20 Απρ 2016

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!!!!!Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα 49 έτη από το πραξικόπημα της 21 Απριλίου!

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!!!!!Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα 49 έτη από το πραξικόπημα της 21 Απριλίου!

Ο αγώνας όσων υπερασπίστηκαν τις αξίες της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στον επτάχρονο αντιδικτατορικό αγώνα, αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση 49 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

«Ειδικά στις μέρες μας», όπως σημειώνει, «όπου ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο εθνικισμός εξαπλώνονται στην Ευρώπη, κι όπου οι νοσταλγοί της χουντικής βαρβαρότητας, οι εχθροί της δημοκρατίας, προσπαθούν ξανά να σηκώσουν κεφάλι στη χώρα μας». «Να είναι σίγουροι ότι αυτός ο λαός διαθέτει ακόμα μνήμη, και θα τους απωθήσει ξανά στο περιθώριο», υπογραμμίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«49 χρόνια πριν, άρχισε να γράφεται ένα μαύρο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας μας, που κράτησε εφτά χρόνια και ολοκληρώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο, με την εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.

Θυμόμαστε και τιμούμε τα μέλη και στελέχη της Αριστεράς, όσους και όσες αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία, συμμετέχοντας στον επτάχρονο αντιδικτατορικό αγώνα. Τους άνδρες και τις γυναίκες που υπερασπίστηκαν τις αξίες της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, απέναντι στην αμερικανοκίνητη χούντα.

Ο αγώνας τους αποτελεί, για μας, πολύτιμη παρακαταθήκη. Ειδικά στις μέρες μας, όπου ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο εθνικισμός εξαπλώνονται στην Ευρώπη, κι όπου οι νοσταλγοί της χουντικής βαρβαρότητας, οι εχθροί της δημοκρατίας, προσπαθούν ξανά να σηκώσουν κεφάλι στη χώρα μας. Να είναι σίγουροι ότι αυτός ο λαός διαθέτει ακόμα μνήμη, και θα τους απωθήσει ξανά στο περιθώριο».

Εισβολή και κατοχή στην Κύπρο!!!!!!!!49 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!στελέχη της Αριστεράς(πρώτη φορά αριστερα μπεεε!) χουντικής βαρβαρότητας (ωωω! γιαυτό γύρισαν όλοι οι επαναστάτες πράκτορες απο το εξωτερικό! και έγινα "ήρωες"! η αλήθεια ειναι οτι μόνο οι κομμουνιστές είχαν πρόβλημα!και όχι άδικα!)λαϊκής κυριαρχίας! με ΔΝΤ !αμερικανοκίνητη χούντα ! του Δημήτρη Ιωαννίδη ξεχάσαν να σας πουν!οπως και αυτούς τους πλήρωναν οι ίδιοι οι Αμερικανοί!να βγάλουν πάση θυσία τον Παπαδόπουλο!! αυτοί θα σας σώσουν; ειναι τοσο διαστρεβλωτές και αδίσταχτοι οι "άνθρωποι" που μόνο αν ξανα κάνει το ίδιο κάποιο κράτος στο ΔΝΤ θα σωθεί, αλλα μην ξανα κανουν το ίδιο λάθος να τους αφήσουν ζωντανούς! μιλάμε πιο αδίσταχτοι πεθαίνεις!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!!!!!Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα 49 έτη από το πραξικόπημα της 21 Απριλίου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats