9 Απρ 2016

SOS!!!! «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»!!!

SOS!!!! «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»!!!

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, ΠΟΛΙΟΜΙΕΛΙΤΙΔΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΡΙΓΗ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Η Βαρβάρα Ανεμοδουρά, πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα μας, με το επιστημονικό της κύρος που τη διακρίνει, προβλέπει τα όσα φοβερά και τρομερά θα…αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός το επόμενο διάστημα εξαιτίας των επιδημιών που φέρνουν στη χώρα μας οι λαθρομετανάστες. Παρακαλούμε πολύ κρατήστε τα, για τη δική σας υγεία και διαδώστε τα (κατι που δεν θα πουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ):

1. Ο ελληνικός λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με φοβερές επιδημίες, ακόμη και σπάνιες. Οι μετανάστες φέρνουν στη χώρα μας ξεχασμένες ασθένειες, όπως τη πολιομυελίτιδα, τη φυματίωση, ενώ επανέρχεται το ξεχασμένο εμβόλιο του δαμαλισμού.

2. Η σύφιλη και η βλεννόρροια αναμένεται να κάνουν θραύση, δύο ακόμη ξεχασμένες ασθένειες. Ήδη, στην Μυτιλήνη, την Ειδομένη και τον Πειραιά όπου βρίσκονται χιλιάδες μετανάστες έχουν ανοίξει παράνομοι οίκοι ανοχής, όπου δεν υπάρχει κανείς έλεγχος και οι ασθένειες αυτές θα μεταδοθούν αμέσως.

3. Οι μετανάστες, πρόσφυγες, ή λαθρομετανάστες, όπως θέλετε πείτε τους, κατουράνε στον δρόμο. Οι έλληνες που δεν έχουν μάθει να κάνουν το ίδιο, θα μεταφέρουν μέσα στο σπίτι τους με τα παπούτσια τους, τα ούρα που έχουν πατήσει στο δρόμο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!

4. Η είσοδος και παραμονή 50.000 έως 70.000 μεταναστών στη χώρα μας σημαίνει ότι χρειάζονται 30 εκατομ. ευρώ για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν από το ελληνικό σύστημα υγείας σε βάρος του ελληνικού λαού. Η χώρα μας δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την ΕΕ για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των μεταναστών, οπότε καταλαβαίνετε τι συνέπειες θα υπάρχουν σε βάρος της δημόσιας υγείας εξαιτίας των μεταναστών, από ένα σύστημα το οποίο ήδη πάσχει.

Για τη δημόσια υγεία το ποσό που διαθέτει η χώρα μας έχει πέσει στα 2 δις ευρώ. Τώρα, με τους μετανάστες θα πέσει ακόμη περισσότερο. Ο ελληνικός λαός είχε σε όλη την Ευρώπη ένα πολύ καλό επίπεδο υγείας. Τώρα όμως, θα πέσει χαμηλά! Αυτή την τραγική κατάσταση δεν τη συζητά καθόλου το πολιτικό σύστημα και ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως επίσης και όλες τα αριστερίστικα κόμματα (βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ) τα οποία πρωτοπορούν σε εκστρατείες υπέρ της φιλοξενίας λαθρομεταναστών στους δήμους όλης της χώρας!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

SOS!!!! «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications