30χρονος “Μογγόλος” σκότωσε τη μητέρα του και μαχαίρωσε τον πατέρα του όταν προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν για τον πρόσφατο χωρισμό του
30χρονος “Μογγόλος” σκότωσε τη μητέρα του και μαχαίρωσε τον πατέρα του όταν προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν για τον πρόσφατο χωρισμό του

Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη επειδή δολοφόνησε τη μητέρα του και μαχαίρωσε τον πατέρα του όταν προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν στον χωρισμό του με την επί χρόνια σύντροφό του.

Ο Yihong Peng συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου όταν επιτέθηκε τη μητέρα του, Weiping Shen, και τον πατέρα του, Goujun, στο σπίτι τους στο San Juan Capistrano της Καλιφόρνια.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν τον Peng στο δρόμο με ένα μαχαίρι γεμάτο αίμα στο χέρι του. Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκαν τη μητέρα του νεκρή στο σπίτι και τον πατέρα του σοβαρά τραυματισμένο.

Μία γειτόνισσα δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε πάει στο σπίτι του γιου τους για να τον παρηγορήσουν επειδή χώρισε με την επί χρόνια κοπέλα του.

Η γειτόνισσα είπε ότι ο 30χρονος περνούσε μια δύσκολη φάση και πάλευε να αντιμετωπίσει το χωρισμό του.“Χθες οι γονείς του ήρθαν να τον παρηγορήσουν επειδή περνούσε μια δύσκολη περίοδο,” δήλωσε η Susan Larsen στο NBC Los Angeles.

Είπε επίσης ότι ο κατηγορούμενος και η φίλη του ζούσαν μαζί πριν χωρίσουν. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Peng στεκόταν στο δρόμο με ένα μαχαίρι στο χέρι του.

Προσπάθησε να δραπετεύσει με τα πόδια, αλλά συνελήφθη μετά από λίγη ώρα και τέθηκε υπό κράτηση.Ο πατέρας του παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications