30 Μαρ 2016

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Ακόμα και μετα απο 70 χρονιά πιπιλίζουν ψέμματα περί ναζι!!ούτε τάμα να το έχουν κάθε μηνά!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Ακόμα και μετα απο 70 πιπιλίζουν ψέμματα περί ναζι!!ούτε τάμα να το έχουν κάθε μηνά!

Το ακούσαμε και αυτό! πάνε να φορτώσουν σιγά σιγά την εθνοκάθαρση του Στάλιν σε ελληνοφωνους της Ουκρανίας!μετα την εθνοκάθαρση που εκαναν στην Ελλάδα ! και τα φόρτωσαν ολα στους ναζι!και ποιο "πρόβατο" δεν ξέρει για δίστομο και Καλάβρυτα ? Μονό που "ξεχάσαν" να σας πουν οτι η ευθύνη ειναι αποκλειστικά των κομμουνιστών!

Οι οποίοι δεν έσφαξαν μόνο Γερμανούς χωρίς λόγο ,αλλα και εκατοντάδες πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα γυναίκες και παιδιά πετάχτηκαν σε πηγάδια σαν σακιά με κομμένους λαιμούς!! ταγματασφαλίτες ήταν! σαν να λέμε η isis να κάνει κατάληψη της ΣΥΡΙΑΣ και να αρχίζει να κόβει κεφάλια στον στρατό της σύριας μαζί και Ρώσους "κατακτητές"!! (για όσους δεν το έπιασαν ειναι ίδια ιστορία! έχετε ιδέα απο μουσουλμανους κομμουνιστές? αν όχι ειναι διπλά σας ίδιοι σαν αυτούς και το παίζουν, αντιστασιακοι όταν εκτελούσαν εντολές μασόνων!),ετσι έμειναν λίγοι γνήσιοι Έλληνες να πουν την αλήθεια!το θέμα βεβαία ειναι άλλο! για ολα υπάρχει ο λόγος και η αίτια! γιατι έδωσαν τέτοιες εντολές οι Εβραίοι μπορεί να καταλάβει κάνεις;

Για να δούμε εν συντομία την βρήκαν πάλι να πουν για τον "ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ" κατά τα λεγόμενα των σφαγέων απο πάνω (Τούρκοι που έμειναν ελλαδα απο την τουρκοκρατία,να γιατι δεν ειναι Έλληνες καν! ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, η πλάκα ειναι οτι οι ίδιοι που έσφαζαν τότε ειναι στην εξουσία σημερα!)ενα μέρος μόνο θα βάλουμε με τα πιο χοντρά ψέμματα !και την αλήθεια.

1 Το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press είχε επίσημη συνεργασία με το καθεστώς του Χίτλερ τη δεκαετία του 1930, προωθώντας σε αμερικάνικες εφημερίδες υλικό που είχε παραχθεί και επιλεγεί από το υπουργείο προπαγάνδας των ναζί, σύμφωνα με στοιχεία που ανακάλυψε γερμανός ιστορικός, κάνοντας έρευνα σε σπάνιο αρχειακό υλικό.(δεν ειναι Γερμανός αλλα κομμουνιστής αριστερογερμανος!οπως λέμε κομμουνιστής και Ελλην δεν γίνεται, ετσι και εκεί!εξάλλου εθνοκάθαρση εκαναν και εκεί για τον ίδιους λογούς!σπάνιο αρχειακό υλικό! ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!τέλος!)

2 Αν και η συμφωνία αυτή μεταξύ του Associated Press και των ναζί επέτρεψε στη Δύση να ρίξει μια ματιά στα όσα συνέβαιναν σε μια κατασταλτική κοινωνία, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να είχε μείνει για πάντα στο σκοτάδι -ο ανταποκριτής του πρακτορείου στο Βερολίνο είχε τιμηθεί με το βραβείο Πούλινζερ το 1939-, η συμφωνία επέτρεψε την ίδια στιγμή στους ναζί να καλύψουν πολλά από τα εγκλήματα τους!(κλασική δαιμονοποίηση την ώρα που αγγλομασονοι έκοβαν τις προμήθειες αφήνοντας να πεθάνουν απο την πείνα,, σε χώρες που είχαν παραδοθεί ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝ! και τάιζαν μόνο κομμουνιστές!μια απο τα ίδια και στην Ελλάδα! με το που κατάλαβε ο Μεταξάς οτι ο Χίτλερ έχει δίκαιο και όχι οι Αγγλοι, σταμάτησε την αντίσταση! πολύ αργά! αντί να πολεμήσει τους κομμουνιστές τον σκότωσαν!! κατάλαβες τώρα γιατι τον λενε φασίστα ακομα τα μιασματα; ) .

3 Όπως μεταδίδει ο βρετανικός Guardian, όταν το ναζιστικό κόμμα κατέλαβε την εξουσία στη Γερμανία το 1933!κατέλαβε την εξουσία! εδώ γελάμε! ειναι τοσο ηλίθιοι που τα ίδια τα ψεμματα τους δεν ταιριάζουν μεταξύ τους!! ΨΕΜΑ 1 :ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! (δημοκρατικά βγήκε! μετα απο ενα σορό απόπειρες δολοφονίας του! όταν η Γερμανία πλήρωνε πρώτη φορά παγκόσμια μνημόνια! με την δημοκρατία της Βαϊμάρης!των εβραιων!) ΨΕΜΑ 2: ΤΟΝ ΠΛΉΡΩΝΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ !ΝΑ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! αλλα εκαναν οικονομικό πόλεμο στην γερμάνια παγκόσμια, απόπειρες δολοφονίας ,και μόλις μάντρωσε τα σκυλια (κομμουνιστές) μαζί με τους σατανάδες επί Γης, τι εκαναν ? βομβάρδιζαν μεσώ την Πολωνίας γυναικόπαιδα για να σύρουν τον Χίτλερ σε πόλεμο!ξέρει κάνεις απο αυτούς τους ηλίθιους!! εκτός και ειναι κομμουνιστές που πιπιλίζουν τα ίδια ψεμματα ξανα και ξανα!!! οτι ήδη είχαν κηρύξει τον πόλεμο οι Εβραίοι(μονοί τους τα λενε) μόλις έχασαν την εξουσία στην γερμάνια? οποιος λέει οτι τον πλήρωναν μασόνοι ειναι η ηλίθιος ,η πληρωμένος ,η κομμουνιστής!

ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΙΚΑ(ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ) ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ !!!ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΠΟΤΕ!ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ! ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑΚΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Η ερώτηση: Αγάπη και γνώση! να θυμάστε αυτή την ερώτηση!όταν ψοφήστε γιουριδες ελληναραδες!! οι τουρκοσποροι κομμουνιστές θα πάνε εκεί που ανήκουν μέχρι να ξανα γεννηθεί κανένα μούλικο, απο κομμουνιστή η λαθρο για να ξανα γυρίσουν! εγώ έκανα τον καθήκον της αληθινής γνώσης αυτής που δεν θέλουν να δουν! πολλές φόρες μεσώ αυτής της σελίδας,σε αυτόν τον πλανήτη που δεν ανήκω καν εδώ! το να λες αλήθειες που δεν θέλουν να ακούσουν ειναι το σωστό και όχι ψεμματα που θέλουν να ακούσουν!(ας πάνε σε αριστερές έγκυρες πήγες να φάνε τον σανό τους! κάπου κάποτε θα δουν πόσο δίκαιο είχα! ) και ενα βίντεο για τα αδέλφια οι σύγχρονοι Σπαρτιάτες που πολέμησαν τα ρυπογόνα έθνη (ανάμεσα σας ειναι σημερα) που εκαναν εισβολή στην Ευρώπη! θα ξανα βρεθούμε η γη ειναι υπό κατοχή των μιασμάτων!!!!! ακομα σας τρέμουν γιαυτό εκαναν ισλάμ την γερμάνια σημερα τα κομμουνιστικα μορφώματα! ,και ακομα κανουν προπαγάνδα!(άσχετοι και αμόρφωτοι χωρίς ίχνος πνεύματος θα λενε τι λέει ο "φασίστας"(πετάνε μια λέξη και καθάρισαν!)!Heroes of Waffen SS (ϟϟ του Δια!)! γράφουν τα βίντεο, κάποιοι αδελφοί αρχίσουν να ξυπνούν σε όλη την Ευρώπη !πριν γίνει ισλάμ!

άντε να τους πεις αλλα που έλεγαν τα πιο παλιοί αδέλφια οι αρχαίοι Έλληνες! οι άγνοια τους για τον ίδιο τον κόσμο τους ,ειναι ο χειρότερος εχθρός τους!!!!και για κάθε φιλοσοφημένο άτομο!)ΥΓ Εβραιοπουλα ξέρω τι κάνετε μαζί με τα σκυλια σας σε αυτόν τον κόσμο! ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Ακόμα και μετα απο 70 χρονιά πιπιλίζουν ψέμματα περί ναζι!!ούτε τάμα να το έχουν κάθε μηνά!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Αετος , ευχαριστω για το αρθρο αδερφε,πραγματικα εχω βαρεθει να τα ριχνουν ολα στον Χιτλερ.Εκτος απο κανα δυο φορες δεν με εχεις απογοητευσει ποτε(και αυτες καταλαθος) συνεχισε ετσι μη κολλας πουθενα!
Θα ερθει και η ωρα κομμουνιστων και των αλλων των σιχαμενων Εβραιων..

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications