Eurovision: Δεύτερη η Κύπρος με Φουρέιρα δεν έχει κύπριες εκεί μάλλον - Πρώτο το Ισραήλ δημοκρατικά πάντα!
Eurovision: Δεύτερη η Κύπρος με Φουρέιρα δεν έχει κύπριες εκεί μάλλον και έβαλαν την Αλβανίδα- Πρώτο το Ισραήλ δημοκρατικά πάντα!

Όποιος βλέπει αυτά τα στημένα εκτρώματα έχει κάποιο πρόβλημα η ειναι μειωμένης νοημοσύνης ... Το ότι βγήκε το Ισραήλ είναι καραστημένο ειδικά όταν γίνει ο διαγωνισμός του χρόνου στην νέα πρωτεύουσα του..Θαύμα !Κέρδισε ευρωπαϊκό διαγωνισμό μια χωρα που δεν είναι στην Ευρώπη. Όταν Ιουδαίοι ασχολούνται και με τη "τέχνη"! ποιο προπαγάνδα πεθαίνεις, όπως κάνουν παντού οπού βάλουν το χέρι τους εξάλλου, έφτασαν σε σημείο να βάζουν μαύρους ιστορικά πρόσωπα που ηταν ξανθά σε ταινίες απο το φυλετικό μίσος τους...Το "τραγούδι" ο Λουσιφέρ να το κάνει, ειναι φεμινιστικό τι άλλο θα μπορούσε να ηταν?...

Ζωντανό παράδειγμα ηταν κάποια Μαρίνα Σάττι αμφίβολου προέλευσης και γένους,αν και απο την φάτσα της φαίνεται,(τον ύπνο του δίκαιου οι μάζες για άλλη μια φορά, και της έδιναν και προβολές! τι να περιμένει κάνεις απο ελληνόφωνους? ) με βιντεο Ύμνος πολιτισμικού μπάχαλου και το σήμα των g@y. Με 5 τραγούδια της κακιάς ώρας κανονικά δεν θα έπρεπε να την ξέρει κανένας!αντί αυτού είχε τρελή προωθήσει απο όλο το κατεστημένο! ακόμα και απο ηλίθιους που αναπαράγουν οτι βρουν χωρίς ίχνος αντίληψης, παριστάνουν και πατριώτες! και βοηθούν το σύστημα άθελα τους!τι έγινε? δεν μπορούν να ανεβούν αξιοκρατικά και έχουν τρελό "σπρώξιμο" απο παντού οπως οι καθεστωτικές σελίδες?? φυσικά και ναι! έτσι κάνουν με σύμμαχο το FACEBOOK GOOGLE και πολύ χρήμα .

Το Ισραήλ, το οποίο ήρθε τρίτο στην ψηφοφορία των επιτροπών, κέρδισε στο televoting και τον διαγωνισμό με 529 βαθμούς. Οι επιτροπές των χωρών άφησαν την Ελένη Φουρέιρα στην πέμπτη θέση, ενώ το κοινό της έδωσε τη δεύτερη θέση. Έτσι, στην τελική κατάταξη ήρθε δεύτερη με 436 βαθμούς.

Twitter για την νίκη του Ισραήλ :PM @netanyahu to rest of world, especially EU right about now: #Israel is *not* your toy! #Eurovision Ούτε μια παρουσίαση της προκοπής δεν μπορεί να κάνει η συριζοφωλιά της ΕΡΤ. Κλείστε το ρε άχρηστοι!!I don't like #Eurovision . It's g@y and democratic.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications