14 Φεβ 2016

Kι άλλο ένα ανθελληνικό σκουπίδι!! βρίζει τους νεκρούς !

Kι άλλο ένα ανθελληνικό αριστερό και  Κομμουνιστικό σκουπίδι!! βρίζει τους νεκρούς !

Κάτι τέτοια να τα πεις άτομα; μας κανουν επιθέσεις.Σαν αυτούς έχει πολλούς που δεν χάνουν ευκαιρία να σχολιάζουν επιθετικά , στην σελίδα μας facebook,αφου όσοι κανουν λεκτικές επιθέσεις έχουν πατήσει Like σε σελίδες του SYRIZA και του ΚΚΕ! τυχαίο;(έχουμε πάνω απο 30 προφίλ απο τέτοια αποβράσματα!)

Ο πρώτος που έβριζε έχει το ίδιο όνομα με τον σφαγέα απεσταλμένο του Στάλιν στην Ελλάδα τυχαίο και αυτό;

Νίκος Ζαχαριάδης. Αυτός είναι ίσως ο χειρότερος άνθρωπος που γεννήθηκε ποτέ πάνω στην ελληνική γη.ο Νίκος Ζαχαριάδης, άλλοτε αγαπημένο «παιδί» του Ιωσήφ Στάλιν και αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ΚΚΕ επί μια 25ετία, έβαζε τέλος στην ζωή του διαμαρτυρόμενος για τον απόλυτο παραγκωνισμό του και την εξορία που του είχαν επιφυλάξει οι πρώην σοβιετικοί προστάτες του. «Θύτης και θύμα» της ίδιας πολιτικής που πιστά υπηρέτησε ο ίδιος ως γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Ο Ζαχαριάδης πρόδιδε επί δεκαετίες τον ίδιο λαό σε όλα τα αφεντικά της Γης. Στην κυριολεξία δεν θα πρέπει να έζησε ούτε μία στιγμή στη ζωή του κοντά στο φως και την αλήθεια. Μέσα στο ψέμα, τον χαφιεδισμό και την υποκρισία πέρασε μια ολόκληρη ζωή. Βύθισε έναν ολόκληρο λαό στο χάος, για να εξυπηρετήσει το αφεντικό του. Έπνιξε στο αίμα έναν ολόκληρο λαό, για να διατηρήσει το αξίωμά του. Ψόφησε, όπως του άξιζε, στις παγωμένες λάσπες της σιβηριανής αυλής του αφεντικού του ...Έζησε ως σκύλος και πέθανε ως τέτοιος.

Το χρηματοδότησαν κάποτε οι Εβραίοι του Πολίμπιρο του Στάλιν και σήμερα το χρηματοδοτούν οι Εβραίοι τοκογλύφοι και ομοεθνείς του Μπεναρόγια. Κάποτε συντηρούνταν με ρούβλια, ενώ σήμερα με δολάρια. Όποιος πληρώνει το ΚΚΕ, απολαμβάνει τις "υψηλές" υπηρεσίες του. Αυτό ήταν το "μαγαζί" του Ζαχαριάδη, γιατί τέτοιος ήταν ο ηγέτης του. Ο κατ’ επάγγελμα προβοκάτορας, προδότης και - όποτε χρειαζόταν - δολοφόνος, δημιούργησε το ανάλογο κόμμα. Δημιούργησε το προβοκατόρικο και προδοτικό κόμμα, το οποίο - όποτε χρειάζεται - μπορεί και γίνεται δολοφονικό απέναντι στους Έλληνες.

Τα ίδια ακριβώς στην ανάλογη κλίμακα κάνει και το κόμμα του ...Το κόμμα, το οποίο στην καθημερινότητά του επιβιώνει με την προβοκάτσια που βολεύει τα αφεντικά του, όπως έκανε και ο Ζαχαριάδης ...Το κόμμα, που, για να επιβιώσει στις δύσκολες ώρες, σκοτώνει ακόμα και αδερφούς του, όπως έκανε και ο Ζαχαριάδης. Όταν ο Ζαχαριάδης, για λόγους προσωπικής του επιβίωσης, σκοτώνει έναν "σύντροφο", όπως ο Μπελογιάννης, γιατί το κόμμα του για τους ίδιους λόγους να μην πραγματοποιήσει έναν εμφύλιο; Δεν ξεχωρίζει "αδερφούς" από "ξένους". Μόνον αφεντικά ξεχωρίζει και αυτά υπηρετεί.

O Ριζοσπάστης αναγγέλει σε έκτακτη έκδοση την επιστροφή του Νίκου Ζαχαριάδη από την αιχμαλωσία (30 Μαΐου 1945)

Με την εισβολή των Γερμανικών στρατευμάτων να μαζέψει α μιασματα των Εβραίων ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!, ο Ζαχαριάδης και εκατοντάδες κομμουνιστες κρατούμενοι παραδόθηκαν στη Γκεστάπο στις 27 Απριλίου. Ο Ζαχαριάδης μεταφέρθηκε αρχικά στο Τατόι και από εκεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, στο Βελιγράδι και τέλος στη Βιέννη στις φυλακές "Λέζελ". Έξι μήνες αργότερα, στις 30 Νοεμβρίου του 1941 μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, αντί να τους εκτελέσουν επί τόπου!"οι κακοί ναζι!", όπου έμεινε κρατούμενος μέχρι τη λήξη του πολέμου και τους απελευθέρωσαν οι Αμερικανοί αφου έσφαξαν κανονικά τους Γερμανούς!, τον Μάιο του 1945. Μετά από ιατρικές φροντίδες γύρισε στην Ελλάδα στις 29 Μαΐου του 1945 οπως πολλοί και έγιναν ήρωες της επανάστασης!και έως και σημερα έχουν την ίδια στάση!

Η σφαγή του Νταχάου -Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο!
Οι άοπλοι δεσμοφύλακες των SS έπεσαν θύματα της φρίκης των κομμουνιστών και των Αμερικάνικων δυνάμεων. Σε μια περίεργη τροπή της Ιστορίας, οι φρουροί που εκτέλεσαν και έσφαξαν πρόθυμα οι Αμερικανοί δεν είχαν πολεμήσει καν στο μεγαλύτερο μέρος του πολέμου: λίγες μέρες πριν είχαν αντικατασταθεί από μέλη των Waffen-SS, ο μοναδικός σκοπός των οποίων ήταν να παραδώσουν τη φάμπρικα εξόντωσης στους Συμμάχους χωρίς αντίσταση.

Η αυτοδικία των αμερικανικών δυνάμεων στράφηκε λοιπόν σε λάθος ανθρώπους, με το έγκλημα πολέμου να παραμένει ωστόσο στο περιθώριο των φρικαλεοτήτων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου: κανείς δεν θα περνούσε ποτέ από στρατοδικείο... και ολα αυτά για να τα δικαιολογήσουν λένε οτι δηθεν οι Γερμανοί είχαν χιλιαδες πτώματα! όταν τους είχαν και καθαριότητα αυτός ήταν και ο λόγος που έριχναν το γνωστό Zyklon B για να κανουν απολύμανση στους θαλάμους!! καθώς τότε θέριζαν οι αρρώστιες! οπως και είχαν πεθάνει και πολλοί ,μαζί με μερικούς Εβραίους!(καμιά σχέση η αληθινή ιστορία με αυτή που διδάσκουν στα σχολειά! και λένε όλοι αυτοί οι απόγονοι των σφαγέων !όχι μόνο στην Γερμανία κατά άμαχων που ισοπέδωσαν ολόκληρες πόλεις!Το αληθινό ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών ! αλλα και στην Ελλάδα την ίδια περίοδο εκαναν εθνοκάθαρση μόνο αγγλόφιλοι κομμουνιστές, αλλιώς κόψιμο λαιμού και στο πηγάδι!αλλα τι να πει κάνεις όταν ένας στους 50 ξέρει αληθινή ιστορία!)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Kι άλλο ένα ανθελληνικό σκουπίδι!! βρίζει τους νεκρούς !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications