άγνωστη πόλη φάντασμα παρατηρούν μαζικά κάτοικοι του χωριού Μπασκίρ  βίντεο,
άγνωστη πόλη φάντασμα

Στην περιοχή του Μπασκορτοστάν χωρικοί είδαν μια πόλη φάντασμα. εμφανίστηκε στα βουνά κοντά στο χωριό Starosubhangulovo (Ρωσία ). Οι ντόπιοι τράβηξαν αυτή την εικόνα αυτού του μυστηριώδους φαινομένου.

οι μάρτυρες αναφέρουν, ο ουρανός καλύφθηκε με μπλε-πράσινο χρώμα ,και άρχισαν να εμφανίζονται σπίτια

μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο. ένας βιβλιοθηκάριος ο Farida Aitbaeva. αναφέρει

Οι δρόμοι ήταν ορατοί, σπίτια, στέγες, ανοίγματα των παραθύρων. Τα πάντα ήταν ορατά. Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο είδος πύλης που οδηγεί σε έναν παράλληλο κόσμο.

Αρκετά μετά η οφθαλμαπάτη η πόλη φάντασμα εξαφανιστεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι μάρτυρες τράβηξαν μερικές φωτογραφίες , μερικές από της οποίες μπήκαν στις σελίδες της τοπικής εφημερίδας.

ο Tansylu Bagautdinova δημοσιογράφος στην τοπική εφημερίδα: λέει, ήταν σαν να κρέμονται πάνω από τα βουνά της πόλης. φαινόταν ακόμα και προσγείωση αεροπλάνου !
Μεταξύ των μαρτύρων του σπάνιου φαινόμενου, υπάρχουν και εκείνοι που πίστεψαν στην θρησκευτική του σημασία. σχόλια ενός από το τοπικού τζάμι.Εμείς δεν γνωρίζουμε τι ήταν , δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς τι ήταν. Ίσως αυτός είναι ένας οιωνός ίσως είναι κάτι το ιερό.

Επιστήμονες που έφτασαν στο σημείο αυτό έδωσαν μια πιθανή εξήγησή. είπαν ότι είναι ένας αντικατοπτρισμός από επιστημονική άποψη.
είναι μια αντανάκλαση των αντικειμένων στον ορίζοντα. Είναι αρκετά πιθανό να αντικατοπτρίζει την πόλη Όρενμπουργκ που είναι αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά ,
Σύμφωνα με τον επιστήμονα,

άλλα δεν γίνεται δεις μια πόλη τόσο μακριά από την θέση της !!. και Παραδόξως, οι αντικατοπτρισμοί αντανακλούν ό, τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.

στην περίπτωση αυτή οι ντόπιοι είδαν σπίτια, τζαμιά και ακόμη και προσγείωση αεροπλάνων, σε μια θέση που τώρα υπάρχουν μόνο βουνά και τα δάση. κάνεις δεν μπορεί να υποστηρίξει τι ήταν η μυστηριώδης πόλη, ήταν αντικατοπτρισμός σπάνιο φυσικό φαινόμενο; η μαζική ψευδαίσθηση; ή ένα θαύμα;. Το πιο πιθανό, είναι ότι θα παραμείνει ένα μυστήριο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ (χωρίς REL!!)

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications