4 Φεβ 2016

Ο Snowden ισχυρίζεται οτι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ακόμα ζωντανός και ζει με μισθό της cia!

Ο Snowden ισχυρίζεται οτι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ακόμα ζωντανός και ζει με μισθό της cia!

O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν,(Edward Joseph Snowden) που εργαζόταν βάση συμβολαίου, για την NSA και την CIA. Αποκάλυψε ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος υποτίθεται ότι σκοτώθηκε στο Πακιστάν το 2011 από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, εξακολουθεί να είναι ζωντανός και καλά στην υγειά του.

Σε μια συνέντευξη στην Μόσχα είπε οτι ζει στις Μπαχάμες,με μισθό απο την CIA.
Ο ίδιος δήλωσε σε μια εφημερίδα,"έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA οπως ήταν απο την αρχή, εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $ 100.000 το μήνα, το οποίο μεταφέρεται μέσω οργανισμών, απευθείας στο τραπεζικό λογαριασμό του. Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε στη βίλα του με τις πέντε συζύγους του, και πολλά παιδιά. "

Ο Snowden, ο οποίος τώρα ζει ως φυγάς στη Ρωσία , όταν κατά την Αμερική έκανε έγκλημα.Κατηγορίες εγκλήματος:Κλοπή κρατικών περιουσιακών στοιχείων, μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση των εθνικών αμυντικών πληροφοριών, και εκ προθέσεως την κοινοποίηση διαβαθμισμένων πληροφοριών προς ένα μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (Ιούνιος 2013).

O Snowden λέει ότι η CIA ενορχήστρωσε το δηθεν θάνατο του πρώην ηγέτη της Αλ-Κάιντα (που οι ίδια δημιούργησε!).Και ισχυρίζεται ότι ο Οσάμα μεταφέρθηκε με την οικογένειά του, σε μια άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες.

Edward Joseph Snowden

Μια έκθεση του που αναφέρει σχετικά, λέει ως εξής: - "Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένα από τους πιο αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα τον σκότωνε στα αλήθεια; Οργάνωσαν τον ψεύτικο θάνατό του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, άπλα τον πήραν απο εκεί.Και ο καθένας θα πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν θα ψάξει γι 'αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να τον εξαφανίσουν. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει. "

Ο Snowden δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα μιλήσει με έγγραφα που αποδεικνύουν οτι Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός σύντομα που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του.Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έχουν τεκμηριωθεί ή επιβεβαιωθεί από άλλες πήγες. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ DO NOT COPY DMCA.com Protection Status

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο Snowden ισχυρίζεται οτι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ακόμα ζωντανός και ζει με μισθό της cia!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications