26 Μαρ 2016

Και άλλος δοσίλογος αριστερός! Ιράν η χωρα της άριας φυλής του μέγα Αλέξανδρου! «Αγκάλιαζε» τον Χίτλερ !

Και άλλος δοσίλογος αριστερός!  Ιράν η χωρα της άριας φυλής του μέγα Αλέξανδρου!   «Αγκάλιαζε» τον Χίτλερ !

Τι γίνεται σε αυτή την χωρα? και τι δεν έχουν πει για τον Χίτλερ οι διαστρέβλωσες των πάντων! και άμα λες τα αυτονόητα είσαι νοσταλγός του Χίτλερ ναζι φασίστας!απορίας άξιο ειναι, για τον Τσώρτσιλ Στάλιν δεν γράφουν τίποτα!που ήταν υπό διαταγες εβραιων!

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης που έχει πιαστεί δεύτερη φορά να να κάνει κομμουνιστικη προπαγάνδα!

Μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες του Ισλάμ είναι οι πολύ στενές μέχρι και αδελφικές σχέσεις που είχε αναπτύξει με τον Χίτλερ και τον Ναζισμό(?) Είναι μια σελίδα που σκόπιμα θέλουν να ξεπερνούν οι σύγχρονοι ισλαμιστές αλλά είναι μια ιστορική αλήθεια.(ιστορική αλήθεια και αριστεροί κομμουνιστές δεν γίνεται!)

Ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ που συναντήθηκε με τον Χίτλερ το 1941, ήταν ο πιο ένθερμος οπαδός του Ναζισμού. Ο ίδιος ο Σάχης της Περσίας, Ρεζά Παχλεβί ήταν φιλοναζιστής και γι’ αυτό είχε αλλάξει την ονομασία του κράτους του από Περσία σε Ιράν που σημαίνει, «Η Χώρα των Αρίων», ταυτιζόμενος με την ναζιστική ιδεολογία! «Η Χώρα των Αρίων» ονομαζόταν και παλιότερα όταν την κατέκτησε ο ναζιστής μέγας Αλέξανδρος ηλίθιε!ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΊ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΕΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ!!

Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε στηρίξει την φιλοδοξία του να κυριαρχήσει παγκοσμίως και στην στήριξη του Ισλάμ.(??? πλήρη διαστρέβλωση ) Ακόμα και σήμερα οι ιδέες του Χίτλερ έχουν μεγάλη πέραση στον ισλαμικό κόσμο.Το γνωστό βιβλίο του Χίτλερ «Ο Άγων μου» είναι πάντα μπεστσέλερ στις μουσουλμανικές χώρες. Μάλιστα πολλοί μουσουλμάνοι θεολόγοι παραλληλίζουν τα λόγια του Προφήτη Μωάμεθ από το Κοράνι με τις εξαγγελίες του Χίτλερ(?????ουδεμιά σχέση!)«Όταν προκύπτει ευκαιρία σκότωνε τους απίστους όποτε τους πιάνεις» Κοράνι, Σουρά 5 στίχος 5, αυτά έλεγαν και οι κομμουνιστές όταν έσφαζαν ! τους άπιστους μη κομμουνιστές!

Είναι χαρακτηριστικό πως οι μεγαλύτερες ένοπλες ισλαμικές οργανώσεις σήμερα χαιρετούν χιτλερικά(?).Ο ναζισμός είναι η ιδεολογία που πάντα ενέπνεε τον τουρκικό δολοφονικό εθνικισμό.Ο χριστιανισμός ήταν στο στόχαστρο του Χίτλερ όπως και σήμερα στο στόχαστρο του Ισλάμ, όπως διδάσκει το Κοράνι για τους απίστους, Προπαγάνδα όσο δεν πάει! ας ψάξουν κάποιοι έξυπνοι ποιοι δημιούργησαν και το ισλάμ και το χριστιανισμό και τον κομμουνισμό!

Το «φίδι» του Ισλάμ έχει πια εγκατασταθεί στην καρδιά της Ευρώπης και είναι έτοιμο να δηλητηριάσει και να εξοντώσει ότι έχει απομείνει ότι δεν κατάφερε τότε ο Αδόλφος Χίτλερ!!!!!! εδώ γελάμε! ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΙΣΛΑΜ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ! Χίτλερ Hμουν η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης! .Μαρξ Εβραίος πατέρας του κομμουνισμού! Η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί!

ΤΕΛΟΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΑΦΑΛΟΥ !!!!! Αν δεν υπήρχε κομμουνιστοκρατια ΑΡΙΣΤΕΡΟ μογγολια και απο πίσω οι Εβραίοι σε όλη την Ευρώπη! κατι τέτοιους τύπους θα έπρεπε να τους είχαν κλείσει μέσα, για Πλαστογραφία της ιστορίας με δόλο ,σκόπιμη παραποίηση και χειραγώγηση μαζών, και φυσικά όλες οι γνώστες έγκυρες σελίδες στην ελλαδα θα είχαν κλείσει! αφου απο πίσω ειναι δωσίλογοι ψεύτες! να γιατι φωνάζουν τα κουμμμουνια περί Χούντας Παπαδόπουλου ! γιατι δεν μπορούσαν να κανουν αυτό που ξερουν πολύ καλά! μαζί με ους Εβραίους που τους ταΐζουν!

Λίγη ιστορία περί Ιράν επίσημη το τονίζω! δώστε προσοχή!!

Το 1925 ο Ρεζά Σαχ με πραξικόπημα ανέτρεψε την παρακμάζουσα δυναστεία των Καζάρων και ονομάστηκε σάχης. Η διακυβέρνησή του προώθησε την εκβιομηχάνιση της χώρας, τα σιδηροδρομικά δίκτυα, τις κατασκευές, αλλά και την καθιέρωση ενός εθνικού εκπαιδευτικού συστήματος!!!(οπως και Ο "κακός" Παπαδόπουλος!). Ο Ρεζά προσπάθησε να διατηρήσει τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην επιρροή της Βρετανίας και τη Ρωσίας στη χώρα, αλλά με το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι κληρονομικοί του δεσμοί με τη Γερμανία προκάλεσαν την επιφύλαξη των Βρετανών και των Ρώσων. Το 1941 οι δύο αυτές χώρες ως σύμμαχοι(οπως θα ήταν και η ελλαδα αν δεν σκοτωναν τον Μεταξά οι Αγγλοι!) κατέλυσαν τη χώρα με στόχο να χρησιμοποιήσουν το σιδηροδρομικό δίκτυο μεταφορών κατά τον πόλεμο, προκαλώντας παράλληλα την παραίτηση του σάχη υπέρ του γιου του, Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί.

Το 1951, ο Μοχάμεντ Μοσαντέκ εκλέχθηκε πρωθυπουργός. Μετά την εθνικοποίηση της πετρελαϊκής βιομηχανίας στη χώρα, η δημοτικότητά του αυξήθηκε έντονα. Η Βρετανία, με την πρωθυπουργία του Ουίνστον Τσόρτσιλ, ως αντίδραση επέβαλε εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο, βρίσκοντας σύμμαχο και τις ΗΠΑ, σε μία μυστική επιχείρηση ανατροπής του Μοσαντέκ. Με εντολή του πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, η επιχείρηση Αίας ξεκίνησε, προκαλώντας τελικά τη σύλληψη του Μοσαντέκ τον Αύγουστο του 1953. Το πραξικόπημα αυτό αποτελεί την πρώτη φορά κατά την οποία οι ΗΠΑ ανέτρεψαν μία ξένη, δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.

Η Ιρανική Επανάσταση, ή αλλιώς γνωστή ως Ισλαμική επανάσταση(ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΉΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!), ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1978, με τις πρώτες μεγάλες διαδηλώσεις ενάντια στην εξουσία του σάχη. Μετά από συνεχόμενες απεργίες και διαμαρτυρίες που παρέλυαν την οικονομία της χώρας(ρε τι μου θυμίζει....!), ο σάχης εγκατέλειψε το Ιράν τον Ιανουάριο του 1979, και ο Αγιατολάχ Χομεϊνί επέστρεψε στην Τεχεράνη από την εξορία. Η δυναστεία των Παχλαβί κατέρρευσε δέκα ημέρες αργότερα, στις 11 Φεβρουαρίου, όταν ο στρατός του Ιράν παρέμεινε ουδέτερος στην πολιτική διαμάχη, μετά από συρράξεις ανταρτών!!! και στρατιωτών πιστών στο σάχη. Την 1η Απριλίου του 1979, το Ιράν έγινε και επίσημα ισλαμική δημοκρατία με τη διεξαγωγή εθνικού δημοψηφίσματος.

Τι έχουμε εδώ? πάλι οι αντάρτες! αυτά τα τέρατα δημιουργία εβραιων!1979, το Ιράν έγινε και επίσημα ισλαμική δημοκρατία με τη διεξαγωγή εθνικού δημοψηφίσματος άρα ρε κόπανε Χειλαδάκη εσύ και άλλοι σαν εσένα πως λες -Όταν το Ισλάμ «Αγκάλιαζε» τον Χίτλερ?????????????? Αν η ελευθεριά σημαίνει κατι ειναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν!Τζωρτζ Όργουελ

Η περιοχή του σημερινού Ιράν κατά την πρώτη χιλιετία π.Χ. κατοικούνταν από Πέρσες και Μήδους. Οι πρώτοι επικράτησαν και με επικεφαλής τη δυναστεία των Αχαιμενιδών δημιούργησαν μια αχανή αυτοκρατορία που έφτασε στα όρια της ακμής της τον 6ο και 5ο π.Χ. αιώνα, και εκτεινόταν από τη Μικρά Ασία έως τον ποταμό Ινδό. Την περίοδο 499-449 π.Χ.

οι Πέρσες συγκρούστηκαν με τους Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή της Μικράς Ασίας και του Αιγαίου Πελάγους. Το διάστημα 356-323 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος, επικεφαλής των συνασπισμένων Ελλήνων, κατάφερε να επιβληθεί του Πέρση "Μεγάλου Βασιλέα" Δαρείου Γ' και να κατακτήσει τα εδάφη της αυτοκρατορίας του.

Η κυριαρχία των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρξε πρόσκαιρη και μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα, η περσική δυναστεία των Πάρθων επικράτησε σε ολόκληρη την περιοχή. Από τον 4ο αιώνα μ.Χ., τη δυναστεία των Πάρθων τη διαδέχτηκε αυτή των Σασσανιδών. Οι μουσουλμάνοι Άραβες κατέλυσαν το περσικό βασίλειο τον 7ο αιώνα και από τότε σταδιακά ξεκίνησε ο εξισλαμισμός της περιοχής. Η περιοχή καταλήφθηκε δύο φορές πρόσκαιρα από τους Μογγόλους, το 13ο και το 14ο αιώνα(πήγε να ξεφύγει απο το ισλάμ με την εξουσία του σάχη αλλα τα εβραϊκά μιασματα κομμουνιστές εκαναν πάλι την "δουλειά" )

Μεσαιωνική περίοδος (652-1501)Μετά την εξάπλωση του ισλαμισμού στην Περσία, οι περισσότερες πόλεις της αυτοκρατορίας των Σασσανιδών, εκτός από τις επαρχίες της Κασπίας Θάλασσας και την Υπερωξιανή, προσχώρησαν στο νέο καθεστώς. Αρκετές επαρχίες στο Ιράν αρχικά αντιστάθηκαν στους Άραβες κατακτητές, αν και καμία δεν κατάφερε τελικά να τους απωθήσει. Όταν όμως η επικράτηση των Αράβων ήταν οριστική, αρκετές πόλεις στασίασαν, σκοτώνοντας τους κυβερνήτες, για να επανέλθει η τάξη με την αποστολή ενισχύσεων. Η μετάβαση του Ιράν στον Ισλαμισμό ήταν γενικά μία σύνθετη διαδικασία και θεωρείται ότι έγινε σταδιακά, χωρίς ιδιαίτερη χρήση βίας. Βέβαια, καταγράφονται περιστασιακές καταστροφές μνημείων του ζωροαστρισμού και εκτελέσεις ιερέων.

Το 1218 οι ανατολικές επαρχίες της Υπερωξιανής και του Χορασάν δέχθηκαν την εισβολή των Μογγόλων του Τζένγκις Χαν. Στην πλεινότητά τους, οι πόλεις της Υπερωξιανής και της Περσίας αρνήθηκαν να υποταχθούν, με αποτέλεσμα να υποστούν ολοσχερή καταστροφή. Σύμφωνα με τις περιγραφές ιστορικών, οι ορδές των Μογγόλων δεν άφηναν ούτε τα ζώα ζωντανά στο πέρασμά τους ενώ σε σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στις πόλεις Μαρβ και Χεράτ, ο πληθυσμός υποβάλλονταν σε βασανιστήρια πριν σφαγιαστεί.(ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ!ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΑΔΑ 1945-1950 ΣΦΑΓΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΏΝ ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ) Οι ιστορικές αναφορές δίνουν εκτιμήσεις του αριθμού των νεκρών σε επίπεδα ακόμα και άνω του συνολικού πληθυσμού των πόλεων, γεγονός που θεωρείται ενδεικτικό μιας απαράμιλλης μείωσης του πληθυσμού

Βλέπουν την ίδια ιστορία ! αντάρτες κομμουνιστές να σφάζουν σαν αρνιά μη ομοίους τους υπό διαταγες εβραιων! με πρακτικές που ξεπερνούν τον ανθρωπινή αξιοπρέπεια! μερικά παραδείγματα, Καντάφι-Σαντάμ, μεγαλη σφαγή και βιασμοί Γερμανών ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ! και πολλούς άλλους "δικτάτορες" για τους κομμουνιστές- Εβραίους! οπως έγινε ο ισλαμισμός του ιραν ετσι θα γίνει σε όλη την Ευρώπη ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ!! αφου οι αριστεροί κομμουνιστές θεωρούν αδέλφια τα Μογγολία λαθρο,κατά τα λεγόμενα τους!οι ντόπιες φυλές εθνικιστές ειναι ναζι φασίστες!

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-βρείτε τι σχέση έχει το ζώδιο με αυτή την σελίδα! Υδροχόος--Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα.Γνωρίζει πως πρέπει να διεισδύσει στο μέλλον για να ανακαλύψει την αλήθεια και την γνώση.Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα .Τα κύρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι ο ανθρωπισμός,η επανάσταση, η αντίδραση εναντίον σε κάθε περιορισμό, το προοδευτικό μυαλό.Οξύ φιλοσοφικό και εφευρετικό πνεύμα από την φύση του,πολλές φορές φτάνει στα όρια της μεγαλοφυίας

(είμαι η μοναδική σελίδα στην ελλαδα που έχουμε ανατρέψει με αποδείξεις τα ψεμματα ,ειδικά περί κακού Χίτλερ!(βλέπε παλιότερα άρθρα μας) που δηθεν ήταν Εβραίος αλλα κυνηγούσε τους Εβραίους(?)και όμως αυτό πιστεύουν δις κοιμισμένοι γιατι το λενε οι κομμουνιστές! ! και ήθελε να εξοντώσει και να κατακτήσει την Ευρώπη!όταν προσπαθούσε να την σώσει απο την εβραϊκή λαίλαπα και τα σκυλια τους κομμουνιστές! δεν μπορούν να δουν τα αυτονόητα! όταν υπάρχουν πολλές αποδείξεις ακομα για ολα αυτά!που να τους πεις για αλλα θέματα που δεν υπάρχουν τόσες αποδείξεις! όταν το 95% των ιστοσελίδων σε Ελλάδα και όλη την Ευρώπη ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ! κανουν κομμουνιστικη προπαγάνδα! )

DMCA
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Και άλλος δοσίλογος αριστερός! Ιράν η χωρα της άριας φυλής του μέγα Αλέξανδρου! «Αγκάλιαζε» τον Χίτλερ !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats