28 Απρ 2016

Η ζωή του Ιησού αναφέρονται σε εξωγήινες ερμηνείες ως προς την πραγματική καταγωγή του (αναδημοσίευση)

Προειδοποίηση το κείμενο που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για κολλημένους και δογματισμένους !πάσης φύσεως!

Η ζωή του Ιησού  αναφέρονται σε εξωγήινες ερμηνείες ως προς την πραγματική καταγωγή του (αναδημοσίευση)

Η θεωρία ότι ο Ιησούς Χριστός μπορεί να ήταν μια εξωγήινη οντότητα είναι πρόσφατη, αλλά το κύριο έγγραφο στο οποίο αναφέρεται η δυνατότητα αυτή είναι πολύ παλιά.

Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα ποίος ξεκίνησε τη διάδοσή του, αλλά η εξάπλωση του συμπίπτει με τη μελέτη των διαφόρων εκδηλώσεων UFO της πρώιμης σύγχρονης εποχής των ιπτάμενων δίσκων, για παράδειγμα, το Roswell, το πιο γνωστό από όλα.

Συνέβη το 1947 , το επεισόδιο είναι κλασικό στην Παγκόσμια ουφολογία και η πτώση περιλαμβάνει ένα σκάφος και την ανάκτησή του, μαζί με το πλήρωμά από την Πολεμική Αεροπορίας στρατού της Αμερικής, μετά από αυτό το γεγονός οι άνθρωποι άρχισαν να πιστεύουν την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι στο σύμπαν, φυσικά υπάρχουν αρχαίες αναφορές, και κατά μεγάλη πιθανότητα η τεχνολογία μας οφείλετε μόνο στα UFO και άρχισε αμέσως η πολιτική συγκάλυψη αυτής της πραγματικότητας.

Στη συνέχεια, με τη διάδοση των πληροφοριών που υπάρχουν και τα τόσα στοιχεία για εξωγήινη ζωή, ακόμα και άμεσων επαφών μεταξύ των εξωγήινων και των ανθρώπων, άρχισαν να υποθέτουν ότι τα γεγονότα που αναφέρονται στην Αγία Γραφή δεν μπορεί παρά να είναι πραγματικά αποσπάσματα από συναντήσεις με UFO.

Αλλά ειρωνεία είναι ότι ενώ σε όλο τον αρχαίο κόσμο υπάρχουν πολλά έγγραφα για UFO στην αρχαιότητα, ακόμα και ζωγραφιές αγάλματα αποδείξεις, ακομα επιμένουν οτι είμαστε μονοί!αποδείξεις που έκρυψαν μην τους χαλάσει τον ψεύτικο κόσμο που έχουν φτιάξει !έτσι και αλλιώς τους βολεύει να μην ξέρει τίποτα ο κόσμος κ το έχουν καταφέρει.

Σε αρκετά ευαγγέλια, που θεωρούνται απόκρυφα από την Καθολική Εκκλησία - και ως εκ τούτου από άλλες χριστιανικές εκκλησίες - υπάρχουν διάφορα είδη περιγραφών από στενές επαφές με τα σκάφη , ακόμα και ανθρώπων, καθώς και άλλα ιερά βιβλία, όπως το Κοράνι, Τορά,Το Βιβλίο των Βεδών, κλπ.. σχεδόν σε όλες της θρησκείες που περιγράφουν UFO, όμως κατέληξαν να ερμηνευθούν ως υπερφυσικά φαινόμενα, με δεδομένο ότι σε μια εποχή που έχουν παρατηρηθεί οι άνθρωποι δεν είχαν γνώση της εξωγήινης ζωής σχετικά με την ύπαρξη άλλων ειδών, που ήρθαν εδώ στη γη, με πιο προηγμένη νοημοσύνη -ότι έβλεπαν το ερμήνευαν θεϊκό και θρησκευτικές εμπειρίες.

Γεγονός που τελικά οδήγησε στην εμφάνιση πολλών θρησκειών και μια μεγαλύτερη δύναμη που διέπει την ανθρωπότητα -.
Παρ 'όλα αυτά, κατά τη σύγκριση αυτών των στοιχείων στα ιερά βιβλία με τα πρόσφατα φαινόμενα UFO και εξωγήινους,φαίνεται να έχουν παραποιήσει τα γεγονότα που περιγράφουν, επειδή μεταξύ άλλων οι διάφορες μεταφράσεις και τα αντίγραφα έχουν υποστεί παρεμβάσεις - σύμφωνα με τα πιστεύω του καθενός και τι ήθελε να περάσουν, όπως οι ιερείς οι οποίοι είναι πρόθυμοι να γράψουν μια "θεϊκή" ερμηνεία σε ολα τα φαινόμενα.

Η διαδικασία αυτή οδήγησε, κατά τη διάρκεια των αιώνων, στην εσφαλμένη ερμηνεία των φαινομένων, που παρουσιάζει μια σαφή πραγματικότητα για UFO και εξωγήινους, από απλές θεάσεις η οι απαγωγές από εξωγήινους ερμηνεύεται ως εμφανίσεις των αγγέλων του θεού, και θαύματα!

Από την άποψη αυτή, η Αγία Γραφή δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ιστορικό έγγραφο που περιέχει φαινόμενα με UFO , απο την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Μεταξύ αυτών είναι οι σημαντικές στιγμές της ζωής του Ιησού Χριστού, την γέννηση, το βάπτισμα, το θάνατο και την ανάσταση. Μια ανάλυση στης βιβλικές αναφορές οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ένας εξωγήινος και ότι η Βίβλος μπορεί να θεωρηθεί ένα έγγραφο για εξωγήινους! γεγονός που αποδεικνύει την ύπαρξη αρχαίων κοσμικών ειδών στη Γη οπως και όλα τα αρχαία κείμενα λένε για θεούς από τον ουρανό !

προφανώς ποτέ δεν θα αποδειχθεί πλήρως η πιθανή εξωγήινη προέλευση του Ιησού, δεδομένου του ότι περιγράφεται στην Αγία Γραφή είναι αμφισβητήσιμο.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η αλήθεια δεν θα έρθει στην επιφάνεια εύκολα. Απλά να λάβει κάνεις υπόψιν, για παράδειγμα, πώς ορισμένοι για αιώνες αλλάξαν πολλά βιβλία προς όφελος τους, όπως ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος που βρήκε στο Χριστιανισμό ένα τρόπο ενίσχυσης της δύναμης του,και αποφάσισε να τροποποιήσει ορισμένα κείμενα ακόμα και να δημιουργήσει κάποια από αυτά με τη βοήθεια των γραφέων του.Τέλος το άρθρο δεν έχει να κάνει με αριστερούς άθεους! αλλα με γνήσιους φιλοσοφικούς Έλληνες που δεν είχαν δογματισμούς!γιατι πολλοί τα έχουν μπερδέψει αυτά!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

8σχόλια:

Η ζωή του Ιησού αναφέρονται σε εξωγήινες ερμηνείες ως προς την πραγματική καταγωγή του (αναδημοσίευση)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Ante gia re malaka pou na miliseis esu gia ton xristo re maleo prin anikseis to stoma sou trava milise me kapion na sou pei ti einai o xristos kai ti xarhsma einai na legomaste xristianoi vlaka e vlaka !!! exeis tin entipwsei oti me auta "Pou ksereis" eisai prosta kai ksereis 5 pragmata parapanw apo ton "lao".....aaaarxidiaa ksereis reeee

εσύ ξέρεις ? όχι αν ξέρεις πες μου ! εσύ και καθένας μετά από 2000 χρονιά εχτος και φέρεις κάποιον που τον γνώρισε !
όσο για το χάρισμα ναι έχεις δίκαιο "χάρισμα " μια εβραίικη θρησκεία που πέρασε στην Ευρώπη δια ροπάλου, από κάποιον που την έγραψε μετά από 300 χρονιά ! να σου υπενθυμίσω οι αρχαίοι σοφοί
που υπεριφανευεσαι εσύ και πάρα πολλοί δεν είχαν αυτή την θρησκεία! άλλα τους 12 θεούς εξωγήινους όπως τόσες άλλες της εποχής μόνο ο όρος θεοί είχε να κάνει με ανώτερα οντά , και στα μάτια τους ήταν θεοί ! βλέπε πως είδαν τον Χριστόφορο Κολόμβο
όταν πήγε Αμερική ! και μιας και είσαι θανατικός χριστιανός πως βρίζεις κάποιον έτσι? έτσι σου έμαθε? το μεγαλείο ψυχής δεν χρειάζεται καμιά θρησκεία πράγμα που ελάχιστοι έχουν σήμερα ! ακόμα και εσείς που το παίζεται χριστιανοί και κάλοι άνθρωποι ειστε οι χειρότεροι κοροϊδεύετε τον θεο

Κοίτα Να Μάθεις Ρε Πρόβατο Πρώτα Από Που Κατάγεσαι Και Ύστερα Να Ειρωνεύεσαι, Που Θες Να Λέγεσαι Και Έλληνας.
Ντροπή Σου.
Αναρωτήθηκες Ποτέ,.. Πότε, Και Με Ποιό Τρόπο Έγινες Χριστιανός ?????
Για Ψάξε Στο Google Για Το Σφαγείο Της Αρχαίας Σκυθόπολης Και Την Γενοκτονία Των Ελλήνων, Και Σταμάτα Να Αποβλακώνεσαι Με Το Φεισμπουκ Και Το Χαζοκούτι

no imageΑνώνυμος

Η μεγαλύτερη ποσότητα του λαού είναι ένα μάτσο ανεγκέφαλοι καθυστερημένοι τουρκοελλεϊνοί και μιλάνε σαν αυτιστικά ανεγκέφαλα σαν εσένα. Ποιός χρησιμοποιεί αυτές τις πρωτόγονες μαϊμουδίστικες ναρκισσιστικές αυτιστικούρες όπως "μην ανοίγεις στο στόμα σου..μπλα μπλα μπλα" στον εικοστόπρώτο αιώνα; Πρέπει να πάσχεις 100% απο παθολογική εγωμανία και θέλεις να επιβάλλεσαι στην ελευθερία του λόγου του άλλου για να νιώσεις καλύτερα μέσα στο σύμπλεγμα κατωτερότητας που σε ξεφτιλίζει αλλιώς χάνεις απο παντού.
Και τολμάς να λές "βλάκα" αυτόν τον πανέξυπνο άνθρωπο ρε σκατοκέφαλε κουραδόμυαλε μπαμπουϊνε; Δεν ξέρετε τι να κάνετε όλη μέρα και απο την απομώνωση σας ξεσπάτε σαν τα ζώα στο κρέας. Αλίμονο σε μία πολιτισμένη κοινωνία όπου αυτός που πιστεύεις σε αναπόδεικτα χαζοπαραμυθάκια να θεωρείται έξυπνος και αυτός που υποστηρίζει την υλική πραγματικότητα και την καταλαβαίνει να θεωρείται βλάκας επειδή δεν κατανοεί αυτά τα προηγούμενα θρησκευτικά παραμυθάκια όπου περιέχουν 10000000000000000 απόλυτες εκφράσεις όπου στηρίζονται στο τίποτα και σε συλλογισμούς που βρίζουν την κοινή λογική.
Δεν θα υποστηρίξω ένα βιβλίο που μέσα αναφέρονται φίδια που μιλάνε και άλλες τέτοια χαζά. Ξέρω εξαρχής με γνώμωνα την κοινή λογική ότι τα φίδια δεν μιλάνε. Η ηλιθιότητα σας τελικά είναι ανίκητη και εδώ αυτό δεν πετάγεται στην τύχη, αλλά επιβεβαιώνεται απο τα παραπάνω. Τέλος πια στην υποτήμιση του άλλου με αυτιστικές καραγκιόζοποιημένες βρισιές όπως "aaaarxidiaa ksereiiiiiiiis reeeeeeee" και άλλες ξεκαρδιστικά κομικές χυδαιότητες. Συνέλθετε αλλά αυτή τη φορά πραγματικά.

no imageΑνώνυμος

πολύ ωραία τα λες φίλε μπράβο την ιδια αποψη εχω

no imageΑνώνυμος

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΞΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

no imageΑνώνυμος

Κυριε Ιησου Χριστε δωσε μας δυναμη και κουραγιο.

no imageΑνώνυμος

Φοβερα τα σχόλια σας.. Δείχνει το πόσο πολύ υποανάπτηκτοι στο μυαλό ειστε. ο άνθρωπος παραθέτει μια θεωρία. Ουτε να το αποδειξει μπορει ουτε τίποτα. Ούτε όμως εσείς μπορείτε να αποδείξετε την ύπαρξη του Χριστού και τα θαύματα κλπ κλπ. Και άντε να μπορειτε να το αποδείξετε μέσω κάποιων καταστάσεων στη ζωη μας που εχουμε ζήσει όλοι, αλλά τον Αγ Χριστόφορο τον κυνοκέφαλο πως το εξηγείτε? καταλαβαίνετε οτι συμφωνα με αυτα που μας εχουν πουλήσει, η ίδια η υπαρξή του ειναι απειλή για τη θρησκεια. Γιατι νομίζετε οτι δεν παραδέχονται την υπαρξη των εξωγήινων οι μεγάλες κυβερνήσεις? μήπως γιατι φοβούνται την αντιδραση των χριστιανοταλιμπαν? ξεκολλάτε. Ό,τι δε μπορειτε να το αποδειξετε με μαθηματικα και φυσική είναι πίστη, δεν ειναι όμως λογος να επαναπαύεστε στη πίστη.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats