10 Μαρ 2016

οι αναρχικοί και ο Ανταρcia.Εξελίχθηκαν στις ειδικές δυνάμεις του Σόρος και του Αμερικανικού υπέξ!

οι αναρχικοί και ο Ανταρcia.Εξελίχθηκαν στις ειδικές δυνάμεις του Σόρος και του Αμερικανικού υπέξ!

Πριν από κάθε κύρια στρατιωτική ενέργεια προηγείται η ανάλογη προπαρασκευή.Χωρίς την επιτυχή έκβαση της,ο κύριος στρατιωτικός σκοπός,είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση της γενικής επίθεσης που δέχεται η χώρα μας από τους λαθροισλαμιστές.Εδώ και 5 περίπου χρόνια ευάριθμες ομάδες αναρχικών και μελών του Ανταρcia,αποκεντρώθηκαν συνειδητά,αλλάζοντας τόπο κατοικίας,εξορμώντας σε όλη την επαρχία και ειδικά στην Μακεδονία και στα νησιά του Αιγαίου.

Αποδείχθηκε από τις εξελίξεις πως όλοι αυτοί ήταν το προγεφύρωμα του Σόρος και του Αμερικανικού υπέξ,καθότι δημιούργησαν τις προυποθέσεις για την μαζική εισβολή των λαθροισλαμιστών.Τεράστια κονδύλια από την αμερικανική κυβέρνηση και τις ΜΚΟ του Σόρος

διοχετεύονται σε αυτούς τους συμμορίτες οι οποίοι αλωνίζουν την Ελληνική ύπαιθρο στήνοντας τα Ηοτ spots,τι ειρωνεία,χέρι,χέρι με τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις!

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί,οδηγεί σε μαθηματική ακρίβεια σε διάσπαση του σκληρού πυρήνα του Ελληνικού κράτους έθνους,ή έστω ότι είχε απομείνει από αυτό.

Κάθε προσπάθεια για ανατροπή των τετελεσμένων της νέας εποχής στην πατρίδα μας,δεν θα έχει καμία επιτυχία,αν από μόνοι μας ως έθνος και χωρίς κανένα ίχνος οίκτου,δεν εξαφανίσουμε από την ιερή αυτή γη,οσίων,μαρτύρων και ηρώων τα προγεφυρώματα του Σόρος και των ΗΠΑ. Οι δολοφόνοι της Marfin,πρέπει να πληρώσουν για τον σκοτεινό εθνοκτόνο ρόλο τους,πριν είναι αργά για όλους μας..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

οι αναρχικοί και ο Ανταρcia.Εξελίχθηκαν στις ειδικές δυνάμεις του Σόρος και του Αμερικανικού υπέξ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications