Σφακιανάκης: «Όταν μου απαγορεύουν να λέω την άποψη μου είναι φασισμός» βίντεο
Σφακιανάκης: «Όταν μου απαγορεύουν να λέω την άποψη μου είναι φασισμός»

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι μία ιδιαίτερα αιρετική προσωπικότητα, που όταν αποφασίζει να κάνει δηλώσεις δε φοβάται να μην ωραιοποιεί την άποψή του και να διατυπώνει εντελώς ρεαλιστικά όσα πιστεύει.

Αυτή τη φορά, ο λαϊκός τραγουδιστής στο πλαίσιο της απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τα παράπονά του απέναντι σε όσους τον έχουν στοχοποιήσει κατά καιρούς.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το πόσο αδικημένος νιώθει από όσους του έχουν αποδώσει χαρακτηρισμούς που δεν του ταιριάζουν, αλλά και για την ενόχλησή του από όσους δεν του επιτρέπουν να εκφράζει δημόσια την άποψή του.

«Όταν μου απαγορεύουν να λέω την άποψή μου είναι φασισμός» .

Στη συνέχεια, τα έβαλε για ακόμη μία φορά με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι παραποιούν τα λεγόμενά του ή δεν τα παρουσιάζουν ολοκληρωμένα, αλλά αποσπασματικά.

Με τον τρόπο αυτό καταλήγουν οι απόψεις του να παρουσιάζονται διαφορετικές από αυτές που στην πραγματικότητα είναι και καταλήγει πως:

«Οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει τεράστια ζημιά παγκοσμίως» και πως: «Δεν φοβάμαι αν θα τα βάλουν μαζί μου οι δημοσιογράφοι».

Δείτε το βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications