29 Απρ 2016

ΔΕΙΤΕ πως ρημάζουν τα πάντα ανενόχλητοι οι κομμουνιστές!

ΔΕΙΤΕ πως ρημάζουν τα πάντα ανενόχλητοι οι κομμουνιστές!

Το δικό τους βίντεο από την καταδρομική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων δημοσιοποίησαν πριν από λίγο στο Indymedia, μαζί με φωτογραφίες.

Στο βίντεο φαίνονται οι κουκουλοφόροι να πλησιάζουν το κτήριο τής οδού Καλλιδρομίου, να προκαλούν φθορές στα οχήματα και τη σκοπιά του τμήματος και ξαφνικά ακούγεται μία φωνή να λέει «πάμε-πάμε». Τότε οι κουκουλοφόροι απομακρύνονται και εκτοξεύουν τις βόμβες μολότοφ.

Το οπτικοακουστικό υλικό συνοδεύεται και από το παρακάτω κείμενο ανάληψης ευθύνης: Πιστοί στη στρατηγική μας για διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας ναρκωτικών στην Πλατεία, την Κυριακή 24/4/2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι, βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματά τους, στο φυλάκιό τους, στην είσοδο του τμήματος.

Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΕΙΤΕ πως ρημάζουν τα πάντα ανενόχλητοι οι κομμουνιστές!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats