19 Απρ 2016

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ?

ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ...Βλέπουμε κατά καιρούς εκτελέσεις , αποκεφαλισμούς , βιασμούς και όλα τα αποτρόπαια εγκλήματα των ισλαμιστών ISIS κατά των Σύριων Ορθοδόξων η' άλλων πολιτών απο Γαλλια , Ιταλία και γενικά απο πολλά κράτη της γής .

Τα εγκλήματα τους είναι απάνθρωπα , βιασμοί γυναικών και παιδιών και οτι χειρότερο βάζει ο ανθρώπινος νούς . Αυτά τα εγκλήματα φυσικά δεν τα κάνουν σε ομόθρησκούς τους , ούτε σε πατριώτες τους...Τα κάνουν τα εγκλήματα αυτά σε αλλόθρησκους και σε αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτούς...

Ερχονται λοιπόν σήμερα εμείς και λέμε οτι είναι ΚΤΗΝΗ και τους καταδικάζει ολη η ανθρωπότητα , και καλά κάνει... Μήπως ομως ξεχνάνε κάποιοι τα εγκλήματα των κουμουνιστών στην Ελλάδα ( 1940-1941 ) ????

Μήπως κάποιοι ξαχνάνε τι απάνθρωπα βασανιστήρια , βιασμοί , εκτελέσεις και ίσως περισσότερες φρικαλεότητες κάνανε οι κομουνιστές στούς ίδιους τους Ελληνες , ομόθρησκους και πολλές φορές και τούς ίδιους τους χωριανούς τους ???? Και μάλιστα πολλοί άνθρωποι της γενιάς αυτής ήδη είναι εν ζωή...

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ - ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ) ΑΠΟ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ - ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ - ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΝΕΚΡΟΣ - ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ , ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΕΕΙ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! ΔΛΔ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΟΛΕΜΟ!ΜΑΡΟΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΤΛ!ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ !

Αυτά που βλέπουμε σήμερα απο τα απανθρωπα κτήνη των Τζιχανιστών και αισθανόμαστε φρίκη , τα ίδια και πολύ χειρότερα έκαναν οι ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' κομμουνιστές στους ίδιους τους πατριώτες τους...Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ..Και να φανταστούμε οτι σήμερα μας κυβερνάνε αυτοί...Δεν μπόρεσαν να ξεπουλήσουν τότε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και το κάνουν τώρα.. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑ ΟΤΑΝ ΙΔΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!( Πότε δεν θα αλλάξουν γνώμη,(Προγραμματισμό made in sion ) οπως οι ηλίθιοι ακομα και όταν τους δόσεις 1000 αποδείξεις και λενε όλοι τα ίδια σαν να ειναι το ίδιο άτομο! οι ίδιοι φυσικά κανουν πόλεμο σε κάθε ανεξάρτητη ιστοσελίδα! με πολλούς τρόπους)

Όπου και να κοιτάξεις αληθινή ιστορία οι κομμουνιστές κανουν τα ίδια! και πάντα τους τροφοδοτεί η ελίτ!τότε τους τάιζαν Αγγλομασονοι να σφάζουν Γερμανούς και μετα Έλληνες! το γιατι ενεργούν ετσι δεν ειναι τοσο απλο !πχ αυτή στην φώτο, δεν ειναι πολύ μεγαλη, ούτε την πλυρωνει κάνεις να ειναι ετσι, και να κάνει παιδιά θα κάνει κομμουνιστικα μιασματα ! και μάλιστα ξεχωρίσουν αυτά τα μιασματα, εγώ έχω μάθει να τα ξεχωρίζω πια! το θέμα έχει μεταφυσικές προεκτάσεις! που δεν θα πω εδώ... πάντως οι ίδιοι που ειναι διπλά σας κανουν αναφορες σε σελίδες που λενε αλήθειες, και λειτουργούν σαν αγέλη λύκων.

Είναι ανάμεσα σας και ειναι χειρότεροι απο τους λαθρο!ολα τα κακά στο κόσμο τα κανουν αυτά τα μιασματα,κατι που μαλλον γνωριζε και ο "κακός " Χίτλερ! με βάση δίκης μου ερευνάς χωρίς παρωπίδες!, αν παντρευτούν ενα μη μίασμα απο συμφέρον πάντα, 50% -50% να βγει κομμουνιστικο μίασμα η όχι! γιαυτό προτημουν να σκοτώνουν μη ομοίους τους!(ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1945-1950) για επικρατήσουν, και μάλιστα σκοτώνουν βασανίζοντας τα θύματα, βασικά το κανουν με τρόπο πάλι, με δηθεν κρίση σε όλη την Ευρώπη να μην κανουν παιδιά κτλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats