22 Μαρ 2016

Όποιος βρεί τι λείπει κερδίζει ένα λουκούμι μαζί με ένα 500ευρω!!!

Όποιος βρεί τι λείπει κερδίζει ένα λουκούμι μαζί με ένα 500ευρω!!!

ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΕΓΡΑΦΑΝ: « ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ», ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ! ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 70%! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ, (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ 5%) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΗΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΥΠΗΚΟΕ" ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ 500 ΕΥΡΩ ΑΞΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ ΑΞΙΑΣ 2,8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΜΠΙΖΝΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ 25ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΚΤΛ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ! ΜΑ ΚΑΛΑ… ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ;

ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ. ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ "ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ" ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όποιος βρεί τι λείπει κερδίζει ένα λουκούμι μαζί με ένα 500ευρω!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications