13 Φεβ 2016

Η Βουλγαρία έδωσε εντολές εκτέλεσης στην αστυνομία! πρώτος νεκρός ισλαμοπίθηκος απο πυρά αστυνομικών στα σύνορα!!

Η Βουλγαρία έδωσε εντολές εκτέλεσης στην αστυνομία! πρώτος νεκρός ισλαμοπίθηκος  απο πυρά αστυνομικών στα σύνορα!

Σύμφωνα με σημερινό headline της γνωστής ιστοσελίδας the quardian η Βουλγαρική κυβέρνηση έδωσε από χθες εντολές στην αστυνομία να πραγματοποιεί καταρχήν προειδοποιητικές βολές και εν συνεχεία ευθείες βολές στους μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην χώρα της από την Τουρκία, και εδώ τους καλωσορίζουν!

Πριν από λίγες ώρες φαίνεται ότι είχαμε και τον πρώτο νεκρό, έναν Αφγανό που αποπειράθηκε να περάσει τα σύνορα Βουλγαρίας – Τουρκίας κοντά στη Βουλγαρική πόλη Sredets.

Ο νεκρός ήταν μέλος μιας ομάδας 50 μεταναστών που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα. Ο τραυματισθείς Αφγανός παρελήφθη από ασθενοφόρο της Τουρκίας και απεβίωσε καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας Georgy Kostov, ο οποίος συμπληρωματικά δήλωσε ότι η αστυνομία ακολούθησε τις εντολές της κυβέρνησης, τους κάλεσε να απομακρυνθούν, έριξαν αρκετές προειδοποιητικές βολές και αυτός που σκοτώθηκε ήταν ο μοναδικός που αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Σύμφωνα με δήλωση του τοπικού διοικητή της περιοχής η Βουλγαρία επαναπροωθεί ΕΠΙΤΟΠΟΥ τους μετανάστες, τονίζοντας μάλιστα ότι αν δεν τους παραλάβει η Τουρκία τους αφήνουν στη νεκρή ζώνη και ας τους κάνουν οι Τούρκοι ότι θέλουν, πάντως στη Βουλγαρία δεν μπαίνουν, ενώ συμπλήρωσε ότι ήδη αυτές τις μέρες ο διπλός φράχτης που υπάρχει στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Βουλγαρίας θα επεκταθεί και στο σύνολο των νοτίων συνόρων με Ελλάδα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Βουλγαρία έδωσε εντολές εκτέλεσης στην αστυνομία! πρώτος νεκρός ισλαμοπίθηκος απο πυρά αστυνομικών στα σύνορα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications