26 Απρ 2016

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σαΐφ Καντάφι πεθαίνει μυστηριωδώς

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σαΐφ Καντάφι πεθαίνει μυστηριωδώς

Ο John Jones, δικηγόρος υπεράσπισης του Saif al-Islam al-Gaddafy, του γιού του δολοφονημένου ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ αλ-Καντάφι, πέθανε υπό «μυστηριώδεις συνθήκες".

Ο θάνατος του John Jones ανακοινώθηκε στις 18 Απριλίου και έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ως Επικεφαλής Σύμβουλος στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την υπεράσπιση του Saif al-Islam al-Gaddafy, επικουρούμενος από τον Sarah Bafadhel, πάλεψε για το δικαίωμα του πελάτη του για μια δίκαιη δίκη.

Σε επιστολή του προς το UNSMIL, o John Jones ζήτησε την άμεση απελευθέρωση του Saif al-Islam al-Gaddafy με το σκεπτικό ότι το δικαστήριο Al-Hadba, δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίσει τη διαδικασία, πόσο μάλλον να τον κρίνει, γιατί είχε αυθαίρετα τεθεί υπό κράτηση και βασανίστηκε.

Ως κράτος μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η Λιβύη και όλοι οι Λίβυοι έχουν την υποχρέωση να ακολουθήσουν και να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο. Ο John Jones ήταν υπέρμαχος της άποψης ότι υπάρχει διεθνές δίκαιο και πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σαΐφ Καντάφι πεθαίνει μυστηριωδώς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications