1 Φεβ 2014

Anunnaki εξωγήινα ερπετά οι πραγματικοί θεοί,

 Η ιστορία του Anunnaki

Η ιστορία του Anunnaki καταγράφεται στα αρχαία κείμενα των Σουμερίων. Σουμερία ήταν ο παλαιότερος πολιτισμός πάνω στη Γη, που άνθισε από το πουθενά περίπου το 3800 π.Χ.

Οι μελετητές γενικά δεν έχουν καμία απάντηση για την προέλευσή τους, και δεν μπορούν να εξηγήσουν την εκπληκτική προόδους τους. Οι Σουμέριοι απάντησαν στα ερωτήματα αυτά στα γραπτά τους: έγραψαν ότι η εμφάνιση του πολιτισμού ήταν μια σκόπιμη απόφαση της συνέλευσης των Ανουνάκι, και ότι τους δίδαξαν οι Ανουνάκι.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύει κάποιος ότι οι Σουμέριοι είχαν κάποια σύγχυση σχετικά με την προέλευσή τους. σε σχέση με τους σημερινούς (που δεν ξέρουν τι τους γίνεται! ).Ήξεραν καλά για το τι έγραψαν.

Η Σουμερικός πολιτισμός εξαφανίστηκε γύρω στο 2000 π.Χ., έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε. Είναι σαφές ότι η εξαφάνιση του ήταν πολύ τραγική, όπως τεκμηριώνεται από πολλούς θρήνους κείμενα των Σουμερίων που βρέθηκαν, οπως και των διαφόρων Σουμερίων πόλεων. Όλα αυτά τα κείμενα γράφουν την καταστροφή με τη χρήση κάποιων Όπλα του τρόμου και ένα θανατηφόρο νέφος. Λεπτομερείς περιγραφές των επιπτώσεων δηλώνουν ότι τα όπλα του τρόμου ήταν πυρηνικά όπλα και η Σουμερία ήταν δηλητηριασμένη από ένα θανάσιμο νέφος ραδιενεργού σκόνης.

η απόδειξη για το πυρηνικό ολοκαύτωμα: το μεγάλο μαύρο σημάδι της Γης στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου του Σινά μαύρες πέτρες δείχνουν σημάδια ότι έχουν λιώσει αμέσως από μια έντονη και υπερβολική ζέστη.

Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

τα Επίπεδα βρέθηκαν υψηλότερα από το φυσιολογικό στην Νεκρά Θάλασσα, στην περιοχή των Σοδόμων και Γομόρρων που καταστράφηκαν, απο ραδιενέργεια. Και στη γη της ίδιας Σουμερία, μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου την εποχή της καταστροφής της Σουμερίας υπήρξε μια ξαφνική αλλαγή του κλίματος, η φύση των οποίων είναι συμβατή με πυρηνικό νέφος. Η ημερομηνία που προτείνεται από τη μελέτη είναι το έτος 2024 π.Χ. οπως δόθηκε και από τον Σίτσιν.

Υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις ότι οι Σουμέριοι είχαν επισκέπτες από άλλου .
  Η γνώση τους για την αστρονομία ήταν καταπληκτική. Ήξεραν τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τουλάχιστον όσο γνωρίζουμε τώρα. Ήξεραν πράγματα για τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στη δεκαετία του ογδόντα με το Voyager 2.

Ήξεραν το μικροσκοπικό πλανήτη που ονομάζουμε Πλούτωνας ανακαλύφθηκε μόλις το 1930. Είναι σχεδόν αόρατος, ο Ουρανός ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι εντελώς αόρατοι με γυμνό μάτι. Και τέλος, ήταν πλήρως ενήμεροι για την ύπαρξη του δέκατου πλανήτη, που την ίδρυσε! η επιστήμη σήμερα αρνείται να τον αναγνωρίσει, λόγο κατάρρευσης όλων των πολιτικών, οικονομικών και θρησκευτικων στη γη: αυτός είναι ο πλανήτης της Άνου, ο πλανήτης σπίτι τον Anunnaki, που ονομάζεται NI.BI.RU ("Planet Crossing") η γνώση των Σουμερίων για τα μακρινά αστέρια ήταν πολύ καλή.

Υπάρχουν περισσότερα για την γνώση και την παθητική παρατήρηση των μακρινών ουρανίων σωμάτων. πίνακες των πυραύλων είναι άφθονοι. Υπάρχει λεπτομερέστατος πινάκας για έναν πύραυλο σε έναν τοίχο στον τάφο του Αιγύπτιου αντιβασιλέα Huy και της μηχανικής σχεδίασης. Μια πήλινη στο Μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης δείχνει ξεκάθαρα ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη στη Γη, και τα χαρακτηριστικά του υποδεικνύουν έντονα ηλεκτρομαγνητικά επαγόμενης πρόωσης αντιβαρύτητας.

Η Μεγάλη Πυραμίδα, Χέοπα

Πώς νομίζετε ότι οι μεγάλες πυραμίδες της Γκίζας χτίστηκαν; τα σημερινα μηχανήματα κατασκευής δεν θα μπορούσαν χτίσουν κάτι σαν αυτό. Η Μεγάλη Πυραμίδα, Χέοπα είναι χτισμένη με συμπαγή πέτρα που ζυγίζει χιλιάδες τόνους.

Μεγαλύτερες ζυγίζουν 200 τόνους η κάθε μια!. Σήμερα υπάρχουν μόνο δύο γερανοί στον κόσμο που μπορούν να σηκώσουν ένα βάρος 200 τόνων. Έτσι, σήμερα μόλις και μετά βίας μπορούμε να σηκώσουμε ένα βάρος 200 τόνους. τότε πώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τα έφτιαξαν;;, (γύρω στο 2500 π.Χ., όπως τα λένε οι μελετητές γενικά);

Ωστόσο, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Αιγύπτιοι δεν έχτισαν τις πυραμίδες αυτές. Η Μεγάλη Πυραμίδα αποδόθηκε στον Φαραώ Χέοπα από τον Ηρόδοτο, τον οποίο αποκαλούσε Χέοπα στην ελληνική παράδοση. Η ίδια η πυραμίδα δεν φέρει κανένα σημάδι που να σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με τον Χέοπα. Αντίθετα, επιγραφές λένε πώς ο Χέοπας ήρθε στην περιοχή και έκανε κάποιο καθαρισμό και συντήρηση γύρω από τα μνημεία που ήταν εκεί από την αρχαιότητα.

Υπάρχει μια ευδιάκριτη διάβρωση κάθετη στην Σφίγγα, και σε κάποιο βαθμό και στην Μεγάλη Πυραμίδα. Τέτοια διάβρωση μπορεί να προκληθεί μόνο από μια δυνατή βροχή. Το πρόβλημα είναι ότι η τελευταία φορά που έβρεχε στο οροπέδιο της Γκίζας ήταν περίπου 12.000 χρόνια πριν, σε μια προηγούμενη γεωλογική εποχή.

Η ίδια ημερομηνία προτείνεται από τον τρόπο που οι τρεις πυραμίδες προσανατολίζονται προς τα αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα. Οι πυραμίδες δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τα αστέρια όπως εμφανίζονται σήμερα, αλλά οπως εμφανίστηκαν περίπου 10.450 π.Χ.! (Οι σαφείς θέσεις των αστέρων αλλάζουν πολύ αργά, λόγω της μετάπτωσης του άξονα περιστροφής της Γης. Ο πλήρης κύκλος διαρκεί 25.920 χρόνια.) Αυτό ήταν 7,000 χρόνια πριν από την έναρξη του αιγυπτιακού πολιτισμού, γύρω στο 3100 π.Χ.

Που το έφτιαξαν, πώς και για ποιο σκοπό; Σίτσιν δίνει μια απάντηση. Πρότεινε ότι το συγκρότημα πυραμίδα της Γκίζας χτίστηκε από τους Ανουνάκι μετά τον κατακλυσμό που συνέβη γύρω στο 11.000 π.Χ. ( γεωλογικά στοιχεία ήταν όταν η τελευταία εποχή των παγετώνων τελείωσε απότομα). Ο σκοπός: ένας φάρος που οδηγεί την προσγείωση διαστημικού οχήματος στην διαστημική βάση στη χερσόνησο του Σινά. ο Σίτσιν διατηρεί επαρκή αποδεικτικά στοιχεία γι 'αυτό, και συμφωνώ μαζί του.

Ωστόσο, η Μεγάλη Πυραμίδα δεν είναι η μονή δομή. Υπάρχει και άλλες μεγάλες δομές που χτίστηκαν από τους Anunnaki που εξακολουθούν να υπάρχουν ως σήμερα. Υπάρχει μια μεγάλη πέτρινη πλατφόρμα στα βουνά του Λιβάνου σε ένα μέρος που λέγεται Μπάαλμπεκ. ο Σίτσιν δείχνει με πειστικά επιχειρήματα, τα οποία θεωρούν αρκετά χρησίμευσε ως μια εγκατάσταση για την απογείωση και την προσγείωση και βοηθητικό κέντρο επικοινωνιών των Anunnaki.

Ενώ όλοι είναι γοητευμένοι με την Μεγάλη Πυραμίδα,η πλατφόρμα έχει ξεχαστεί. Ίσως δεν διαθέτει το μαγικό αποτέλεσμα που οι άνθρωποι βλέπουν στην Πυραμίδα, αλλά η πλατφόρμα του Μπάαλμπεκ περιέχει περισσότερη πέτρα ογκόλιθους ακόμη πιο εκπληκτικούς.

Η οχυρωμένη γωνιά της πλατφόρμας , η εξέδρα εκτόξευσης είναι κατασκευασμένη από διάφορα στρώματα τεράστιων ογκόλιθων. Ένα στρώμα που περιέχει μπλοκ που ζυγίζουν 500 τόνους το καθένα.

Και ένα άλλο στρώμα αποτελείται από τρία τετράγωνα από πέτρα που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, γνωστό από την αρχαιότητα ως Trilithon. Κάθε ένα από αυτά τα τμήματα ζυγίζει πάνω από 1.000 τόνους!

ο Σίτσιν γράφει:

Το εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει γερανός, η όχημα ή μηχανισμός που μπορεί να σηκώσει ένα βάρος από 1000-1200 τόνους - και πόσο μάλλον να περάσει τέτοια τεράστια αντικείμενα μέσα από τις κοιλάδες και πλαγιές των βουνών, βάζοντας το κάθε ένα στην ακριβή θέση τους, πολλά πόδια πάνω από το έδαφος. Κανένα ίχνος δρόμου, διάδρομος, ράμπα ή άλλες χωματουργικές εργασίες. ούτε λατομείο στην περιοχή η στο λόφο. "

Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς χτίστηκε αυτή την πλατφόρμα. Υποψιάζομαι ότι οι κολοσσιαίοι ογκόλιθοι κάτι τα έκανε να επιπλέουν στον αέρα απο κάποια μηχανή αντιβαρύτητας, μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ότι ένα διαστημικό σκάφος μπορεί να κάμψει το χωροχρόνο, την τέταρτη διάσταση προς την αντίθετη κατεύθυνση για το τι προκαλεί η βαρύτητα, όπως φαίνεται στη γενική σχετικότητα του Αϊνστάιν, δημιουργώντας αποτελεσματικά αντιβαρύτητα. Εάν οι Anunnaki ήταν ικανοί για τέτοια γνώση θα μπορούσε να βοηθήσει να εξηγηθεί πώς ήρθαν εδώ από τον Σείριο ή Orion.

Anunnaki, η ταινία δεν βγήκε ποτέ Γιατί; μα φυσικά μην ξυπνήσουν! η πραγματική ιστορία του ανθρώπου,! video treiler ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΩΤΟ

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (απαγορεύεται η αντιγραφή σε blog και σελίδες με www οπως έγινε στο προηγούμενο,)
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

9σχόλια:

Anunnaki εξωγήινα ερπετά οι πραγματικοί θεοί,
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΒΑΡΟΥς 500 ΤΟΝΟΥΣ

ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ !!! ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ !!! ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ!

no imageΑνώνυμος

Ο αρχαιοτερος πολιτισμος ειναι μονο ο Ελληνικος φιλοι μου .Σουμεριοι αν ποτε υπηρξαν ! ! ! (Ανεπαρκη ιστορικα στοιχεια ) Θα ητανε πολυ- πολυ νεοτεροι των Ελληνων που ποτε δεν υπηρξαν προτογονοι. Τα τεκνα των θεων που υπηρχαν παραληλα με τα αναπτισομενα προτογονα φυλλα για πανω απο 100.000 χρονια επικρατουσαν σ'ολο τον πλανητη και εδυναν τα ΦΩΤΑ τους παγκοσμιως απο την Κινα ως τον Νεο κοσμο (Αμερικη) Που την "ανακαληψαν" μετα απο χιλιαδες χρονια οι Ισπανοι . Οσοι δεν τα βλεπουνε αυτα τα στοιχεια διασπαρτα σ'ολη τη Γη απλα εθελοτυφλουν. Γιγαντες - Τιτανες : Γενη που ανπτυχθηκαν παραφυση και εξοντοθηκαν απο τους ¨ Θεους¨.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΚΤΛ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΡΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΡΑΙΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 300 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ? ΠΟΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΘΕΟΥΣ ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΚΙΑ?

no imageΑνώνυμος

Η ΑΜΕΡΙΚΗ Η' ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ'' ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ''ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ....ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΕΠΙΣΙΜΗ ''ΙΣΤΟΡΙΑ'' ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

no imageΑνώνυμος

ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΛΟΚΟΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;; .ΠΩΣ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΑΖΤΕΚΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑΝ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ;;

no imageΑνώνυμος

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΧΕΟΠΑ ΟΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ ΠΕΛΕΚΗΘΙΚΑΝ ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΛΕΜΙΑ;;;

no imageΑνώνυμος

("Η ιστορία του Anunnaki καταγράφεται στα αρχαία κείμενα των Σουμερίων. Σουμερία ήταν ο παλαιότερος πολιτισμός πάνω στη Γη, που άνθισε από το πουθενά περίπου το 3800 π.Χ.")

Αυτο δεν ισχύει ρε παιδιά.Ο ανθρωπινος πολιτισμος υπηρχε και πολυ παλαιοτερα.Για παράδειγμα εδω στην Ελλαδα μια ανασκαφή της ΔΕΗ στη Φλώρινα εμφάνισε πολιτισμό 8.000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ. Μηπως ητανε και αυτοι σουμέριοι η ανουνάκιδες? ελεος.Μην ξεχνάτε οτι κοντά στην μεγαλόπολη εχουνε βρεθει σκελετοί γιγάντων και υπάρχουνε φωτογραφιες αληθινές. Σε εκεινη την περιοχη εγινε η μαχη θεών τιτάνων που τελικά δεν είναι μύθος.

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ TV?

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications