28 Φεβ 2016

Ανιχνευτής μετάλλων ανακάλυψε Θησαυροφυλάκιο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το περιεχόμενό του…

Ανιχνευτής μετάλλων ανακάλυψε Θησαυροφυλάκιο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το περιεχόμενό του…

Όταν το ρωσικό προσωπικό ενός ανιχνευτή μετάλλων έψαχνε για ενεργά ναρκοπέδια σε σημεία όπου είχαν γίνει μάχες κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακάλυψε ένα άθικτο θησαυροφυλάκιο που ανήκε σε έναν Γερμανό στρατιώτη.

Ακολουθώντας τη συνηθισμένη ρουτίνα τους, ανακάλυψαν κάτι ασυνήθιστο στο Nevsky Pyatachok, το σημείο όπου είχε γίνει μία από τις πιο αιματηρές εκστρατείες, κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Πολιορκίας του Λένινγκραντ από το 1941 ως το 1943.

Μετά από λίγο σκάψιμο έφεραν στο φως ένα ολόκληρο θησαυροφυλάκιο με τα πιο ασυνήθιστα ευρήματα.Γεμάτο μέχρι πάνω με τα προσωπικά αντικείμενα ενός στρατιώτη του ναζιστικού στρατού, το θησαυροφυλάκιο είχε ετοιμαστεί πρόχειρα, αλλά περιέχει πλούσια ιστορικά στοιχεία…

…μέχρι και γερμανικά Reichmarks, το νόμισμα που χρησιμοποιούνταν στη ναζιστική Γερμανία.Από ότι φαίνεται, στον ιδιοκτήτη του θησαυροφυλακίου άρεσε το τζαμαϊκανό ρούμι και τα πούρα…Το πολυτελές περιεχόμενο μαρτυρά ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν αξιωματικός στο Τρίτο Ράιχ, όπως φαίνεται και από την καρφίτσα με την σβάστικα…… αλλά και τα παράσημα του.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που διήρκεσε από το 1939 ως το 1945, κατά την Γερμανική Πολιορκία 872 ημερών του Λένινγκραντ, κάποιοι αξιωματικοί έφεραν μαζί τους και τις ανέσεις τους.

Με την ανακάλυψη αυτού του θησαυροφυλάκιου, οι ιστορικοί συνεχίζουν να ενώνουν τα κομμάτια των ζωών των πολεμιστών και των δύο πλευρών.Από την άλλη, φήμες λένε ότι ίσως και να μην πρόκειται για αυθεντικό εύρημα, αλλά για απάτη προκειμένου να τραβήξει την προσοχή όσων κάνουν συλλογή με αντικείμενα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανιχνευτής μετάλλων ανακάλυψε Θησαυροφυλάκιο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το περιεχόμενό του…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications