ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-«ΒΟΜΒΑ» ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: «ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…»! BINTEO
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-«ΒΟΜΒΑ» ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: «ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…»! BINTEO

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη-«βόμβα» που παρεχώρησε στην εκπομπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» και στον σταθμό eoellas.org ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλάει για όλους και για όλα και κυρίως για τα μεγάλα… εθνικά θέματα της επικαιρότητας, για το Σκοπιανό και τους Έλληνες στρατιωτικούς που είναι αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές.

Σημαντικό είναι οι λύσεις που προτείνει και τις οποίες, ενώ, όπως λέει, μπορούσαν να ακολουθήσουν άμεσα οι της κυβέρνησης Τσίπρα, δεν κάνουν τίποτε απολύτως.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος ειδικά στο ζήτημα των Σκοπίων, πιστεύει ότι έχουν ήδη συμφωνήσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, δεχόμενοι εντολές απ’ έξω και θα το φέρουν με συνοπτικές διαδικασίες για να περάσει από τη Βουλή.

Μάλιστα, τονίζει χαρακτηριστικά, ότι ο ίδιος προσωπικά και πριν από τις Μακεδονικές οργανώσεις έχει πει ότι η πράξη αυτή, με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας συνιστά παράδοση ελληνικού εδάφους σε ξένη χώρα, κάτι που είναι εσχάτη προδοσία και τιμωρείται με θάνατο σε καιρό πολέμου και ισόβια σε καιρό ειρήνης.

Δείτε το βίντεο, η συνέντευξη ξεκινά από το 28.13» και μετά.

indobserver

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications