30 Απρ 2016

ΈΝΑΣ ΆΝΔΡΑΣ ΦΩΤΟΓΡΆΦΗΣΕ ΈΝΑΝ ΕΞΩΓΉΙΝΟ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ!

ΈΝΑΣ ΆΝΔΡΑ ΦΩΤΟΓΡΆΦΗΣΕ ΈΝΑΝ ΕΞΩΓΉΙΝΟ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ!

Ο Paul Hellyer, ο οποίος ήταν υπουργός άμυνας του Καναδά μεταξύ 1963 και 1967, έχει υποστηρίξει ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί και κατηγορούσε τους ηγέτες του κόσμου ,οτι αποκρύπτουν την παρουσία τους στη Γη.

Ο Hellyer έκανε δημόσια ομιλία για τους εξωγήινους στη Γη το 2005, και έγινε ο πρώτος ανώτερος πολιτικός που μίλησε δημοσια για αυτό το θέμα. Την ίδια χρονιά έκανε αίτηση στην καναδική κυβέρνηση να διοργανώσουν δημόσιες ακροάσεις σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων στον πλανήτη μας,ο πρώην υπουργός Άμυνας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση των ΗΠΑ οτι σχεδιάζει ένα διαγαλαξιακό πόλεμο.

Αλλά ο Hellyer συγκλόνισε τον κόσμο όταν δήλωσε ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας. Ισχυρίστηκε ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ζούμε. Επιπλέον, υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη, μερικοί από τους οποίους είναι σωματικά σαν εμάς και μπορούν να περπατούν στο δρόμο, χωρίς να αναγνωρίζεται.

Τώρα, πολλοί αναρωτιούνται εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για τον εντοπισμό τους,προφανώς θα υπάρχει ένας τρόπος, απο κάμερες. Ή τουλάχιστον αυτό σκέφτονται μερικοί άνθρωποι,οπως μια πρόσφατα δημοσιευμένη φωτογραφία ενός εξωγήινου.

Ένας εξωγήινος που ταξιδεύει με το λεωφορείο;

Ένας εξωγήινος που ταξιδεύει με το λεωφορείο;
Το ζεύγος Tonia και Andy Bagnall επέστρεφαν από το Isle of Wight της Αγγλίας, όπου είχαν κάνει επίσκεψη σε συγγενική τους οικογένεια κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Το λεωφορείο της βρετανικής εταιρείας National Express σταμάτησε σε ένα πρατήριο καυσίμων στην Οξφόρδη , όπου όλοι οι επιβάτες είχαν βγει απο το όχημα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, σε στάση για διάλειμμα στο ταξίδι.Ο Andy και Tonia ήταν κοντά στο λεωφορείο και αποφάσισαν να βγάλουν μερικές φωτογραφίες με Smartphone.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, το ζευγάρι έβαλε τις εικόνες στο υπολογιστή και είδα κάτι που τους άφησε άφωνους. Σε μία από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ένα "εξωγήινο πλάσμα" στο εσωτερικό του λεωφορείου, ακριβώς πίσω από τον Andy. Η εικόνα δείχνει έναν εξωγήινο με ένα μεγάλο κεφάλι και μεγάλα μαύρα μάτια κοντά στο κάθισμα του οδηγού του λεωφορείου.

"Αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα του επιβάτη, είναι πιθανό ότι ορισμένες εταιρείες ταξιδίων από αυτόν τον κόσμο προσφέρουν ταξίδια σε βασικούς προορισμούς" , είπε χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος της National Express στο Mirror on-line.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι εξωγήινοι εμφανίζονται σε φωτογραφίες. Τον Δεκέμβριο του 2015, η Ρωσίδα επιχειρηματίας Olesya Podkorytov φωτογράφησε ένα παράξενο ανθρωποειδές που έμοιαζε με εξωγήινο που απεικονίζονται στις ταινίες του Χόλιγουντ. Σε αυτή την περίπτωση, οι χρήστες του Facebook πρόσεξαν την παρουσία του εξωγήινου μετά τη δημοσίευση της selfie.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει τι ήταν το παράξενο πλάσμα, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια υπερδιάστατη οντότητα, ως απόδειξη οτι οι εξωγήινοι είναι ανάμεσά μας.Τι εξήγηση έχετε γιαυτό που φαίνεται στην φωτογραφία που ειναι γνήσια;
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ -DMCA.com Protection Status

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΈΝΑΣ ΆΝΔΡΑΣ ΦΩΤΟΓΡΆΦΗΣΕ ΈΝΑΝ ΕΞΩΓΉΙΝΟ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications