23 Απρ 2016

Ωρολογιακή βόμβα στο κέντρο της Αθήνας..Αλληλέγγυοι «απαλλοτρίωσαν» ξενοδοχείο για να στοιβάξουν 3χιλ λαθρομετανάστες

Ωρολογιακή βόμβα στο κέντρο της Αθήνας..Αλληλέγγυοι «απαλλοτρίωσαν» ξενοδοχείο για να στοιβάξουν 3χιλ λαθρομετανάστες

Σύμφωνα με καταγγελίες πλημμύρισαν με λαθραίους το κέντρο της Αθήνας Τους παίρνουν απο Πειραιά με πρωτοστάτες ΜΚΟ και τους αδειάζουν στο ξενοδοχείο «ΠΛΑΖΑ» μέσα στις ελληνικές γειτονιές. Στο εν λόγω ξενοδοχειο θα στεγάσουν πάνω από 3.000!!! Ήδη είναι εκεί 1000

Οι κάτοικοι στην περιοχή είναι έντρομοι και υποστηρίζουν πως μολονότι παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία, δεν γίνεται τίποτα. Οι αστυνομικοί το μόνο που κάνουν είναι να περιπολούν που και που το χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ξενοδοχείο «Plaza» βρίσκονται ήδη 1000 λαθρομετανάστες και θα έρθουν κι άλλοι. Υπολογίζεται ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα στοιβαχτούν σαν τσουβάλια πάνω από 3.000 άτομα, αν υπολογίσει κανείς ότι κάποιοι θα κοιμούνται και χύμα στους διαδρόμους

Oι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι μάλλον απ΄ότι πληροφορούνται αυτός είναι ο «αρχηγός» που έχει κανονίσει τα πάντα(ο καλός κύριος στον κύκλο) Όπως εύκολα μπορείτε να διακρίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο, η περιοχή είναι γεμάτη με μουσουλμάνους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης και δεν γνωρίζουμε αν μέσα έχει έπιπλα (κρεβάτια κτλ.)Το φορτηγό στο οποίο βρίσκονται οι μουσουλμάνοι έχει πράγματα! Πιθανότατα και τρόφιμα αφού θεωρούν ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία τους.

Κανείς στη γειτονιά δεν ξέρει αν αυτό το γεγονός το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης! Ολοι κατηγορούν τις ΜΚΟ και πιστεύουν οτι αυτές το οργάνωσαν! Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής (Μιχαήλ Βόδα) δεν ανοίγει το θέμα και αν κάποιος αγανακτισμένος πολίτης πάει να διαμαρτυρηθεί η απάντηση που παίρνει είναι ότι «το θέμα το εχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές»!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ωρολογιακή βόμβα στο κέντρο της Αθήνας..Αλληλέγγυοι «απαλλοτρίωσαν» ξενοδοχείο για να στοιβάξουν 3χιλ λαθρομετανάστες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats