24 Απρ 2016

Αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι: Σπάνε, αρπάζουν, απειλούν ! και μετα κράζουν την χούντα Παπαδόπουλου!

Αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι: Σπάνε, αρπάζουν, απειλούν ! και μετα κράζουν την χούντα Παπαδόπουλου!

Ανενόχλητοι αλωνίζουν το τελευταίο διάστημα οι κουκουλοφόροι οι οποίοι κυριολεκτικά κάνουν ό,τι θέλουν σπάζοντας, αρπάζοντας και απειλώντας χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των Αρχών.

Τελευταίο παράδειγμα το διπλό χτύπημα του Σαββάτου πρώτα στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα όπου με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν εκδοτήρια, ακυρωτική μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια με το ντου σε τρια διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα.

Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους εντοπίσουν, μια ομάδα 40 ατόμαν επιθέτηκε σε άνδρες της ομάδας «Ζ», τους πέταξε μπουκάλια και αφού κατάφερε να ρίξει τον έναν κάτω από τη μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν.

Την τέταρτη επίθεση σε σταθμό του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα έκαναν περίπου 10 άτομα τα οποία με βαριοπούλες στα χέρια προξένησαν υλικές ζημιές.Όσο για την «απαλλοτρίωση» από σούπερ μάρκετ στο Βύρωνα, όπως λένε στη γλώσσα τους οι κουκουλοφόροι την αρπαγή τροφίμων, αυτή την πραγματοποίησαν περίπου 20 άτομα το απόγευμα του Σαββάτου χτυπώντας διαδοχικά σε τρια διαφορετικά καταστήματα.

Αντιεξουσιαστές έδωσαν ξανά στη δημοσιότητα ονόματα ελεγκτών!Πριν από δύο ημέρες αντεξουσιαστές δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα ακόμη τέσσερα ονόματα ελεγκτών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!Μάλιστα, το κείμενό τους συνοδευόταν από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν να είναι γραμμένα με κόκκινο σπρέι συνθήματα πάνω σε τοίχους, τα οποία φέρονται να έχουν γραφτεί κοντά στις κατοικίες των ελεγκτών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Στο κείμενο ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το "λειτούργημά" τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπευση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι: Σπάνε, αρπάζουν, απειλούν ! και μετα κράζουν την χούντα Παπαδόπουλου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications