12 Φεβ 2016

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ Ψέματα λένε! για την πτώση του Agusta Bell στην Κίναρο!! ολα τα ύποπτα στοιχειά!

Κάτι κρύβουν ολα τα στοιχειά!   Προκαλεί η Τουρκία: Αμφισβητούν με ΝΟΤΑΜ την έρευνα για το Agusta Bell στην Κίναρο

Προκαλεί η Τουρκία, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό των χειριστών του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε στη νήσο Κίναρο.

Οι τουρκικές αρχές με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσαν αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του Augusta Bell.Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης, οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν ΝΟΤΑΜ στις 4.05, λίγη ώρα αφότου χάθηκε από τα ραντάρ το στίγμα του ελικοπτέρου.

Στη συνέχεια, όπως είπε, «πάνω σε αυτή τη ΝΟΤΑΜ βασίστηκαν οι τουρκικές αρχές και εξέδωσαν δική τους, λέγοντας πώς θα πρέπει να αναφέρονται στα τουρκικά ραντάρ τα μέσα που συμμετέχουν στις έρευνες».Ωστόσο, ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε πως αυτό «είναι κάτι που συμβαίνει έτσι κι αλλιώς».

Καμία παραίτηση από το υπ. Άμυνας για την τραγωδία με το Ελικόπτερο.

Νεκροί είναι ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς και ο ανθυπασπιστής ναυτίλος Ελευθέριος Ευαγγέλου ενώ αγνοούμενος θεωρείται μέχρι αυτή την ώρα ο κυβερνήτης στο μοιραίο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε τα ξημερώματα στην Κίναρο, υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης.Το ουραίο τμήμα του ελικοπτέρου βρέθηκε στις 7 το πρωί σε απόκρημνη χαράδρα στο βορειοδυτικό άκρο της Κινάρου, σε υψόμετρο 295 μέτρων.

Οι δύο νεκροί, οι οποίοι όπως ταυτοποιήθηκε είναι ο συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος Πανανάς και ο χειριστής του ραντάρ Ελευθέριος Ευαγγέλου, εντοπίστηκαν πάνω στην Κίναρο σε σχετικά μεγάλη ακτίνα από το σημείο όπου βρέθηκε το ουραίο τμήμα του ελικοπτέρου. Το στοιχείο αυτό θεωρείται ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου ΠΝ-28.

Οι επικοινωνίες με το ελικόπτερο και το ίχνος του AB-212 χάθηκαν από τα ραντάρ της φρεγάτας Νικηφόρος Φωκάς στις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στις 04:40 εντοπίστηκε θερμικό ίχνος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή της Κινάρου.

Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 07:01 το πρωί βρέθηκαν τμήματα του ελικοπτέρου σε απόκρημνη περιοχή της Κινάρου. Τι μπορεί να συνέβη και το ελικόπτερο συνετρίβη ουδείς μπορεί να γνωρίζει αυτή την ώρα. Στην ενημέρωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ αντιπλοίαρχος Βασίλης Μπελετσιώτης ειπώθηκε ότι στα ελικόπτερα αυτά οι δυνατότητες πτήσεων είναι εξαιρετικές, είναι οι καλύτερες.

Στις 02:45 τα ξημερώματα, την ώρα που χάθηκε το στίγμα του ΠΝ-28 από τα ραντάρ οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. «Δεν ανακοινώθηκε τίποτα απ' την πλευρά του ελικοπτέρου, δεν είχαμε κανένα σημάδι, καμία ένδειξη» είπε ο ναύαρχος Αποστολάκης.

Στοιχείο 1: Δεν ανακοινώθηκε τίποτα απ' την πλευρά του ελικοπτέρου ? ύποπτο! κατι έγινε πολύ γρήγορα,οπως κτύπημα! !
2:Οι τουρκικές αρχές με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσαν αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του Augusta Bell
3:Τι μπορεί να συνέβη και το ελικόπτερο συνετρίβη ουδείς μπορεί να γνωρίζει!!!!
4: Εκεί που έπεσε ειναι πολύ κοντά στην Τουρκιά! άρα μπορεί να κτυπήθηκε !

5:θα πρέπει να αναφέρονται στα τουρκικά ραντάρ!τα μέσα που συμμετέχουν στις έρευνες!!! δλδ δεν είχαν αναφέρει το Agusta Bell και το κατέρριψαν; μιλάμε για το ίδιο σημείο!
6:βρέθηκαν τμήματα του ελικοπτέρου σε απόκρημνη περιοχή της Κινάρου. ενδεικτικό = ΔΙΑΛΎΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!γιαυτό σκορπίστηκε σε μεγαλη έκταση!
Ερευνά στοιχείων: ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ Ψέματα λένε! για την πτώση του Agusta Bell στην Κίναρο!! ολα τα ύποπτα στοιχειά!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats