Xωρίς έγκριση από τη Βουλή η Μέι δίνει το πράσινο φως για επιθέσεις στη Συρία
Xωρίς έγκριση από τη Βουλή η Μέι δίνει το πράσινο φως για επιθέσεις στη Συρία

Η Τερέζα Μέι είναι έτοιμη να δώσει το «πράσινο φως» για στρατιωτική δράση εναντίον του καθεστώτος όπως λένε του Άσαντ στη Συρία ενώ έχει εκλεγεί απο τον λαό, χωρίς τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου, σύμφωνα με το BBC.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός θεωρεί ότι πρέπει η άμεση η απάντηση, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το BBC, καθώς θέλει να εμποδίσει δήθεν την επανάληψη της FAKE επίθεσης με χημικά όπλα, την οποία χαρακτήρισε ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΆ αποτρόπαια.

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών έχει προειδοποιήσει ότι ενδεχόμενος βομβαρδισμός θα μπορούσε να κλιμακώσει την κατάσταση.

Η Μέι όμως θεωρείται ότι είναι απρόθυμη να ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να καθυστερήσει την όποια δράση μέχρι η ίδια να έχει την ευκαιρία να συμβουλευτεί τους Βρετανούς βουλευτές.

Πρώτα έβαλαν αυτα χρήσιμα Γκοιμ (isis μουσουλμάνοι αντάρτες, αδελφάκια των κομμουνιστών, η Βρετανία και στο δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο προμήθευε όπλα τους κομμουνιστές)και αφού απέτυχαν, για άλλη μια φορά βάζουν την Αμερική να κάνει τους μασονικούς πολέμους τους! τι δεν κατάλαβες? αν πάρουν την εξουσία στην Συριά θα διδάσκουν στα σχολεία για τον "δικτάτορα φασίστα" Άσαντ, και για κάλους isis!που "ελευθέρωσαν" την χώρα! η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται χρονιά τώρα σε τόσες χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications