21 Απρ 2016

Η μπούρδα της εβδομάδας: Ο παπάς με το Καλάσνικοφ στην Ειδομένη

Η μπούρδα της εβδομάδας: Ο παπάς με το Καλάσνικοφ στην Ειδομένη

Η συγκεκριμένη μπούρδα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα ''αξιόπιστα' ' σάιτ απο αυτά που έχουν κατι αδίσταχτοι, με τώρα σε κάθε τίτλο κτλ . Το κακό είναι πως πολλοί το ''έχαψαν'' και το αναπαρήγαγαν μανιωδώς.

Ο ''μάχιμος'' ιερέας της εικόνας όμως, δεν είναι Έλληνας και δεν έχει βρεθεί ποτέ στην Ειδομένη. Πρόκειται για το Ρώσο Georgy Isakov (Георгий Исаков) που παραβρέθηκε σε άσκηση του ρωσικού στρατού, απ όπου προέρχονται οι φωτογραφίες.

Αν δεν σας πείσουν οι παρακάτω φωτογραφίες εδώ , https://archive.is/eVPkg -http://www.blaginform.ru/svyashhennik-eparxii-pouchastvoval-v-ucheniyax-voennogo-uchilishha/

Και μιας και το έφερε η κουβέντα που ειναι η δίωξη για τέτοια site ,που εκτός που βάζουν ηλίθια ποστ κάθε μέρα και δουλεύουν και το κόσμο , μολύνουν το ίντερνετ ,αλλα το χειρότερο? μαζεύουν ύπουλα κόσμο! μάλιστα πολλά ειναι πιο "σοβαρά" αλλα κανουν ιντερνετικες άπατες και έφτασαν στην κορφή! ξέρω ξέρω εκτός που κρατούν την μάζα απασχολημένη με ηλίθια θέματα, αποσπούν την προσοχή απο το να διαβάζουν σοβαρά και αφυπνιστικά ποστ,και τέλος εξυπηρετούν και το σύστημα όποτε χρειάζεται.... Όποιος συνεσταλμένος- κοιτάξει στο alexa και ποιες σελίδες facebook έχουν πιο πολύ κόσμο θα νομίζει οτι ζει σε μια χωρα ηλίθιων !και οι ηλίθιοι δεν έχουν το γνώθι σαυτόν, (βλέπε και τι κόμματα βγάζουν χρονιά τώρα!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η μπούρδα της εβδομάδας: Ο παπάς με το Καλάσνικοφ στην Ειδομένη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications