17 Νοε 2013

Comet ISON και προφητείες του Νοστράδαμου

Comet ISON και προφητείες του Νοστράδαμου

το δέκατο έκτο αιώνα ο προφήτης Νοστράδαμος, είχε ένα όραμα για το μέλλον που περιγράφει την τύχη του τελευταίου πάπα

δήλωσε: θα φύγουν από τη Ρώμη, όταν ο Μεγάλος Κομήτης δει το φως της ημέρας.

Το μεγάλο αστέρι θα κάψει για επτά ημέρες
Το σύννεφο θα κάνει διπλό ήλιο να φαίνεται
Το μεγάλο μαντρόσκυλο θα ουρλιάζουν όλη τη νύχτα
Όταν ο Μέγας Ποντίφικας αλλάξει την κατοικία του.

Πολλοί ειδικοί λένε ότι είναι μια πολύ ακριβή προφητεία, και υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ του Πάπα Φρανσίσκο και του Comet ISON, η οποία πιστεύεται να συμβεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο

μερικά βασικά χαρακτηριστικά και η μυστηριώδη σύμπτωση,
Οι αστρονόμοι λένε ότι Comet ISON θα μπει σε ηλιακή τροχιά 28 Νοεμ 2013, και ότι αυτό το αστέρι μπορεί να γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην ιστορία όταν θα περνάει δίπλα από τον ήλιο.

Μερικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα υπερβαίνει τη φωτεινότητα του φεγγαριού και θα φανεί στο φως της ημέρας. ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι «το μεγάλο αστέρι θα καίει για επτά ημέρες» και «το σύννεφο θα κάνει διπλό ήλιο να εμφανιστεί". Και το κουαρτέτο καταλήγει με "το μεγάλο μαντρόσκυλο θα ουρλιάζουν όλη τη νύχτα, όταν γίνουν οι μεγάλες αλλαγές στο ποντίφικα στην κατοικία του».

Σε αυτό το τελευταίο σημείο, υπάρχει μεγάλη διαμάχη, μερικοί άνθρωποι έχουν την πεποίθηση ότι Comet θα ISON προκαλέσει μια μεγάλη καταστροφή στη Γη, επειδή ο κομήτης θα καταστραφεί σε τεμάχια από τη βαρυτική έλξη της Γης

Τα θραύσματα θα επηρεάσουν τη Γη θα δημιουργήσει τεράστιες ποσότητες σκόνης στην ατμόσφαιρα και θα γίνει η ημέρα σε νύχτα.

Σε αυτό πρέπει να προστεθεί μία ισχυρή σεισμική δραστηριότητα που θα προκαλέσει μερικά από τα χειρότερα ηφαίστεια. Αν πάρουμε κυριολεκτικά την προφητεία του Νοστράδαμου, και αν υποθέσουμε ότι "το μεγάλο αστέρι" είναι το περίφημο Comet ISON, αυτό θα είναι πιο κοντά στην επιφάνεια του Ήλιου 28 Νοεμβρίου που δεν είναι σαφές,

Έτσι αν θα μπορούσατε να σκεφτεί κάνεις ότι ένας προάγγελος της πρώτης κατηγορίας είναι η εξαιρετική φωτεινότητα, υψηλή θέση στον ουρανό, εύκολα ορατό σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, με μια μακριά ουρά ...

Αυτό οδηγεί σε μια "σύμπτωση" "Το μεγάλο αστέρι θα καίει για επτά ημέρες." Ωστόσο, πολλοί ειδικοί προχωρήσαν ακόμη περισσότερο, υποστηρίζοντας ότι το χειρότερο αυτής οι "επιπτώσεις" θα είναι στης πρώτες "τρεις ημέρες».

Το τριήμερο του σκότους που προέβλεπε το Τρίτο Μυστικό της Φατίμα, Πατέρας Pio,ο Rasputin,Ινδιάνοι Hopi , ο Νοστράδαμος ο ίδιος, ακόμα και η Αγία Γραφή αναφέρεται σε μια περίοδο σκότους, μεταξύ πολλών άλλων. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς εξελίσσεται κάθε μήνα για να δούμε αν αυτό είναι το "The Great Comet του Αιώνα"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Comet ISON και προφητείες του Νοστράδαμου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats