22 Σεπ 2014

Ολοκληρώθηκε η προσβολή των θυμάτων των κομμουνιστοσυμμοριτών από τις δυνάμεις του Κράτους και του παρακράτους.

Ολοκληρώθηκε η προσβολή των θυμάτων των κομμουνιστοσυμμοριτών από τις δυνάμεις του Κράτους και του παρακράτους.

Μέσα στην προηγούμενη οι παρακρατικοί του ΚΚΕ, λειτουργώντας υπό την ανοχή του καθεστώτος Σαμαρά, βεβήλωσαν το μνημείο της Πηγάδας του Μελιγαλά, με τα συνθήματά τους.

Οι παρακρατικοί φρόντισαν να ανοίξουν τον κλοιό του μίσους, βεβηλώνοντας το Μνημείο με συνθήματα για τον σφαγέα Βελουχιώτη. Εβδομήντα χρόνια μετά οι κατσαπλιάδες κομμουνιστές τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στην Πηγάδα του Μελιγαλά, το σημείο στο οποίο οι ιδεολογικοί τους προπάτορες διέπραξαν μία εκ των ειδεχθέστερων θηριωδιών του προηγούμενου αιώνα.

Σήμερα η χούντα Σαμαρά ολοκλήρωσε την προσβολή ενάντια στα θύματα, τους συγγενείς τους και εν γένει ολόκληρο τον Ελληνισμό. Κατόπιν πολιτικών εντολών πάνοπλες δυνάμεις αστυνομικών περικύκλωσαν τον Μελιγαλά, όπως κάποτε οι κομμουνιστές, απαγορεύονταν σε χιλιάδες πολίτες να παρευρεθούν στο μνημόσυνο.

Το σκεπτικό της αποφάσεως ήταν να καταντήσει η Αστυνομία προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ, προβαίνοντας σε μαζικές προσαγωγές, απαγορεύοντας ουσιαστικά την παρουσία της Χρυσής Αυγής στον τόπο του Μαρτυρίου.

Στο στόχαστρο του καθεστώτος, βρέθηκαν ακόμα ηλικιωμένες γυναίκες και συγγενείς των θυμάτων. Στο φετινό μνημόσυνο πολλές οικογένειες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον τόπο που είναι θαμμένοι συγγενείς τους, έστω να ανάψουν ένα κερί. Προφανώς δεν είχαν αντιληφθεί ότι τίποτα δεν σταματάει τον Αντώνη Σαμαρά από το να πάρει πίσω τα ψηφαλάκια του. Η ΝΔ συνεχίζοντας την παράδοση των κατσαπλιάδων κομμουνιστών βεβήλωσε το μνημόσυνο με τις απαγορεύσεις της

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ολοκληρώθηκε η προσβολή των θυμάτων των κομμουνιστοσυμμοριτών από τις δυνάμεις του Κράτους και του παρακράτους.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: