8 Ιουν 2016

ΔΉΛΩΣΗ ΣΟΚ!! ΜΗΠΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ;;;;

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ;

Ο ΚΡΟΝΟΣ Η SATURN ΔΕΝ είναι ένας πλανήτης - Πρόκειται για ένα κολοσσιαίο UFO !!ΑΛΛΙΩΣ Ο NIBIRU!!

Οι νέες φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας από το σκανδιναβικό Οπτικό Τηλεσκόπιο των Καναρίων Νήσων, με επικεφαλής τον Δρ Εντουάρντο Marquez (αστρονόμος) τον έκανε να κάνει αυτές τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις:Είναι σαφές ότι αυτό δεν είναι ένα φυσικό σώμα, αλλά δημιουργία απο νοήμονα όντα - ένα σχεδόν αδιανόητο τεράστιο ufo με διάμετρο 74.900 μίλια!

Ο Δρ Marquez ισχυρίζεται ότι η NASA έχει σκοπίμως κρύψει την αλήθεια και το γνωρίζουν αυτό εδώ και δεκαετίες.Όταν το Pioneer 11 πέταξε προς τον Κρόνο την 1η Σεπτεμβρίου 1979, το Voyager 2 το φωτογράφησε από απόσταση 21 εκατομμύρια Km το 1981, λέει ότι δεν θα μπορούσαν να μην είχαν δει τα αποκαλυπτικά χαρακτηριστικά.

Νομίζω ότι η NASA επεξεργάζεται τις φωτογραφίες και όλες τις εικόνες που ελήφθησαν από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble - φοβούμενοι ότι αν ενημερώσουν το κοινό ότι ένα μεγαλύτερο διαστημικό σκάφος ειναι σε τροχιά γύρω από τη Γη και τον ήλιος μας, θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο πανικό,,Αλλά νομίζω ότι ο τρόμος δεν δικαιολογείται, ο επιστήμονας επιμένει:

Είναι σαφές ότι όποιος έχτισε αυτό το τεράστιο σκάφος έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τη Γη και θα μπορούσαν να είχαν κάνει χιλιάδες χρόνια πριν -. Και δεδομένου ότι δεν το έχουν κάνει σημαίνει ότι δεν είναι εχθρικοί.

Ο Κρόνος ειναι ο μόνος που έχει "δαχτυλίδια" που το διαφοροποιούν από τους άλλους πλανήτες στο Ηλιακό Σύστημα. Οι επιστήμονες σήμερα δεν γνωρίζουμε την προέλευση και τη σύνθεσή τους.

Στην " επίσημη επιστήμη" η επικρατούσα θεωρία, ειναι οτι αποτελείται από πάγο και απομεινάρια από τα φεγγάρια που διαλύθηκαν κομήτες ή μετεωρίτες.

Αλλά ο Δρ Marquez λέει ότι είναι ανοησίες.
Πάντα ανησυχώ ότι τα «δαχτυλίδια» εμφανίζονται στερεά πράγματι μοιάζουν σαν να ήταν μια πτέρυγα ένας σκάφους.Πιστεύει ότι ο Κρόνος είναι ένα μητρικό σκάφος σε κάθε σύστημα αστέρων, που χρησιμοποιείται ως βάση για τους εξωγήινους οι οποίοι έχουν μελετήσει την ανθρωπότητα για αιώνες.

Οι σημειώσεις απο μια μελέτη του 1988 έδειξε ότι το 94% των θεάσεων ufo, η τροχιά του διαστημικού οχήματος που αναφέρονται σε αυτό βγήκαν απο τον Κρόνο."Νομίζω ότι όλοι οι ιπτάμενοι δίσκοι που βρέθηκαν στην ατμόσφαιρά μας έρχονται από το μητρικό αυτό σκάφος!"

Ο Δρ Marquez λέει - "Είναι ένα τεράστιο πλοίο που θα μπορούσε να κρατήσει δισεκατομμύρια εξωγήινων"

Η Nasa αρνείται οποιαδήποτε επεξεργασία εικόνων και απορρίπτει τον ισχυρισμό περί απόκρυψης λέγοντας τον αστρονόμο παράλογο.

"Γνωρίζουμε ότι είναι ένας σεβαστός επιστήμονας, αλλά αυτό ακούγεται τρελο", δήλωσε ένας εκπρόσωπος απο τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. θυμηθείτε την θεωρία του David Icke για τον Κρόνο και το Matrix.στο μέλλον αυτό. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΔΉΛΩΣΗ ΣΟΚ!! ΜΗΠΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ;;;;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications