29 Απρ 2016

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!! Οι υποκριτές χριστιανοί που γιορτάζουν το Πάσχα και ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ θα καούν στις φωτιές της κολάσεως εις τους αιώνες!

Σοκ και δέος!! οι υποκριτές  χριστιανοί που γιορτάζουν το Πάσχα και ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ θα καούν στις φωτιές της κολάσεως

Παντού υποκριτές ! το παίζουν "κάλοι" χριστιανοί και καταψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ και τον άθεο Τσίπρα!

Το 90% των χριστιανών που κοροϊδεύει όχι μόνο τους άλλους αλλα και τον "θεο" του! τον περιμένει η κόλαση που θα μεινει εκεί εις στους αιώνες των αιώνων ! έτρεξαν να γιορτάσουν το Πάσχα και πενθούν κιόλας! οι αντίχριστοι υποκριτές και φαρισαίοι ! για του λογού το αληθές ορίστε απο το 2012

Δεν γίνεται να ειστε χριστιανοί και να υποστηρίζεται κομμουνιστικα κόμματα το λενε ξεκάθαρα
Δεν γίνεται να ειστε χριστιανοί και να υποστηρίζεται κομμουνιστικά κόμματα το λενε ξεκάθαρα! και ειδικά για το ΣΥΡΙΖΑ το αναφέρει!

Ακολουθεί δείγμα κάλου "άγιου" χριστιανού , για την ακρίβεια χριστιανοταλιμπαν ! πυρ και μανία έγινε με αυτό το άρθρο!Η ζωή του Ιησού αναφέρονται σε εξωγήινες ερμηνείες ως προς την πραγματική καταγωγή του (αναδημοσίευση), αυτοί ειναι πολλοί πιστοί "κάλοι άνθρωποι"! που πήγε η αγάπη; που ειναι η διάφορα απο ενα κομμουνιστή , η ενα θανατικό μουσουλμάνο της isis;

χριστιανοταλιμπαν

Ο σκοταδισμός και ο μεσαίωνας ολοζώντανος!!! τώρα πως ειναι ψευδές ειδήσεις η ερευνά περί θρησκείας ειναι ενα μυστήριο, η ίδια η βίβλο μιλάει για ufo "άστρο" της Βηθλεέμ κλτ! !όσο για την μάνα που λέει; ας πάει να την βρει καθώς δεν ειναι εν ζωή, εδώ και πολλά χρονιά, άντε να βγάλεις άκρη με τέτοιους "άγιους" ανθρώπους!

Και ναι είχα και εγώ "γνωστούς" δηθεν κάλους ανθρώπους που εκαναν τα αίσχη και πατούσαν επί πτωμάτων αλλα το έπαιζαν κάλοι χριστιανοί!το μεγαλείο ψυχής δεν χρειάζεται καμιά θρησκεία πράγμα που ελάχιστοι έχουν σήμερα ! ακόμα και εσείς που το παίζεται χριστιανοί και κάλοι άνθρωποι ειστε οι χειρότεροι κοροϊδεύετε και τον ίδιο τον εαυτό σας! οτι ειστε χριστιανοί άρα κάλοι άνθρωποι! εκεί φτάνει η αθλιότητα κάποιων...

Τέλος άλλο οι αριστεροί άθεοι, εχουν θεο το Μαρξ και δουλεύουν για την Πανθρησκεία,που δεν ξερουν ούτε αυτοί γιατι ειναι άθεοι ,άπλα ετσι τους επιτάσσει το κόμμα, και άλλο οι κατά συνείδηση που άπλα ερεύνησαν τι παίζει με την θρησκεία και βρήκαν , όλοι οι φιλόσοφοι και πνευματικά ανώτεροι ειναι άθεοι, δεν εχουν ανάγκη καμια θρησκεία που δημιούργησαν οι άνθρωποι ,ειδικά μιας εποχής που δεν ήξεραν την τυφλά τους και ειδικά απο εκεί που ήρθαν οι 3 μεγαλες θρησκείες!(μέση ανατολή)

Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι δεν είχαν δογματισμούς... ποιοι ειναι οι σωστοί; αυτοί που δεν εχουν δογματισμό και Ελεύθερο πνεύμα. Η οι πιστοί πάσης φύσεως θρησκείας; με ολα τα επακόλουθα , το ίδιο ειναι σε κόμματα ομάδες κτλ,άρα δεν εχουν κριτική σκέψης αλλα τυφλή υποταγή στο εκάστοτε δόγμα...είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι αυτή ειναι η αλήθεια και εγώ δεν υποκρίνομαι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!! Οι υποκριτές χριστιανοί που γιορτάζουν το Πάσχα και ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ θα καούν στις φωτιές της κολάσεως εις τους αιώνες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats