2 Φεβ 2016

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ο Πούτιν είναι «έξω φρενών»: Οι ΗΠΑ ψεκάζουν την Συριά .. για ψυχο-σωματικό έλεγχο

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ο Πούτιν είναι «έξω φρενών»: Οι ΗΠΑ ψεκάζουν την Συριά .. για ψυχο-σωματικό έλεγχο

Κάτι που παραμένει «πέρα από άκρως απόρρητο», σύμφωνα την Ρωσική έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) και, ισχυρές πηγές από το Κρεμλίνο... Ψεκάζουν τακτικά στο βορειοδυτικό ουρανό της Συρίας για ολόκληρες ημέρες για ψυχολογικό και σωματικό έλεγχο.

Ο πρόεδρος Πούτιν, είναι ριζικά αντίθετος σε τέτοιου είδους επιχειρήσεων πολέμου, και είναι «έξω φρενών».
Ο Πούτιν για τους ψεκασμούς της Συρίας έδωσε συγκεκριμένο σχόλιο:
«Όπως το αντιλαμβάνομαι, οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται για την ήττα του ISIS, αλλά ενδιαφέρονται για τον νοητικό έλεγχο του πληθυσμού της Συρίας.»

Ψεκάζουν τακτικά στο βορειοδυτικό ουρανό της Συρίας για ολόκληρες ημέρες κατά τη διάρκεια της οποίας ηγείται η Αμερική και, διεξάγεται με αεροπορικές επιδρομές στο Χορασάν και το al-Nusra, σύμφωνα με την έκθεση της FSB, οι ψεκασμοί μετατρέπονται σε θυσάνους, όπως τα σύννεφα τα βράδια. Λέγεται πως δεν υπάρχουν απώλειες αμάχων, που να έχουν πεθάνει από κάποια χημική ανάπτυξη, αλλά αυτές οι χημικές ουρές δεν είναι για το θάνατο, είναι για τον ψυχολογικό και σωματικό έλεγχο.

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή η Αμερική προσπαθεί να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες, αυτό είναι ανάθεμα για τον Πρόεδρο Πούτιν. Γιατί είναι ένας ισχυρός υποστηρικτής της Σύμβασης για την περιβαλλοντική τροποποίηση που απαγορεύει «κάθε τεχνική για την αλλαγή της σύνθεσης ή της δομής των ζώντων οργανισμών της Γης»...

Το 2016 συνεχίζουν να ψεκάζουν τον άμαχο πληθυσμό, σε μια προσπάθεια να τους ελέγχουν, να μεταβάλλουν τη δομή των ζώντων οργανισμών της Γης και να ελέγχουν τον καιρό... Ο Πούτιν είναι βαθιά αντίθετος σε όλο αυτό, Θεωρεί την χειραγώγηση του καιρού οτι είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

πηγή-
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ο Πούτιν είναι «έξω φρενών»: Οι ΗΠΑ ψεκάζουν την Συριά .. για ψυχο-σωματικό έλεγχο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

αετε ασε την Συρια, δες στην Ελλαδα τι ψεκαζουν, και τι νοητικος ελεγχος του κερρατα γινεται... αλλα ας μην δικαιολογηθουμε για αυτο, οτι φταιγουν οι ψεκασμοι που μας πηδανε δεξιοι και αριστεροι, ας ανοιξουμε επιτελους τα ομματια μας τα αυτια μας και οτι αλλο αισθητικο, οχι "αισθησιακο" για να μη παρεξηγουμαστε, οργανο διαθετουμε και να βαλουμε τον νου μας να δουλεψη...

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications