθρο πριν ενα χρόνο!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Προπαγάνδα ΕΡΤ: Βάφτισαν την σημαία των τζιχαντιστών ISIS ως Σημαία της Συρίας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats