27 Απρ 2016

«Πόρτα» στους άθεους αριστερούς από εστιατόριο - Την Μ. Παρασκευή δεν έχει κρέατα και μουσικές!

«Πόρτα» στους άθεους  αριστερούς από εστιατόριο - Την Μ. Παρασκευή δεν έχει κρέατα και μουσικές!

Η πρόσκληση άθεων για κρεατοφαγία ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής ξεσήκωσε τον σάλο και την προσοχή που ήθελαν να ξεσηκωθεί, προκειμένου να νιώσουν για λίγες στιγμές της ώρας σημαντικοί! οι ασήμαντοι φλούφληδες και χαφιέδες των εβραιων αριστεροφασιστες!

Ωστόσο οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους καταλαβαίνουν μόνο Χριστό, έτσι υπήρξε έντονη αντίδραση και από το κατάστημα που κατονομάζουν οι άθεοι για το ραντεβού της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το εστιατόριο «Ελιά Λεμόνι» εξέδωσε ανακοίνωση, κλείνοντάς τους την πόρτα κατάμουτρα! Γράφει:

Λοιπόν άμα ρωτήστε ενα κομμουνιστή αριστερό γιατι ειναι άθεος και κομμουνιστής, θα πάρετε μια αόριστη απάντηση! στην ουσία ούτε και αυτός ξέρει γιατι ειναι! άπλα ετσι επιτάσσει το κόμμα που ακολουθάει! κατά τα αλλα έχει άποψη!

Εβραίος προς κομμουνιστές αριστερούς : Παρτου ρε... σπάστε τα ολα στα Εξάρχεια κιτς κιτς κιτς,πάμε όλοι μαζί ζήτω οι λαθρο! κάτω οι φασίστες και ο ναζισμός! και που ειστε; περάστε να σας δώσουμε σπρέι να γεμίστε όλη την Αθηνά τον ναζισμό δεν το ψηφίζεις το τσακίζεις! (ΥΓ για αυτούς ναζι ειναι όλοι οι άλλοι που δεν ειναι σαν αυτούς! λες την αλήθεια; είσαι ναζι!, ξέρεις τι εκαναν στην ελλαδα; είσαι φασίστας ταγματασφαλιτης!! είσαι εθνικιστής; είσαι νεοναζί! είσαι συνεσταλμένο άτομο και μη πρόβατο τους; είσαι δημόσιος κίνδυνος νεοναζί!αυτά ειναι τα επιχείρημα τους! ποιοι ηλίθιοι πεθαίνεις!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Πόρτα» στους άθεους αριστερούς από εστιατόριο - Την Μ. Παρασκευή δεν έχει κρέατα και μουσικές!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications