Ένα κορίτσι απο την Ρωσία έχει υπερφυσικές δυνάμεις  και αφήνει με το στόμα ανοιχτό γιατρούς και επιστήμονες (video)
Ένα κορίτσι απο την Ρωσία έχει απίστευτες δυνατότητες  που αψηφούν την δογματική επιστήμη και αφήνει με το στόμα ανοιχτό γιατρούς και επιστήμονες

Η Νατάσα Ντέμκινα, ειναι μια νέα γυναίκα από την πόλη Σαράνσκ της Ρωσίας,και έχει ένα εξαιρετικό "δώρο".

Η Νατάσα μπορεί να δει μέσα στους ανθρώπους!!!. Η μητέρα της λέει ότι η κόρη της φαινόταν να είναι ενα συνηθισμένο παιδί όπως κάθε άλλο παιδί, αν και κάπως πιο ώριμη για την ηλικία της.Έμαθε να κάνει πράγματα γρηγορότερα από άλλα παιδιά. Ήταν σε θέση να μιλήσει απο μόλις 6 μηνών, σε ηλικία 3 ετών είχε μάθει πλήρως στο αλφάβητο.

Όταν ήταν 10 χρονών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για σκωληκοειδίτιδα. Υπήρχαν επιπλοκές αργότερα και ανακαλύφθηκε ότι κατά λάθος είχε παραμείνει στην κοιλιά της βαμβάκι, έπρεπε να υποβληθεί σε δεύτερη παρέμβαση, ένα μήνα αργότερα άρχισαν να εμφανίζονται οι παράξενες υπερφυσικές δυνάμεις της.

Είπε στη μητέρα της ότι είδε αυτό που έμοιαζε με ένας σωλήνα κενού, δύο φασόλια και μια ντομάτα μέσα. Η μητέρα της πίστευε ότι αν και η Νατάσα δεν γνώριζε τα σωστά λόγια, έδωσε μια περιγραφή των εντέρων, των νεφρών και της καρδιάς. Στο νοσοκομείο παιδιών στην πόλη Saransk, οι γιατροί προετοίμασαν ένα μεγάλο αριθμό εξετάσεων για να διαπιστώσουν εάν το κορίτσι είχε πραγματικά κάποιου είδους όρασης σαν ακτίνες Χ.

Η ιστορία της ακούγεται σαν να ειναι βγαλμένη απο βιβλίο η ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αλλά φαίνεται ότι είναι σε θέση να εξετάσει τα σώματα των ανθρώπων και να διαγνώσει σωστά τα ιατρικά τους προβλήματα, χωρίς τη βοήθεια οποιουδήποτε εξοπλισμού ακτίνων Χ.

Σε μια περίπτωση, η Νατάσα έκανε ένα σχέδιο με αυτό που είδε στο στομάχι μιας γυναίκας, μια μαύρη κουκκίδα και σημείωνε ακριβώς πού υπήρχε το έλκος. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με ακτίνες Χ στη γυναίκα επιβεβαίωσαν την ανακάλυψη της Νατάσας. Βλέπε στο βίντεο πιο κάτω.

Είναι ενδιαφέρον ότι σε όλη την αρχαία ιστορία αναφέρονται γιατροί με διόραση, όπως στην Κίνα που υπήρχαν αρχαίοι διάσημοι γιατροί, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων πιο διάσημων προσωπικοτήτων που ονομάζονται από τους Κινέζους «Οι 4 μεγάλοι Δάσκαλοι της Παραδοσιακής Ιατρικής». Πρόκειται για τον Bian Que, τον Zhang Zhongjing, τον Hua Tuo και τον Sun Simiao. Υπήρχαν ιστορίες που λένε ότι αυτοί οι γιατροί είχαν υπερφυσικές ικανότητες και μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την όρασή τους με παρόμοιο τρόπο όπως κάνουν οι ακτινογραφίες (ένα είδος διόρασης) για τη διάγνωση των ασθενών.

Ίσως αυτό το κορίτσι κατάφερε να αναπτύξει χωρίς να το γνωρίζει,δυνάμεις του ανθρώπου που ειναι σε καταστολή όπως είχαν οι αρχαίοι Κινέζοι και οχι μονο. Είναι κοινό μυστικό οτι ο άνθρωπος έχει πολύ περισσότερες δυνάμεις απο αυτές που διδάσκουν στην συμβατική ιατρική/ επιστήμη που έχουν "ατροφήσει" διότι απο την πρώτη μέρα της γέννησης όλοι μπαίνουν σε "καλούπι"....©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ATOMείπε...

Για εσένα που έβαλες copy paste το ίδιο σχόλιο σε 2-3 post , κάνε άλλου διαφήμιση σε πράκτορες δηθεν ερευνητές που δεν καταλαβαινουν ούτε τα blog τους να φτιάξουν άλλα "ξεσκεπάζουν" τους πάντες ΔΗΘΕΝ ως απατεώνες και αυτός τα ξέρει όλα! αρκούν 1-2 λεπτά στα βιντεο του για να καταλάβεις ότι ειναι βάλτος,εκτός τα μαρξιστικά που λέει μόνιμος! και τα όρδες troll που σχολιάζουν στα βιντεο του υπέρ δήθεν ως άσχετοι και κακόμοιροι που εξαπατήθηκαν, οπως σε ολους τους πράκτορες, άλλος ένας με σπουδές στην Αγγλία όπως όλοι οι πράκτορες, τρέχα να βάλεις άλλου το σχόλιο να κάνεις διαφήμιση, και αν ήξερα παλιά ότι έγραφε και αυτός σε ένα περιοδικό δεν θα το αγόραζα καν...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications