10 Απρ 2016

Η NASA Παραδέχεται οτι γίνεται ψεκασμός στους Αμερικανούς με δηλητηριώδη Chemtrails!

Η NASA Παραδέχεται οτι γίνεται ψεκασμός στους Αμερικανούς με δηλητηριώδη Chemtrails!

Η NASA παραδέχεται τον ψεκασμό με θανατηφόρα chemtrails στην ατμόσφαιρά μας - λέγοντας ότι το λίθιο που ψεκάζεται στην ιονόσφαιρα βοηθά την θεραπεία ατόμων με μανιακή κατάθλιψη ή διπολική διαταραχή, άτομα απο το προσωπικό της NASA λενε ότι το λίθιο, μαζί με άλλες δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες, σκόπιμα ψεκάζονται στο περιβάλλον μας τακτικά.

Είναι πιθανό ότι πολλοί από τους ίδιους τους υπαλλήλους της NASA, δεν έχουν καν επίγνωση των πραγματικών κινήτρων ενός τέτοιου έργου, ειρωνικά εμφανίζουν αυτές οι χημικές ουσίες, ως φαρμακευτικά,για το κάλο της ανθρωπότητας! Στο βίντεο υπάλληλος της NASA ( Douglas.e.rowland@nasa.gov ) παραδέχεται ότι το λίθιο ψεκάζεται στην ατμόσφαιρα, και λέει ότι είναι "αβλαβή για το περιβάλλον."

Πριν σας δώσω την επίσημη εξήγηση της NASA γιατί τον ψεκασμό με ψυχοφάρμακα πάνω από εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανών και σε άλλες χώρες του ΝΑΤΟ(και Ελλάδα), θα ήθελα να σας επισημάνω οτι μπορείτε να κάνετε την δική σας έρευνα, και να δείτε ότι αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι πολύ πραγματικό, και υπάρχει άφθονη επιστημονική τεκμηρίωση.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, και αρνούνται να πίνουν φθοριωμένο νερό, το οποίο έχει μια νευροτοξίνη οπως γράφουν ολα τα ιατρικά περιοδικά του κόσμου, η ελίτ επιθυμεί μια συνένοχη του πληθυσμού, και πρέπει να βρουν έναν τρόπο να αλλάξει νευροχημεία μας.

Το Λιθίο αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αλλάζοντας τα επίπεδα της σεροτονίνης και της νορεπινεφρίνης,που εκκρίνονται από ενδοκρινικό σύστημα μας. Το Λιθίο αλλάζει έντονα το σύστημα του εγκεφάλου, αλλά ο υπάλληλος της NASA στο παραπάνω βίντεο αναφέρει ότι «δεν είναι επικίνδυνο» και δεν βλάπτει τον πληθυσμό. Ακόμα και οι γιατροί που συνταγογραφούν φάρμακα με Λιθίο για τους ψυχικά ασθενείς, έχουν πει ότι είναι επικίνδυνο, διότι είναι δύσκολο να βρούμε τη σωστή δοσολογία, ο ψεκασμός με άφθονες ποσότητες λιθίου που ψεκάζονται αδιακρίτως στον αέρα έχουν σωστή δοσολογία;- εδώ είναι επίσημη θέση της NASA σχετικά με την πρακτική αυτή:

Το έργο μελετά τα ουδέτερα και φορτισμένα σωματίδια στην ιονόσφαιρα και πώς επηρεάζει τις κινήσεις στα ρεύματα στην περιοχή. Οι διακυμάνσεις που γίνονται επειδή όλες τις επικοινωνίες μας ειναι μεσώ δορυφόρων, GPS, που στέλνουν σήματα μέσω της ιονόσφαιρας. Μια διαταραγμένη ιονόσφαιρα μεταφράζεται σε διαταραγμένα σήματα, έτσι οι επιστήμονες θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς προκαλεί την ιονόσφαιρα να συμπεριφέρονται με συγκεκριμένους τρόπους. ( NASA )

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κάθε άτομο που εργάζεται για τη NASA, η NWS ή NOAA αμείβονται με Ευρώ απο τους φορολογούμενους που σημαίνει ότι πληρώνουν για να τους δηλητηριάσουν. Εδώ πληροφορίες που δίνονται από τον υπάλληλο της NASA στο οποίο αναφέρει τον ακριβή σκοπό της χρήσης θερμίτη λιθίου σε έναν πύραυλο.

Μπορούμε επίσης να μάθουμε από αυτή τη συγκεκριμένη επίσημη αναφορά ότι το λίθιο έχει ψεκαστεί στον ουρανό από το 1970 . Αν ήθελαν να εμποτίζουν τις μάζες να έχουν κριτική άποψη για να δημιουργήσουν ηλίθιους,και εύκολα χειραγωγήσιμους, σκλάβους όπως οι κρατούμενοι σε φύλακες, αυτό είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να κανουν. Ψεκασμός λιθίου, μαζί με αμέτρητα άλλα βακτήρια, ιούς, παράσιτα, μύκητες, καρκινογόνες ουσίες, τοξίνες, φάρμακα ορμονών, καθώς και το γονίδια, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα βιολογικό πόλεμο στην ανθρωπότητα.

Η συνειδητή και έξυπνη χειραγώγηση των συνηθειών και απόψεων των μαζών είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε μια δημοκρατική κοινωνία. Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν την αόρατη κυβέρνηση, η οποία είναι η πραγματική κυβέρνηση σε μια χώρα, διαμορφώνεται ετσι τα μυαλά,τα γούστα, η συμπεριφορά ,η ηθική, να ελέγχονται από ενα σχετικά μικρό αριθμό ατόμων, που κατανοούν τις νοητικές διεργασίες και τα κοινωνικά πρότυπα των μαζών . Είναι αυτοί που κινούν τα καλώδια που ελέγχουν το κοινό νου.~ Edward L. Bernays -
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (DMCA.com Protection Status, απαγορεύεται η αντιγραφή )

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η NASA Παραδέχεται οτι γίνεται ψεκασμός στους Αμερικανούς με δηλητηριώδη Chemtrails!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

το πρωι της 18/4 περνουσε το ενα αεροπλανο μετα το αλλο στη μακεδονια ο ουρανος συνεφιασε ενω ο ουρανος απο νωρις ηταν καθαρος το ανυσηχιτικο ειναι οτι απο την προηγουμενη τα δελτια καιρου γνωριζαν το αποτελεσμα ;;;

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications