Τσιάρτας κατά Τόσκα για τον 88χρονο: Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε
Τσιάρτας κατά Τόσκα για τον 88χρονο: Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε

Τσιάρτας is back! «Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι» δήλωσε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σχετικά με την υπόθεση του 88χρονου που… πήρε το νόμο στα χέρια του.

Μια φράση που ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένα ατελείωτο «πάρτι» στο twitter από χρήστες, οι οποίοι σπεύδουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στον υπουργό, άλλες αιχμηρές, άλλες σαρκαστικές και άλλες χιουμοριστικές.

Ένας εξ αυτών και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει στα social media, σε υψηλούς τόνους και αιχμηρή γλώσσα, την επικαιρότητα και συγκεκριμένα τις δηλώσεις του κυρίου Τόσκα.

«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες ?? Που είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε ?? Άι σιχτιρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενώ την ίδια ανάρτηση έκανε και στο twitter.

protothema

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications