27 Μαΐ 2016

Προφητεία σοκ!!! που βγήκε αληθινή, ο διάβολος είναι στα σπίτια σας μέσα!!!!!

Προφητεία σοκ!!!  που βγήκε αληθινή, ο διάβολος είναι στα σπίτια σας μέσα!

Η συγκλονιστική προφητεία που έκρυψαν επιμελώς τόσα χρονιά και δεν είπε κάνεις άγιος από τους τόσους πολλούς!βλέπεις όνομα και άγιος!το όνομα του θηρίου θα είναι μέσα στα σπίτια σας και όχι στα κεραμιδιά.. που ήταν κάτι χρονιά πριν,παραθέτουμε την προφητεία σοκ!

θα έρθουν  οι ήμερες που οι άνθρωποι θα έχουν τον σατανά μέσα στα σπίτια τους 
 θα τον αγγίζουν ΄
θα το κοιτούν ......
θα του μιλούν 
και θα τους παρακολουθεί..
θα βλέπει τι γράφουν  
τι λένε ..
τα πάντα,  
θα του δώσουν και όνομα, 
το χάραγμα του σατανά  θα έχουν μέσα σε αυτό το διαβολικό πράγμα μαζί με τα ονόματα τους ,
ο διάβολος θα μπαίνει από το ένα σπίτι στο άλλο με ταχύτητα φωτός,    
οι άνθρωποι θα λατρέψουν το σατανά υπό την μορφή  αντικείμενου που μπορεί να κάνει διαβολικά πράγματα,,,θα μπορεί να μιλάει η να στέλνει από το ένα διάβολο στον άλλον  κείμενα με ταχύτητα ασύλληπτη,,,,

Βρέθηκε η ερμηνεία αυτής της προφητείας,αυτή η προφητεία μιλάει για τους υπολογιστές ! να τους πετάξετε, είναι του διαβόλου εργαλείο! αφου χειραγωγούν την μάζα! και η μάζα πάει και καταπίνει αμάσητα τα ψεμματα του διαβόλου!δεν τους φτάνουν τα ψεμματα απο τα σχολεια και την τηλεόραση!(το κείμενο πιο πάνω ειναι χιουμοριστικό, αυτο που ακολουθεί δεν ειναι καθόλου όμως! για δείτε πότε ήταν η πρώτη δημοσίευση στο λινκ! 03/2014 άρα βγήκε αληθινή ,επαλήθευση ακομα και αυτά που λέμε με χιούμορ! γιαυτό και η αναδημοσίευση με την προσθήκη !)

Ο διάβολος δεν είναι κάποιο υπέρτατο ον, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι πίσω από αυτούς που χειραγωγούν την μάζα,το 80% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα ειναι αριστεροί απο πίσω τυχαίο? ειναι διπλά σας ! σε ένα πείραμα κάποτε: οι άνθρωποι μπορεί να σκοτώσουν τον άλλον όταν ξέρουν ότι δεν θα έχουν συνέπειες!! μόνο και μόνο γιατί τους το λέει κάποιος ! αυτό μπορεί να το δει ο καθένας σε πολέμους,ο άλλος πάει και σκοτώνει γιατί θα πάει να κάνει παρέα στον Αλλάχ! κτλ. (ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!) αφού τελευταία έχουν γίνει της μόδας οι προφητείες! με στόχο να σε κάνουν πρόβατο!! και η εκκλησία στο κόλπο! )

Αφιερωμένο στους άγιους που σκότωσαν τόσους στο μεσαίωνα, και εμπόδιζαν την εξέλιξη για αιώνες, έφτασαν σε σημείο να εξαφανίσουν κάθε σοφία και σοφούς από την αρχαία Ελλάδα ,και όχι μόνο και οπού έκαναν εισβολή, δημιουργώντας ανθρώπους πρόβατα . και με πλήρες κενό πνευματικής ανάπτυξης, με το γνωστό πίστευε και μη ερευνά και να απαρνηθείς τα υλικά αγαθά, με κλεμμένες ιστορίες της βίβλου κτλ.

Το τραγικό αποτέλεσμα το βλέπει ο καθένας σήμερα, τι και αν έχουν περάσει τόσα χρονιά, τι και αν έχουν την λεγόμενη εκπαίδευση!(τυποποιημένη γνώση οπως θέλουν κάποιοι και οπως την θέλουν ),άνθρωποι που κάνουν ότι τους λένε χωρίς καμιά αντίδραση χωρίς καν να σκεφτούν.

Ο παράδεισος του εκάστοτε κράτους και μιας ελίτ!
για να το καταλάβει κάνεις ... βλέπε πως ακολουθούν μόδα, κάποιον καραγκιόζη πολίτικο, ομάδες,έθιμα που ούτε και αυτοί δεν ξέρουν τι γιορτάζουν! οι άλλες φοράνε μπουρκα γιατί έτσι γούσταρε κάποιος κάποτε πριν κάτι χιλιάδες χρονιά! που δεν ήξερα καν ότι η γη είναι στρόγγυλη! εκτός από κάποιους σκεπτόμενους που φρόντισαν να τους εξαφανίσουν !!!!!!

ο "θεός" έχει πολλούς λαούς και γαλαξίες για να ασχοληθεί με τον πιο χαζό ανθρωποειδές,εξάλλου αφού έφαγε το μήλο η Εύα δεν είστε χαζοί πια, έχετε γνώση του κάλου και του κακού σωστά; άρα δεν είστε οπως θα ήθελε δλδ πρόβατα,η είστε τελικά πρόβατα;;;η θέλει δούλους ο θεός; οπως λένε όταν κάποιος παντρεύεται κτλ;;; ο κόσμος μας είναι ένα μάτσο πνευματικά νεκρά πρόβατα!

Προσθήκη κείμενου 2016 απο το 2014- Και καλα πόση νοημοσύνη θελει;ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: αυτοί που τους εκαναν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ πίσω απο γνώστες ιστοσελίδες χειραγώγησης μαζών πέρα απο τα σχολεια και πανεπιστήμια που παράδοξος ειναι γεμάτα με αριστερούς καθηγητές! πως γίνεται σελίδες που εκ τον ύστερων είδαν οτι υποστήριζαν την υποδούλωση τους και συνεχίζουν να το κανουν ,αντί να φεύγουν απο αυτές αυτοί εκεί; και μιλάω για ιστοσελίδες γιατι παίρνεις άμεσα αποτελέσματα, για το πόσο αφυπνισμένος ειναι αυτός ο λαός! απο το alexa, πέρα απο αλλα τύπου youdupe τι βίντεο εχουν απήχηση κτλ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΤΑΝΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Για να καταλάβει κάνεις, γιατι μιλάμε ας πούμε ενα μικρο παραμυθάκι που πιστεύει ο κόσμος και τι δούλεμα τρώει!
Κάιν(στα Εβρ. קָיִן‎)- Βιβλικό πρόσωπο το οποίο περιγράφεται στο βιβλίο της Γένεσης ως ο πρώτος γιος του Αδάμ και της Εύας.Ο Αδάμ και η Εύα μετά την έξωσή τους από τον Κήπο της Εδέμ απέκτησαν δύο γιους τον Κάιν τον γεωργό και τον Άβελ που ήταν κτηνοτρόφος. Κάποια μέρα ο Άβελ θέλησε να προσφέρει στο Θεό (Γιαχβέ) θυσία προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τα αγαθά που του χάρισε.

Και μπλα μπλα, επί της ουσίας «Ο Κάιν είπε στον Άβελ τον αδελφό του: "Ας πάμε στον αγρό". Ενόσω, λοιπόν, βρίσκονταν στον αγρό, επιτέθηκε ο Κάιν στον Άβελ τον αδελφό του και τον σκότωσε». (Γένεση 4:4-8)

Ερώτημα: πως ειναι δυνατόν η ανθρωπότητα να προήλθε απο τον Αδάμ και την Εύα; αφου εκαναν 2 αντρες; η τρελά δεν σταματάει εδώ! ο ένας σκότωσε τον άλλον! παρθενογένεση σε άντρα; θα το παίξω ηλίθιος και να το δεχτώ και αυτο!! πως διάολο το ανθρώπινο είδος κατάγεται απο αυτόν; όταν υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 διαφορετικά είδη; μιλάμε για τρελά ετσι; και όμως! κάπως ετσι εχουν δεδομένα οι μάζες που ειναι τραγικά έως ηλίθια λάθος!μέχρι να μείνουν 2 φυλές ,οι Εβραίοι και αυτή που η νοημοσύνη δεν ξεπερνάει τα ζώα!

Γίνεται αγώνας εδώ και χιλιαδες χρονιά να εξαφανίσουν την πιο όμορφη έξυπνη και πνευματικά ανώτερη φυλή απο το Σείριο, η άρια φυλή!
ναι αυτή που έλεγε ο Χίτλερ (οπως ήταν και ο ίδιος αλλα και εγω!και δεν το λέω ετσι γιατι είμαι ψωνισμένος!δεν σας κάνει εντύπωση που μόνο εδώ λέμε αληθινή ιστορια με στοιχειά και αποδείξεις περί ναζι και Χίτλερ? εκτός του οτι αλλιώς θα ήμουν κομουνιστικο-αριστερό μόρφωμα να λέω και εγω τα γνωστά ψεμματα, που λενε απο τα σχολεία έως :Εβραίος ο Χίτλερ οι κακοί ναζι, το θεϊκό ναζιστική Ευρώπαικη ένωση!οι ναζί πίσω απο την ελίτ όταν ηταν οι μόνοι που πολέμησαν την μασονία! κτλ! η πρόβατο που απλά πιστεύουν τους πρώτους,απο αυτά που λέμε σε άλλο άρθρο μας τεκμηριωμένα)! σας είπαν τι έγινε μετα την εισβολή των Περσών στην Ελλάδα; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

10σχόλια:

Προφητεία σοκ!!! που βγήκε αληθινή, ο διάβολος είναι στα σπίτια σας μέσα!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Πιστευε και μη, έρευνα! !

no imageΑνώνυμος

Η φραση ειναι οπως την εγραψε ο Νικητας κ εννοει ..ειτε πιστευεις ειτε οχι ερευνα.. κνα μην γραφετε οτι θελετε ..

Οι θρησκειες εχουν καταστρψει τον ανθρωπο (δ λιαντινης) 1940-1998

no imageΑνώνυμος

Η Ελληνική Ορθόδοξη πίστη του Χριστού διδάσκει την ΑΓΑΠΗ αν αυτό είναι κατευθεινόμενο τότε ίσως να έχετε δίκιο.

no imageΑνώνυμος

ποτε δεν ηταν Ελληνική και ποτε δεν διδαξε αγαπη τα ιδια τα ιερα κείμενα ειναι γεμάτα μισος! την αγάπη που την βλέπετε;;;;;;

η φράση είναι πίστευε και μη ερευνά δλδ μην το ψάχνεις γιατί δεν μπορείς να φτάσεις την σοφία του θεού ! την έβγαλαν μετά για να μην ρωτάς πολλά πολλά άπλα πίστευε!!!

no imageΑνώνυμος

"πιστευε " είναι προστακτική! άρα η φραση μας προτρεπει να πιστευουμε και να μην ερευνούμε!

"πιστεύοντες" (και μη) ονομαστική πληθυντικού! τότε μονο η φραση θα μας προετρεπε να ερευνούμε!

Δεν υπαρχει εδω το κολπακι του "ήξεις αφήξεις"!
απλά πραγματα!

no imageΑνώνυμος

Η Ελληνική παιδεία και γνωση ουδεμία σχέση έχει με το " Ορθόν Δόγμα" δηλ ορθοδοξία. Οι αρχαίοι Έλληνες που ευαγγελιζόμαστε ότι καταγωμαστε σπάνια ή ποτε ήταν δογματικοί. Δέχονταν αυτα που δεβ νπορουσαν ανα εξηγησουν υπο αίρεση. Δηλαδη μεχρι αποδεόξεως του αντιθάτου ή του διαφορετικού. Η ταμπελα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ είναι φορετή σε μας και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.

no imageΑνώνυμος

οσο για το πιστευε και μη ερευνα φιλε μου αετε πχ αν σου συμβει ενα θαυμα δεξουτο και μην το ερευνας το θαυμα... ειμαστε τοσο μικρομυαλοι φιλε μου και ανηστοριτη..και μην ξεχνας οτι ο χριστος ελεγε ερευνατε τας γραφαςς.... τοσο απλα μελετα τις λεξεις και οχι απλα να τις διαβαζεις........και ισως καταλαβεις καποια πραγματα καποια στιγμη.......

Thn evgalan giati i idoi den mporoune na vroume thn alitheia kai den mporoune na dwsoune apantiseis se auta pou tha tous rotiseis.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats