7 Ιαν 2016

Το Ιράν εναντίον της Τεχεράνης... Στη Συριζεικη ΕΡΤ και οτι έχει σχέση με ΣΥΡΙΖΑ η ξεφτίλα δεν έχει όρια !

Το Ιράν εναντίον της Τεχεράνης... η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια !

Η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ εθεωρείτο γιουσουφάκια της Ζωής. Τα Δίστομα, οι εμβριθείς αναλύσεις για το μνημειώδες έργο του ήρωα με τις παντόφλες, το προσωπικό ξεφτίλισμα στην ακρόαση της Βουλής, εκεί έδειχναν.

Τα πράγματα αλλάζουν. Ο Λάμπης Ταγματάρχης με τον τιτάνα της δημοσιογραφίας Χαλβατζάκη κατάφεραν μια μεγάλη αλλαγή.

Πέρασε ολοσούμπιτο το μαγαζί στην υπηρεσία του Τσίπρα. Ποιά Ζωή και τρίχες! Έχουν αρχίσει μια μεγαλειώδη καμπάνια για να... αναδείξουν πως σε όλο τον κρατικό μηχανισμό οι πάντες είναι τουλάχιστον τόσο αγράμματοι όσο ο μεγάλος τιμονιέρης!

Λέσβο και Μυτιλήνη ο μεγάλος; Το Ιράν ετοιμάζει αποκλεισμό της Τεχεράνης ο Χαλβατζάκης! Τελικά, δεν είναι ο Τσίπρας αγράμματος και ανίκανος. Όλοι είναι!

Έχουν βελτιωθεί οι διαδικασίες στην ΕΡΤ. Οι δημοσιογράφοι της σταμάτησαν να αναμεταδίδουν τις τρολιές από το Κουλούρι ως ειδήσεις. Τώρα τις χοντρομαλακίες τις κάνουν χωρίς βοήθεια!

βλέπεις η ξεφτίλα πόσο κοντά είναι! Να ξέρεις πως δεν υπάρχει πάτος!

Στη Συριζεικη ΕΡΤ λοιπόν,πιστεύουν οτι η Τεχερανη έπαψε να ειναι η πρωτεύουσα του Ιραν και αποφάσισε να μετακομίσει εκτός συνόρων.Προφανώς γι αυτό αποφάσισε το Ιραν να της επιβάλλει κυρώσεις με νέα μετρά.....!!!!!!! Πόσο πιο ξεφτίλα πια....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ιράν εναντίον της Τεχεράνης... Στη Συριζεικη ΕΡΤ και οτι έχει σχέση με ΣΥΡΙΖΑ η ξεφτίλα δεν έχει όρια !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: