28 Απρ 2016

Όταν αρχίζει και το makeleio.gr κομμουνιστικά ψεμματα και προπαγάνδα κατι δεν πάει καλα!

Όταν  αρχίζει και το makeleio.gr κομμουνιστικά ψεμματα και προπαγάνδα  κατι δεν πάει καλα!

Να χαρώ εγώ κατι πατριώτες ! απο τέτοιους έχει βρομίσει η ελλαδα γιαυτό πάει κατά διαόλου! πουλήθηκε και αυτός; ειναι ηλίθιος; θα μου πεις δεν ανέβηκε τυχαια στις πρωτες θέσεις στην ελλαδα παρέα με κομμουνιστικες ιστοσελίδες!(άσχετα που κάνει πλύση εγκεφάλου για ενα άλλο θέμα!ξέρει αυτός του είχα στείλει email!που φυσικά δεν απάντησε γιατι έχει λερωμένη την φωλιά του!)

makeleio.gr
Μπούκαραν στην Αθήνα οι ΑΘηναίοι στις 27 Απριλίου 1941 οι Γερμανοί κατέλαβαν την πρωτεύουσα της Ελλάδος, την Αθήνα και η ύψωση της ναζιστικής σβάστικας στην Ακρόπολη σηματοδότησε την αρχή της γερμανικής κατοχής.

Ακολούθησε απομύζηση αγαθών, πόρων και αποθεμάτων της χώρας, που καταδίκασε την οικονομία σε απόλυτο μαρασμό και συνακόλουθα τον πληθυσμό σε θανάσιμη πείνα, η καταστροφή της κάθε λογής υποδομής (συγκοινωνίες, κτίσματα), απάλειψη κάθε ίχνους ελευθερίας, τρομοκρατία των κατακτητών, φυλακίσεις, εκτελέσεις και εκτοπίσεις…

Καταρχήν δεν "μπούκαραν" αλλα ήρθαν να διώξουν τους Άγγλους που είχαν υπό κατοχή την Ελλάδα!οπως και πήραν όλο το χρυσό και αγάλματα!(ακομα τα έχουν) και τότε οι πιο πολλοί ήταν γερμανόφιλοι οπως ειναι τώρα με τον Πουτιν , ίσα ίσα που τους υποδέχτηκαν!μέχρι που ανέλαβαν δράση οι κομμουνιστές! αλλιώς isis, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!TO ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1942-1944) ΛΊΓΗ ΑΛΗΘΙΝΉ ΙΣΤΟΡΊΑ.

Δεν χρειάζεται να βάλουμε κατι άλλο!Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός ως κύρια αιτία τού κατοχικού λιμού 1941- 1942 στην Ελλάδα.
Ο τρομακτικός φόρος σε ανθρώπινες ζωές και σε καταστροφές υποδομών, που κατέβαλε η χώρα κατά τη διάρκεια τής στρατιωτικής κατοχής της, δεν οφείλεται σχεδόν καθόλου (ή έστω ελάχιστα) στους προσωρινούς και περιστασιακούς κατακτητές της (Άξονας), αλλά στην πολιτική, που είχε προαποφασιστεί από τους μέχρι τότε (υποτιθέμενους) προτέκτορές της, βρετανούς.

Η απόλυτη σύμπτωση βρετανικών και γερμανικών απόψεων σχετικά με τις βρετανικές ευθύνες για τον λιμό του 1941-1942 «Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942).
Όλη η αλήθεια που κρύβουν -ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ -ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ- ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις οτι αυτή η σελίδα που "τυχαια" ειναι γεμάτη με κομμουνιστές στελέχη κανονικά! και αριστερούς ,ειναι "ανεξάρτητη" όταν τα παίρνει απο το ΔΝΤ!οπως γράφει!

tvxs.gr οπως τα γράφουν μαζί με σάλτσες!
Στις 6 Οκτωβρίου 1943 το «Σώμα Κυνηγών» του Φριτς Σούμπερτ και των Κρητών δωσιλόγων συνεργατών του από το Κρουσώνα Ηρακλείου πυρπολούν ζωντανές 12 γυναίκες και έναν ηλικιωμένο στην Καλή Συκιά στο Νότιο Ρέθυμνο.
Οι αγριότητες που διαδραματίστηκαν αποτυπώνονται με συγκλονιστικό τρόπο στο ντοκιμαντέρ «Πυρπόληση γυναικών στην Καλή Συκιά - Ολοκαύτωμα από Γερμανούς ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής» των δημοσιογράφων Γιάννη Κανελλάκη και Μανόλη Παντινάκη σε σκηνοθεσία Τάσου Μπιρσίμ. Συγγενείς των θυμάτων, αλλά και κάτοικοι που έζησαν από κοντά τα γεγονότα της ναζιστικής θηριωδίας, περιγράφουν τι συνέβη εκείνη τη μαύρη Τετάρτη της 6ης Οκτωβρίου.

Είναι και ηλίθιοι αλλα θα μου πεις σε ηλίθιους απευθύνονται αφου στο βίντεο φαίνεται καθαρά οτι είχαν δίκαιο οι Γερμανοί!, καλα εκαναν τις Κομμουνίστριες που κάλυπταν τους κομμουνιστές αντρες τους!αν ρωτήσεις τους ηλίθιους χωριάτες για ποιους πολεμούσαν θα σου που δεν ξέρω!κατάσφαξαν χιλιαδες Γερμανούς ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και κάλυπταν τους κομμουνιστές! και μετα είχαν την απαίτηση να ειναι άγιοι οι Γερμανοί, που τους σκοτωναν με κασμάδες! σε ενα πόλεμο μεταξύ Αγγλων Γερμανών! οι Αγγλοι που εφοδίαζαν τα κομμουνιστικα μιασματα την κοπάνισαν!

Το τι διαστρέβλωση έχουν κάνει της αληθινής ιστορίας δεν λέγεται! και οποιος "τολμήσει" να πει την αλήθεια ειναι ναζι φασίστας!ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ !!!! στην ερώτηση με ποιους είσαι με την ελλαδα η με τους ναζι !με την αλήθεια είμαι! άρα με τους ναζι που δεν υπάρχουν πια!οι μονοί που Πολέμησαν τον Διεθνή Σιωνισμό!! και πνευματικά ανώτεροι οπως οι γνήσιοι αρχαίοι Έλληνες! που η σημερινή γερμάνια ειναι αριστερή γεμάτη κομμουνιστές! γιαυτό εκαναν και το αληθινό ολοκαύτωμα των Γερμανών για επικρατήσουν ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜ! αν γίνουν άνθρωποι στην Ελλάδα όλοι! (που δεν το βλέπω!αφου κουβαλούν αδέλφια τους οι κομμουνιστές) τότε θα είμαι με τους γνήσιους Έλληνες ! σε γενικές γραμμές η κριτική σκέψη δεν υπάρχει σε πολλούς! δείτε τι μυαλό έχουν τα 20 άχρονα! πχ!

Οι δογματισμοί σας έφαγαν ! το παίζεται Έλληνες ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ !ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!ούτε καν με ομάδες δεν ασχολούμαι ! δείτε τους πως σκοτώνονται μεταξύ τους για ομάδες! χειρότερα απο ζώα !! δεν με ενδιαφέρει μια χωρα που δεν ειναι Έλληνες οι πλειοψηφία! οι λίγοι γνήσιοι Έλληνες ειναι σκορπισμένοι! (και όχι μόνο εντός Ελλάδας), τι σχέση έχω εγώ με κομμουνιστές αριστερούς; τι σχέση έχω με ολα αυτά τα λαμογια που επικρατούν παντού; με τα ζώα πρόβατα; με τους αδίσταχτους; αρκεί να ρίξεις μια μάτια στο ίντερνετ να δεις την ηλιθιότητα αυτού του λάου! ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΒΑΖΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Τέλος, τις θηριωδίες των κομμουνιστών σε όλη την χωρα για να επικρατήσει μόνο το κομμουνιστικο DNA γιατι δεν τις λενε; ειστε άξιοι της μοίρας σας αρκετοί! σας είδα πως κάνατε όταν σας λέγαμε τα αυτονόητα περί ΣΥΡΙΖΑ πολλοί απο εσάς ! δεν φτάνει που μας κανουν πόλεμο έχουμε και τους ηλίθιους !!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν αρχίζει και το makeleio.gr κομμουνιστικά ψεμματα και προπαγάνδα κατι δεν πάει καλα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats