8 Απρ 2016

Το κακό με τους λαθρο-εισβολείς ειναι οτι ειναι ίδιοι με τους κομμουνιστές!(Βίντεο) που αν δώσει εντολή αρχηγός σφάζουν όχι σκοτώνουν και την μάνα τους!

Το κακό με τους λαθρο-εισβολείς ειναι οτι ειναι ίδιοι με τους κομμουνιστές!(Βίντεο) που αν δώσει εντολή αρχηγός  σφάζουν όχι σκοτώνουν και την μάνα τους!

Σάμο: Βγήκαν μαχαίρια και επικράτησε χάος στην πόλη! αυτά τα ελληνόφωνα τέρατα της φύσεως! που έπαιρναν εντολές απο τους χασάπηδες των λαών, για να επικρατήσουν τα μιασματα τους Τσόρτσιλ και Στάλιν 1940 ! αυτά τα μιασματα έγιναν "ήρωες" αφου διαστρέβλωσαν όλη την ιστορία υπέρ τους! και γέμισε η Ευρώπη μιάσματα που σημερα αντί να σφάζουν οπως τότε,κουβαλούν αδελφάκια τους! αφου πήραν την εξουσία παντού!

Ρε μπαστάρδα λαθροεισβολείς οι ίδιοι στην ΓΗ κομμουνιστές σε οποία χωρα και να είστε! λέτε να μην έχω καταλάβει την αληθινή φύση σας?όλη η κάκια στην Γη ειναι απο μιασματα αδελφάκια σας!δεν σας έχει καταλάβει κάνεις ,ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι είστε! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ....

Περίπου 250 μετανάστες έσπασαν την πόρτα του hot spot και ξεχύθηκαν με άγριες διαθέσεις στους δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους

Η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες μοιάζει πλέον σαν ένα καζάνι που βράζει. Αυτή την φορά την σκυτάλη των επεισοδίων πήρε η Σάμος, στην οποία γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, περίπου 560 μετανάστες που βρίσκονται μέσα στο hot spot, με την υποκίνηση διαφόρων ομάδων και ατόμων που λειτουργούν ανεξέλεγκτα, άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα.

Οι μόλις δύο αστυνομικού που φυλούσαν την συγκεκριμένη εγκατάσταση, μπροστά στον κίνδυνο να ξεφύγουν τα πράγματα και με την σωματική τους ακεραιότητα να βρίσκεται σε κίνδυνο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όμως οι μετανάστες επέμεναν να ανοίξουν οι πόρτες για να φύγουν, ενώ παράλληλα έδιωξαν και την εταιρία που φρόντιζε για την σίτισή τους, καθώς αρνήθηκαν το φαγητό.

Όμως καθώς περνούσε η ώρα τα αίματα άναβαν περισσότερο, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να αρχίσουν να απειλούν με μαχαίρια και σπασμένα γυαλιά. Ενώ την ίδια ώρα προσπαθούσαν να ρίξουν την κεντρική είσοδο, όταν άλλοι άρχισαν να δραπετεύουν από την αφύλακτη πλευρά της περίφραξης.

Μπροστά στον κίνδυνο να υπάρξουν θύματα, αφού στο σημείο βρίσκονται και πολλά παιδιά, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ανοίξουν την κεντρική πύλη. Η κατάσταση που επικράτησε από εκείνο το σημείο και μετά ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική, καθώς δημιουργήθηκαν σκηνές χάους με πάνω από 250 άτομα πρόσφυγες να ξεχυθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού, φθάνοντας -με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων- και στην παραλιακή οδό.

Το... γιουρούσι των εξαγριωμένων μεταναστών όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε τους κατοίκους της πόλης, σκορπώντας την αγωνία και τον τρόμο, καθώς όπως περιγράφουν πολλοί, οι διαθέσεις τους ήταν αρκετά άγριες. Μετά από αρκετές προσπάθειες των δυνάμεων της τάξης, οι μετανάστες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι απέναντι από την αστυνομική διεύθυνση Σάμου, όπου έγιναν διαπραγματεύσεις για να επιστρέψουν πίσω στο κέντρο φιλοξενίας. Πάντως η πρόθεσή τους μέχρι αργά το απόγευμα ήταν να κατευθυνθούν προς το λιμάνι Μαλαγαρίου, έχοντας την ελπίδα ότι θα περάσει κάποιο πλοίο να τους παραλάβει.Πηγή: www.i-samos.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το κακό με τους λαθρο-εισβολείς ειναι οτι ειναι ίδιοι με τους κομμουνιστές!(Βίντεο) που αν δώσει εντολή αρχηγός σφάζουν όχι σκοτώνουν και την μάνα τους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications