29 Απρ 2016

Πω πω!!! μια επαναστάτρια! η Zωή θέλει να ανατρέψει το ευρωπαϊκό τραπεζικό κατεστημένο!!

Πω πω!!! μια επαναστάτρια! η Zωή θέλει να ανατρέψει το ευρωπαϊκό τραπεζικό κατεστημένο!!

Για τους στόχους του νέου κόμματος, «Πλεύση Ελευθερίας», τόσο στην χώρα όσο και στην Ευρώπη, καθώς και για τις κινηματικού τύπου συμμαχίες στην προοπτική ανατροπής του ευρωπαϊκού τραπεζικού κατεστημένου, μιλά σε συνέντευξη της στην Ισπανική εφημερίδα «Ντιαγονάλ» η πρόεδρος και ιδρύτριά του Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην συνέντευξή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ασκεί αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για όσα κάνει και κυρίως «για όσα δεν έκανε, ενώ μπορούσε», αλλά και στην ΕΕ, για τη στάση της στο προσφυγικό.

Η επικεφαλής του κόμματος χαρακτηρίζει «αδιανόητο» το γεγονός ότι «μία Ευρωπαϊκή Ένωση 550 εκατομμυρίων κατοίκων να δυσκολεύεται να υποδεχθεί 1,5 εκατομμύριο κατατρεγμένων ανθρώπων». Η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, συνεχίζει, αποκαλύπτει το εφιαλτικό πρόσωπο της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απομακρύνεται από τις θεμελιώδεις αξίες και αντιμετωπίζει ανθρώπους σαν να ήταν εμπορεύματα. Επιστρατεύει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει μια ανθρώπινη τραγωδία και στρατιωτικοποιεί ένα ανθρωπιστικό ζήτημα.

Αναφορικά με τα πολιτικά πεπραγμένα σε εθνικό επίπεδο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρεί ότι όλα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά και ότι ο κ. Τσίπρας «δεν χρησιμοποίησε κανένα από τα εργαλεία» που είχε στη διάθεσή του, όπως:

– Το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, που αποδεικνύει ότι το χρέος είναι παράνομο. – Το πόρισμα για τις Γερμανικές Οφειλές, που αποδεικνύει ότι η Γερμανία οφείλει να πληρώσει στην Ελλάδα 278 – 340 δισεκατομμύρια ευρώ για τις καταστροφές και τα εγκλήματα του Α΄ και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. – Το ηχηρό ΟΧΙ του ελληνικού λαού «στους εκβιασμούς, την επιβολή και την κατάλυση της Δημοκρατίας και υπερασπίσθηκε την αξιοπρέπειά του και την ανεξαρτησία του» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτιμά ότι δεν υπάρχει τίποτε θετικό στη διακυβέρνηση Τσίπρα, ενώ στο ερώτημα: ευρώ η δραχμή; δηλώνει ότι «η απάντηση δεν περνάει μέσα από νομισματικό δογματισμό», αλλά μέσα από την προσήλωση στην δημοκρατική κυριαρχία.

Ερωτηθείσα για τα συναισθήματα του λαού μετά τους πολύ σκληρούς αγώνες ενάντια στο μνημόνιο, με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και την «συγκλονιστική αλληλεγγύη στους πρόσφυγες», επισημαίνει ότι λαός «είναι πάλι έτοιμος να παλέψει για τη ζωή και το μέλλον του». Δηλώνει ότι σε «αυτή τη μάχη θα έχει σύμμαχο την ″Πλεύση Ελευθερίας″, που σκοπεύει να συμπράξει αποφασιστικά με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις έτοιμες και αποφασισμένες να αγωνισθούν για τα αδιαπραγμάτευτα και αναφαίρετα δικαιώματά μας. Άλλωστε και η επωνυμία του κόμματος της «Πλεύση Ελευθερίας», όπως επισημαίνει η ιδρύτρια, σηματοδοτεί «την μάχη που καλείται να δώσει ο λαός μας για να απελευθερωθεί από τα δεσμά της μνημονιακής δεσποτείας, της τραπεζοκρατίας, της χρεοκρατίας, της ευρωγραφειοκρατίας».

Να το θυμηθείτε αυτή θα φάει τέτοια προώθηση που θα μπει στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ , απο το ίδιο τζάκι ειναι και εκείνο! προς ΚΚΕ μεριά! όλοι απο εκεί άρχισαν την καριέρα τους (πρώτο μάθημα που έχουν στο ΚΚΕ: να διαβάσεις τα βιβλία του Εβραίου Μαρξ τύπου το Κομμουνιστικο μανιφέστο! για να γίνεις σωστό σκυλάκι της ελίτ! )! με προώθηση του τύπου στην φώτο!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πω πω!!! μια επαναστάτρια! η Zωή θέλει να ανατρέψει το ευρωπαϊκό τραπεζικό κατεστημένο!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications