Βίκυ Μοσχολιού. Η κορδελιάστρα του παπουτσάδικου που έφαγε ξύλο από τον αυστηρό πατέρα της για να μην ανέβει στο πάλκο.
Βίκυ Μοσχολιού. Η κορδελιάστρα του παπουτσάδικου που έφαγε ξύλο από τον αυστηρό πατέρα της για να μην ανέβει στο πάλκο. (βίντεο)

Η τραυματική πρώτη περιοδεία στην Αυστραλία με τον Καζαντζίδη και η συνάντηση με τον Ζαμπέτα

Η Βίκυ Μοσχολιού γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό δωμάτιο στο Μεταξουργείο. Λίγο αργότερα μετακόμισαν στο Αιγάλεω για καθαρό αέρα, εξαιτίας της φυματίωσης από την οποία έπασχε η μητέρα της.

Στο αυθαίρετο πατρικό σπίτι που βοήθησε και η ίδια να χτιστεί έζησε τα πρώτα φτωχικά, αλλά ευτυχισμένα χρόνια της ζωής της.Τα πρώτα ερεθίσματα στο τραγούδι η Μοσχολιού τα πήρε από τον πατέρα της τον Κυρ Αλέκο για τον οποίο ο Γιώργος Ζαμπέτας έγραψε το ομώνυμο τραγούδι.

Ούτε που φανταζόταν την καλλιτεχνική πορεία της κόρης του την εποχή που την ξυλοφόρτωνε για να μην ανέβει στο πάλκο.Η Μοσχολιού για να βοηθήσει οικονομικά της οικογένειάς της έγινε στα 13 της βοηθός γαζωτή, δηλαδή «κορδελιάστρα σε παπουτσάδικο», όπως έλεγε και η ίδια.

Στα πρώτα της βήματα η Μοσχολιού αντιμετώπισε πλήθος δυσκολιών.

Από τη συμπεριφορά των μουσικών απέναντι σε ένα 18χρονο και άβγαλτο κορίτσι μέχρι την τραυματική εμπειρία στην περιοδεία της Αυστραλίας, μαζί με το πρώτο όνομα της εποχής, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η Βίκυ Μοσχολιού πέθανε στις 16 Αυγούστου 2005. Ακούστε ένα τραγούδι αντί για το βίντεο της «Μηχανής του Χρόνου» η οποία κάνει παραχάραξη της ιστορικής αληθείας σε αλλα θέματα,(παρακλάδι της συριζοερτ ειναι) και μόνιμη προπαγάνδα υπέρ κομμουνιστο-Μογγόλων- Αράβων που ουδεμιά σχέση έχουν με ελληνικότητα και δεν νιώθουν καμιά χώρα πατρίδα τους, και Σημιτο-κομμουνιστών που παριστάνουν και τους Έλληνες και τους φυσιολογικούς- κοινός Ευρωπαίοι Ιουδαίοι στο γένος,αυτη η ράτσα που κρύβεται πίσω απο τους χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους προαναφερόμενους και τους καθοδηγεί, (τα γνωστά και ως γκοΐμ στην γλωσσά τους, δηλαδή χρήσιμα ανθρωποειδή ζώα),και ειναι η πιο επικίνδυνη φυλή απο κάθε άποψη, και λένε υποκριτικά οτι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι μονο για όλες τις αλλες φυλές που ανακατεύουν,και για την δικιά τους λένε οτι ειναι ο "εκλεκτός λαος" τους Γιαχβέ η ΣΑΒΑΏΘ η Βενζεβούλ, επίσης έχουν θανάσιμο ρατσιστικό μίσος στην λεγόμενη καυκάσια φυλή η θεϊκό γένος παλιότερα, που ανήκει και η εικονιζόμενη :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications