22 Απρ 2016

Δήθεν Γκάφα Γερμανοί κομμουνιστές: Έβαλαν σε site το μυστικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τα αδέλφια τους ISIS

Δήθεν Γκάφα Γερμανοί κομμουνιστές: Έβαλαν σε site το μυστικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για α αδέλφια τους ISIS

Ένα εμπιστευτικό σχέδιο αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης στο αεροδρόμιο της Κολονίας/Βόννης βρισκόταν αναρτημένο στον ιστότοπο του αεροδρομίου επί μήνες, μετέδωσε η γερμανική δημόσια τηλεόραση ZDF, εντείνοντας τις ανησυχίες για την ασφάλεια έπειτα από τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με το ZDF, το έγγραφο, έκτασης 230 και πλέον σελίδων, που προοριζόταν για εσωτερική χρήση, περιελάμβανε οδηγίες για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και αεροπορικών ατυχημάτων στο αεροδρόμιο, αλλά και τρομοκρατικών επιθέσεων, απειλών περί τοποθέτησης βόμβας ή ομηρίες.

Η υπηρεσία παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το Ισλαμικό Κράτος είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο καλώντας τους γερμανούς μουσουλμάνους να εξαπολύσουν επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Κολονίας/Βόννης και εναντίον των γραφείων της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, παρόμοιες με εκείνες που διαπράχθηκαν στις Βρυξέλλες.

Το έγγραφο περιείχε επίσης λεπτομερείς περιγραφές των σημείων όπου πρέπει να συγκεντρώνεται το επιβατικό κοινό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ήταν αναρτημένο στον ιστότοπο του αεροδρομίου από τον Νοέμβριο του 2015, πριν αποσυρθεί έπειτα από σχετική ερώτηση του ZDF, σύμφωνα με τη γερμανική δημόσια τηλεόραση.Δεν ήταν εφικτή η επικοινωνία του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας διαχείρισης του αεροδρομίου (της Flughafen Köln/Bonn GmbH) για να σχολιάσει την είδηση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δήθεν Γκάφα Γερμανοί κομμουνιστές: Έβαλαν σε site το μυστικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τα αδέλφια τους ISIS
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications