12 Μαρ 2016

Ραντεβού στο Παρίσι για τον Τσίπρα:Όλοι οι αριστερό-κομμουνιστές πρωθυπουργοί Ευρώπης έτοιμοι για εντολές απο τους πατερούληδες Εβραίους! «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει»

Ραντεβού στο Παρίσι για τον Τσίπρα:Όλοι οι αριστερό-κομμουνιστές πρωθυπουργοί Ευρώπης έτοιμοι για εντολές απο τους πατερούληδες Εβραίους! «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει»

Και άσε τους βλακες να νομίζουν οτι υπάρχει ανεξάρτητη χωρα! όταν όλες μα όλες οι κυβερνήσεις έχουν αριστερούς!καλά αυτοί οι ηλίθιοι που λενε οτι μας επιβάλει μετρά οι γερμάνια δεν ξέρουν οτι η γερμάνια ειναι υπό κατοχή επίσημα, και έχει αριστεροκομμουνιστες κυβέρνηση απο το 1945? ίδιους με το ΣΥΡΙΖΑ εδώ συντροφιά; κάθε φορά που διαβάζω σχόλια σε έγκυρες πήγες αποβλάκωσης, νομίζω οι ζω σε μια χωρα ηλίθιων με νοημοσύνη 5 άχρονου! εκτός απο τα μιασματα....

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στη συνάντηση των Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατικών ηγετών, που διοργανώνει ο Φρανσουά Ολάντ, το Σάββατο. Σήμερα Παρασκευή, ο Αλ. Τσίπρας θα συμμετάσχει σε άτυπη συνάντηση προσωπικοτήτων του αριστερού, ριζοσπαστικού και οικολογικού χώρου, με θέμα «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει».

Η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/3 μεταξύ 10.30 – 13.30 στο Προεδρικό Μέγαρο. Προσκεκλημένοι είναι οι πρόεδροι κυβερνήσεων και συμμετέχοντες σε κυβερνήσεις συνασπισμού που εντάσσονται στην ευρωομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, καθώς και ευρωπαίοι αξιωματούχοι της ίδιας ομάδας. Δεν έχουν προσκληθεί αρχηγοί κομμάτων της ευρωομάδας, που δεν συμμετέχουν σε κυβερνήσεις.

Η συνάντηση θα έχει δύο θέματα:
Α. Η πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη – με άξονα το προσφυγικό
Β. Οικονομία και κοινωνία: Επενδύσεις, Μεταρρυθμίσεις, ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τα κοινωνικά δικαιώματα.
Στην συνάντηση αναμένεται να τεθούν τα ερωτήματα του αναπροσανατολισμού του ευρωπαϊκού σοσιαλδημοκρατικού χώρου σε πιο αριστερή κατεύθυνση, η σύγκλιση με την Αριστερά, καθώς και η συγκρότηση ενός προοδευτικού πολιτικού πόλου που θα αποτελέσει ουσιαστικό αντίβαρο στην άνοδο της ακροδεξιάς!!!!!!!! μην τυχών και γίνει κανένα λάθος και βγει κανένας Χίτλερ πάλι! η Παπαδόπουλος και ελευθερώσει καμια χωρα απο την εβραϊκή λαίλαπα! θυμίζω για τους αμόρφωτους πτυχιούχους κολεγίων!! οτι ο Χίτλερ σταμάτησε να πλυρωνει φόρους στους Εβραίους,με την δημοκρατία της Βαϊμάρης! και του κήρυξαν πόλεμο! .

Στα πλαίσια της επιδίωξης αυτής, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκληθεί στην συνάντηση ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Αριστεράς σε κυβερνητικό επίπεδο στην Ευρώπη.

Στην συνάντηση, ο Έλληνας Πρωθυπουργός πρόκειται να τοποθετηθεί στο ζήτημα της λιτότητας, καθώς και στο ζητούμενο της οριοθέτησης των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στην ακροδεξιά ρητορική στην Ευρώπη. Ο Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται στην συνάντηση με πρόθεση να ενισχύσει με τις προοδευτικές κυβερνήσεις, δεσμούς, που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα πάνω στο ζήτημα της σύγκρουσης με την πολιτική της λιτότητας.

Βασικός προσκεκλημένος στη συνάντηση «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει»
Την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει σε άτυπη συνάντηση προσωπικοτήτων του αριστερού, ριζοσπαστικού και οικολογικού χώρου, με θέμα «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει», που γίνεται με την πρωτοβουλία του Πιέρ Λοράν, γενικού γραμματέα του γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος και προέδρου του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στο «πάνελ» των συζητητών είναι προσκεκλημένοι: ο Πάμπλο Ιγκλέσιας (Ποδέμος), η Γκαμπριέλε Ζίμερ, επικεφαλής της Ενωτικής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Πορτογαλίδα αριστερή ευρωβουλευτής Μαρίζα Ματίας κ.ά. εκπρόσωποι κινημάτων της αριστεράς, οικολογικών οργανώσεων και της κοινωνίας των πολιτών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ραντεβού στο Παρίσι για τον Τσίπρα:Όλοι οι αριστερό-κομμουνιστές πρωθυπουργοί Ευρώπης έτοιμοι για εντολές απο τους πατερούληδες Εβραίους! «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications