Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος νίκησαν οι Εβραίοι! ,λίγη ιστορία γιατι μας τα έχουν πρήξει περί ναζι  μαζί τα πιόνια τους και τα ζόμπι τους!
 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος,λίγη ιστορία γιατι μας τα έχουν πρήξει περί ναζι οι Εβραίοι μαζί τα πιόνια τους και τα ζόμπι τους!

Η φοβερότερη πολεμική αναμέτρηση που γνώρισε η ανθρωπότητα και ο πρώτος αληθινά παγκόσμιος πόλεμος. Διάρκεσε από την 1η Σεπτεμβρίου 1939 έως τις 2 Σεπτεμβρίου 1945 και άφησε πίσω του πάνω από 60 εκατομμύρια νεκρούς.

Από την πλειονότητα των ιστορικών θεωρείται ως συνέχεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, γιατί στην ουσία τα αίτια και οι δυνάμεις που τον προκάλεσαν ήταν οι ίδιες. Μερικές από τις βασικές αιτίες του πολέμου ήταν οι επαχθείς όροι που επιβλήθηκαν στην ηττημένη Γερμανία από τη συνθήκη των Βερσαλιών και η τάση των χωρών (Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία) να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Στη Γερμανία κυβερνούσε από το 1933 ο Αδόλφος Χίτλερ, που επιδίωκε να ανορθώσει το γόητρο της καταρακωμένης χώρας του και να πάρει εκδίκηση από τους Αγγλογάλλους για την ήττα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην Ιταλία εξουσίαζαν οι φασίστες του Μουσολίνι από το 1922, ενώ η στρατοκρατική Ιαπωνία είχε ξεκινήσει και επιδίωκε τη συνέχιση της επεκτατικής της πολιτικής, που ονόμαζε «Μεγάλη Σφαίρα Ευημερίας της Ανατολής».

Η αφορμή για την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δόθηκε με την απαίτηση της Γερμανίας να αποκατασταθεί η γερμανική κυριαρχία στην ελεύθερη πόλη του Ντάντσιχ (σημερινό Γκντανσκ Πολωνίας) και να της δοθούν μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας με την Ανατολική Πρωσία. Ήταν απλώς το πρόσχημα για τον Χίτλερ, ο οποίος από την αρχή του 1939 είχε αποφασίσει να επιτεθεί και να καταλάβει την Πολωνία.

Πρώτα εξασφάλισε τη συγκατάθεση της Σοβιετικής Ένωσης με την υπογραφή στη Μόσχα του Συμφώνου Μη Επιθέσεως, γνωστού ως «Σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότωφ» (23 - 24 Αυγούστου 1939), ένα μυστικό πρωτόκολλο, το οποίο προέβλεπε τον διαμελισμό της Πολωνίας και στη συνέχεια αφού έκρινε ότι οι Γαλλοβρετανοί δεν θα βοηθήσουν τους Πολωνούς, ως όφειλαν βάσει συνθηκών, έδωσε τη διαταγή επίθεσης κατά της Πολωνίας στις 26 Αυγούστου.

Γερμανικά στρατεύματα εισβάλουν στην Πολωνία Η γερμανική επίθεση κατά της Πολωνίας με την εφαρμογή του δόγματος του «αστραπιαίου πολέμου» (blitzkrieg) εκδηλώθηκε την αυγή της 1ης Σεπτεμβρίου 1939 και σε λιγότερο από ένα μήνα οι στρατιές της Βέρμαχτ είχαν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σε εφαρμογή του γερμανοσοβιετικού συμφώνου. Το υπόλοιπο τμήμα της Πολωνίας κατέλαβαν οι Σοβιετικοί, που εισέβαλαν στις 18 Σεπτεμβρίου από τα ανατολικά. Ο αιφνιδιασμός για τους Γαλλοβρετανούς ήταν πλήρης, που κήρυξαν τον πόλεμο κατά της Γερμανίας στις 3 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια, οι Γερμανοί στράφηκαν προς δυσμάς και μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 1940 είχαν καταλάβει τη Δανία, τη Νορβηγία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και τελευταία τη Γαλλία, της οποίας η περίφημη οχυρωματική «γραμμή Μαζινό» κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Τα βρετανικά νησιά ήταν ο επόμενος στόχος του Χίτλερ («Μάχη της Αγγλίας»). Οι ανηλεείς βομβαρδισμοί της «Λουφτβάφε», που θα προετοίμαζαν την απόβαση δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα κι έτσι ο Χίτλερ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχέδιό του για κατάληψη των βρετανικών νησιών ήδη από τα τέλη του 1940.

Η Ιταλία εισήλθε στον πόλεμο στις 10 Ιουνίου 1940, με επιθέσεις σε βρετανικές βάσεις στη Βόρειο Αφρική. Στις 28 Οκτωβρίου οι Ιταλοί επιτίθενται κατά της Ελλάδας, μετά το «ΟΧΙ» του δικτάτορα Μεταξά.

Ο ελληνικός στρατός δίνει σκληρές μάχες στην Πϊνδο και γρήγορα ανατρέπει την κατάσταση, περνώντας στην επίθεση. Περιορίζει τους Ιταλούς εισβολείς μέσα στο Αλβανικό έδαφος και απελευθερώνει πόλεις και χωριά της Βορείου Ηπείρου. Η εαρινή επίθεση των Ιταλών (9 Μαρτίου 1941) αποτυγχάνει και προ του κινδύνου να κατανικηθεί και εξευτελιστεί ένα μέλος του Άξονα, η Γερμανία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Ελλάδας (6 Απριλίου 1941).

η κατοχή των Άγγλων με Αιμοσταγείς “αντιστασιακους”

Ειδικά οι γερμανοί είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα πείραζαν ούτε μια ελληνική τρίχα αν και οι έλληνες δεν πείραζαν τους γερμανούς, κάτι που τηρήθηκε σε περιοχές όπου αρκούσε απλώς να μην υπάρχουν “αντάρτες”.όταν μιλάμε για Ελλάδα τότε ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ ANTE ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Ο Καρλ Χάινριχ Μαρξ (Karl Heinrich Marx) (Τριέρη 1818- Λονδίνο 1883) ήταν Γερμανός φιλόσοφος, κοινωνιολόγος, δημοσιογράφος, ιστορικός, πολιτικός οικονομολόγος και θεωρείται ως θεμελιωτής του κομμουνισμού.Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια προοδευτική εβραϊκή οικογένεια από τo Τρίερ της Πρωσίας. Ο πατέρας του Χέρσελ καταγόταν από γενιά ραββίνων και ήταν δικηγόρος.

Χαρίλαος Φλωράκης Ψευδώνυμο καπετάν Γιώτης ,μετάλλια τιμής του ΕΛΑΣ και στρατιωτικής αξίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (πες Εβραϊκού! αφου το ΚΚΕ Εβραίος το έφτιαξε!)

Στις 27 Απριλίου οι Γερμανοί μπαίνουν στην Αθήνα και στις 30 Μαΐου καταλαμβάνουν την Κρήτη, ολοκληρώνοντας την κατάληψη της Ελλάδας. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1943 η Ελλάδα βρισκόταν υπό τριπλή κατοχή (Γερμανική, Ιταλική και Βουλγαρική) και μετά τη συνθηκολόγηση της Ιταλίας και μέχρι τον Οκτώβριο του 1944 υπό Γερμανο-Βουλγαρική κατοχή.

Η ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ Στις 22 Ιουνίου 1941 οι Γερμανοί στρέφονται ανατολικά και εξαπολύουν επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης («Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα»), η οποία εντάσσεται πλέον στο Συμμαχικό στρατόπεδο. Στις 8 Δεκεμβρίου 1941 ο ιαπωνικός στόλος χτυπά ξαφνικά και καταστρέφει το στόλο των Ηνωμένων Πολιτειών, που ναυλοχούσε το Περλ Χάρμπορ της Χαβάης.

Το γεγονός αυτό συνταράσσει τους Αμερικανούς. Ο πρόεδρος Ρούζβελτ πείθει το Κογκρέσο να κηρύξει τον πόλεμο στον Άξονα και να σταθεί στο πλευρό των Συμμάχων (11 Δεκεμβρίου 1941). Η απόφαση των Αμερικανών να εισέλθουν στον πόλεμο αποτελεί σημείο καμπής, που αλλάζει τις ισορροπίες υπέρ των Συμμαχικών Δυνάμεων(Συμμαχικές δεν ήταν πότε αλλα λέμε!) και εις βάρος του Άξονα.

Τον Νοέμβριο του 1942 οι βρετανικές δυνάμεις με αρχηγό τον στρατηγό Μοντγκόμερι, αποκτούν την πρωτοβουλία στο μέτωπο της Βορείου Αφρικής, μετά τη δεύτερη Μάχη του Ελ Αλαμέιν. Στο Ανατολικό Μέτωπο, οι Γερμανοί προχωρούν και φθάνουν στα πρόθυρα της Μόσχας, κυριεύουν την Κριμαία, φθάνουν στον Καύκασο και πολιορκούν το Στάλινγκραντ. Στις 2 Φεβρουαρίου 1943, ο Κόκκινος Στρατός ανατρέπει τη γερμανική επίθεση στο Στάλινγκραντ και από τον Ιούλιο του 1943 αρχίζει αντεπίθεση.

Στις 7 Ιουλίου του 1943 τα συμμαχικά στρατεύματα πραγματοποιούν απόβαση στη Σικελία. Αυτό έχει ως συνέπεια την πτώση του Μουσολίνι (25 Ιουλίου) και την ανάληψη της εξουσίας από τον στρατάρχη Πιέτρο Μπαντόλιο, που υπογράφει ανακωχή με τους Συμμάχους (3 Σεπτεμβρίου 1943). Στο διάστημα αυτό, οι Ρώσοι απωθούν τους Γερμανούς από τα εδάφη τους. Σταδιακά, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχοσλοβακία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία) απελευθερώνονται από την προέλαση των σοβιετικών στρατευμάτων, με αποτέλεσμα ο γερμανικός στρατός να αποχωρήσει από την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1944.

Η απόβαση στη ΝορμανδίαΆλλο σπουδαίο γεγονός του 1944 ήταν η συμμαχική απόβαση στη Νορμανδία (6 Ιουνίου), που οδήγησε στην απελευθέρωση των χωρών της Δυτικής Ευρώπης. Στις 26 Απριλίου 1945 οι αγγλικές, αμερικανικές και γαλλικές δυνάμεις ενώνονται στον ποταμό Έλβα με τις δυνάμεις του Κόκκινου Στρατού.

Στις 2 Μαΐου ολοκληρώνεται η κατάληψη του Βερολίνου, ενώ ο Χίτλερ αυτοκτονεί για τους θνητούς!
(Οι Γερμανοί άρια φυλή vril την κοπάνησε με την βοήθεια εξωγήινων όσοι δεν πρόλαβαν τους πήραν αιχμάλωτους οι Αμερικανοί να τους ανοίξουν τα μάτια αφου ήταν 100 χρονιά μπροστά!! , 30 Απριλίου) και ο Μουσολίνι εκτελείται στην Ιταλία από τους παρτιζάνους (28 Απριλίου ). Στις 7 Μαΐου 1945 οι Γερμανοί παραδίδονται άνευ όρων με της σφαγές που έκαναν σε άμαχους οι Αμερικάνοι και ο πόλεμος στην Ευρώπη λήγει.

(ΥΓ ο Χίτλερ τους πήρε από πεινασμένους πολίτες της δημοκρατίας της Βαιμάρης και τους έδωσε δουλειά και αξιοπρέπεια, Volkswagen,αυτοκίνητο του λάου, το Σκαθάρι ήταν το πρώτο, χρονολογικά, αυτοκίνητο στην ιστορία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen.Η δημιουργία του μοντέλου προήλθε από τις προσπάθειες της Ναζιστικής Γερμανίας να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο για το λαό.!! )

Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές. ΚΚΕ ,)Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.,!Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο,

Στο μέτωπο του Ειρηνικού, οι Ιάπωνες κατά τη διάρκεια του πολέμου κατέλαβαν, μεταξύ άλλων, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, τη Βιρμανία και μέρος της Κίνας.

Οι Ιάπωνες συνέχισαν τον πόλεμο και μετά την παράδοση της Γερμανίας. Στις 6 Αυγούστου 1945 οι Αμερικανοί ρίχνουν την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα και στις 9 Αυγούστου μια δεύτερη στο Ναγκασάκι.(USA ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ!) Ταυτόχρονα, οι Σοβιετικές δυνάμεις επιτίθενται και κυριεύουν τη Μαντζουρία. Τότε, η Ιαπωνία αναγκάζεται να συνθηκολογήσει. Ο επίλογος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου γράφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1945, με την επίσημη τελετή παράδοσης της Ιαπωνίας επί του αμερικανικού πολεμικού «Μιζούρι», που ναυλοχούσε στον κόλπο του Τόκιο.

Απώλειες κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

ΧώραΝεκροίΤραυματίεςΑιχμάλωτοι ή ΑγνοούμενοιΘάνατοι ΠολιτώνΣύνολο Θανάτων
ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Βέλγιο Βέλγιο12.00076.00088.000
Βραζιλία Βραζιλία9434.2221.000
 Βρετανική Κοινοπολιτεία373.372475.047251.72492.673466.000
 Αποικίες6.8776.97222.3237.000
Αυστραλία Αυστραλία23.36539.80332.39324.000
Ην. Βασίλειο264.443277.077213.91992.673357.000
ΙνδίαΙνδία24.33864.35491.243
Καναδάς Καναδάς37.47653.17410.88838.000
Νέα Ζηλανδία Νέα Ζηλανδία10.03319.31410.58210.000
Νότια Αφρική Νότια Αφρική6.84014.36316.4307.000
Γαλλία Γαλλία213.324400.000350.000563.000
Γιουγκοσλαβία Γιουγκοσλαβία305.000425.0001.200.0001.505.000
 Δανία1.8002.000413.000
Ελλάδα88.300325.000
ΕΣΣΔ11.000.0007.000.00018.000.000
ΗΠΑ ΗΠΑ292.131671.801139.7096.000298.000
Κίνα Κίνα1.310.2241.752.951115.248
Νορβηγία Νορβηγία3.0007.00010.000
Ολλανδία Ολλανδία7.9002.860200.000208.000
Πολωνία Πολωνία121.178236.606420.7605.675.0005.800.000
Τσεχοσλοβακία Τσεχοσλοβακία10.000215.000225.000
 Φιλιππίνες27.00091.000118.000
ΑΞΟΝΑΣ
 Βουλγαρία10.00010.00020.000
Γερμανία Γερμανία3.500.0005.000.0003.400.000780.0004.200.000
Ιαπωνία Ιαπωνία1.300.0004.000.000810.000672.0001.972.000
Ιταλία Ιταλία242.23266.000350.000152.941395.000
Ουγγαρία Ουγγαρία200.000170.000290.000490.000
Ρουμανία Ρουμανία300.000100.000200.000500.000
 ΦινλανδίαΦινλανδία82.00050.0002.00084.000

οι αριθμοί μιλούν μονοί τους και στο ελαδισταν τους ενδιαφέρουν μερικοί Εβραίοι που πολλαπλασιαστικαν, που πεθάναν απο τύφο στο ολοκαύτωμα που δεν υπήρχε πότε!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;; στην λίστα δεν υπάρχει καν η εβραϊκή σημαία !Περί Πηγών, προέρχονται από την Τράπεζα Πληροφοριών (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!).Όλα αυτά τα δεδομένα διασταυρώνονται και –μόνο εφόσον εξακριβωθεί η ορθότητά τους– καταχωρούνται

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ο φοβερότερος απ’ όσους γνώρισε η ανθρωπότητα. Οι μάχες του ήταν μεγάλης κλίμακας και φονικότατες και η καταστροφή των υλικών αγαθών από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς τεράστιες. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν από την πείνα.. Το σύνολο των νεκρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια, ενώ οι ζημιές ξεπερνούν το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια εκείνης της εποχής.

με τα μάτια ενός αετού αν δεν είχε γίνει αυτός ο πόλεμος δεν θα χωρούσαμε στην γη σημερα! ! δεύτερο η εθνοκάθαρση έχει ξανά γίνει με την πανούκλα!

ο Χίτλερ έκανε κάλο στην ανθρωπότητα οπως ο χάρος βγήκε παγανιά! προσοχή το κείμενο δεν είναι για θνητούς ,

τέλος αυτό κάνουν οι Εβραίοι σημερα!! οποιος κατάλαβε κατάλαβε,απο τότε πάλευαν να κυριαρχήσουν!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1941

Η δική μου άποψη είναι ότι το μάζεμα τον Εβραίων, έγινε με σκοπό το
ξεσκαρτάρισμα της φυλής.Τους συγκέντρωσαν όλους και με τους καθαρόαιμους
έφτιαξαν το κράτος το Ισραήλ και τους μπάσταρδους στα στρατόπεδα !

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->